Дашко, І. М. (викладач кафедри обліку та маркетингу Криворізького факультету Запорізького національного університету; м. Кривий Ріг; Україна). Комплексна оцінка ефективної мотивації персоналу при соціально-економічному механізмі управління трудовими потенціалом підприємств харчової промисловості / І. М. Дашко> // Формування ринкових відносин в Україні : Науковий економічний журнал. - 2013. - № 7/8. - С. 160-164 : табл., граф. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
Економіка Экономика пищевой промышленности, 2010-2012 гг. Економіка харчової промисловості, 2010-2012 рр. Украина Україна Днепропетровская область Дніпропетровська область Кл.слова (ненормовані): кадры -- кадри -- региональная экономика -- регіональна економіка -- комплексное оценивание -- комплексне оцінювання -- мотивационные системы -- мотиваційні системи -- оплата труда -- оплата праці -- оценочная методология -- оціночна методологія -- пищевые предприятия -- харчові підприємства -- регионы Украины -- регіони України -- текучесть кадров -- плинність кадрів -- трудовые мотивации -- трудові мотивації -- трудовой потенциал -- трудовий потенціал -- трудовые ресурсы -- трудові ресурси -- трудовые расходы -- трудові витрати -- управление персоналом -- управління персоналом -- управленческая эффективность -- управлінська ефективність -- управленческие механизмы -- управлінські механізми Анотація: Досліджено та обгрунтовано комплексну оцінку ефективної мотивації персоналу при соціально-економічному механізмі управління трудовим потенціалом підприємств харчової промисловості. Визначено засади формування системи мотивації соціально-економічного механізму управління трудовим потенціалом підприємств харчової промисловості. Утримувачі документа: Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23 |
Заинчковский, Анатолий Александрович (доктор экономических наук; профессор; заведующий кафедрой прикладной экономики Национального университета пищевых технологий; г. Киев). Тенденции развития кондитерского рынка Украины / А. А. Заинчковский, И. В. Новотейко, Н. Я. Слободян> // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2014. - № 11. - С. 91-98 : табл., граф., схем. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ Рубрики: Экономика Економіка Экономика пищевой промышленности, 2010-2012 гг. Економіка харчової промисловості, 2100-2012 рр. Украина Україна Кл.слова (ненормовані): кондитерская отрасль -- кондитерська галузь -- кондитерские изделия -- кондитерські вироби -- методология стратегического управления -- методологія стратегічного управління -- мучные изделия -- борошняні вироби -- рынок кондитерских изделий -- ринок кондитерських виробів -- рыночные тенденции -- ринкові тенденції -- целевое рыночное предложение -- цільова ринкова пропозиція -- экспорт кондитерских изделий -- експорт кондитерських виробів Анотація: Исследованы состояние, проблемы и перспективы развития кондитерского рынка Украины. Установлено, что рынок кондитерских изделий характеризуется высоким уровнем конкуренции, насыщенностью и широким ассортиментом продукции, динамично обновляется и удовлетворяет текущие потребности потребителей. Для производителей кондитерской продукции, функционирующих в условиях изменяющейся внешней среды, перспективными направлениями развития являются расширение географии экспорта и усиление целевого предложения на внутреннем рынке. Утримувачі документа: Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23 Дод.точки доступу: Новотейко, Ирина Виталиевна (кандидат экономических наук; доцент кафедры прикладной экономи ки Национального университета пищевых технологгий; г.Киев); Слободян, Наталья Ярославовна (кандидат экономических наук; доцент кафедры прикладной экономи ки Национального университета пищевых технологгий; г.Киев) |