Гудзь, Ю. В. (магістр кафедри обліку і аудиту Національного університету харчових технологій). Вплив позикових коштів на фінансовий стан підприємств харчової промисловості [Текст] / Ю. В. Гудзь, Л. М. Духновська> // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2015. - № 6. - С. 134-138 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ Рубрики: Экономика Економіка Финансы пищевой промышленности, 2013-2014 гг. Фінанси харчової промисловості, 2013-2014 рр. Украина Україна Кл.слова (ненормовані): классификация заемного капитала -- класифікація позикового капіталу -- заемный капитал -- позиковий капітал -- отличительные особенности -- відмінні особливості -- пивоваренная отрасль -- пивоварна галузь -- права собственности -- права власности -- предприятия пивоварения -- підприємства пивоваріння -- структура капитала -- структура капіталу -- финансовое состояние предприятий -- фінансовий стан підприємств Анотація: Розглянуто сутність позикового капіталу, його класифікацію. Наведено фінансові переваги та недоліки, які притаманні складовим позикового капіталу підприємства. Обґрунтовано відмінності власного і позикового капіталу щодо прав його власників та розглянуто оптимальну структуру капіталу для підприємств харчової промисловості. Утримувачі документа: Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23 Дод.точки доступу: Духновська, Людмила (кандидат економічних наук; доцент кафедри обліку і аудиту Національного університету харчових технологій); Оболонь, украинское акционерное общество по производсиву пива \о нем\ |