Жицька, Н. (кандидат біологічних наук; викладач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи). Аналіз результатів контролю дотримання вимог стандартів на харчові продукти / Н. Жицька, В. Чиж> // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2014. - № 2. - С. 20-25. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
Рубрики: Техника Стандартизация. Контроль качества, 2008-2012 гг. Техніка Стандартизація. Контроль якості, 2008-2012 рр. Україна Украина Черкаська область Черкасская область Кл.слова (ненормовані): стандартиз -- харчові продукти -- пищевые продукты -- дотримання вимог стандартів -- соблюдения требований стандартов -- якість харчових продуктів -- качество пищевых продуктов -- хімічні забрудники -- химические загрязнители Анотація: Проаналізовано динаміку зміни якості харчових продуктів, що виготовлялися та реалізовувалися у Черкаській області у період 2008-2012, на основі показників їх безпечності; визначено види продукції з найбільшим відсотком невідповідності цим показникам, а також установлено хімічні забрудники, характерні для харчових продуктів Черкащини. Утримувачі документа: НТБ НТУ "ХПІ" Дод.точки доступу: Чиж, В. (головний державний санітарний лікар Черкаської області); Папач, В. (заступник головного державного санітарного лікаря Черкаської області) |
Забарна, Юлія Віталіївна (здобувач). Державне регулювання кількісних та якісних параметрів харчових продуктів на внутрішньому продовольчому ринку / Ю. В. Забарна> // Економіка. Фінанси. Право : інформаційно-аналітичний журнал. - 2014. - № 11. - С. 6-10. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
Рубрики: Економіка Управління економікою Экономика Управление экономикой Кл.слова (ненормовані): продовольчий ринок -- продовольственный рынок -- внутрішній продовольчий ринок -- внутренний продовольственный рынок -- державне регулювання -- государственное регулирование -- продукти харчування -- продукты питания -- якість харчових продуктів -- качество продуктов питания -- контроль якості -- контроль качества -- безпека харчових продуктів -- безопасность продуктов питания -- нормативно-правове регулювання -- державне регулювання продовольчого ринку -- государственное регулирование продовольственного рынка -- якісні параметри продукції -- качественные параметры продукции -- кількісні параметри продукції -- количественные параметры продукции Анотація: Проблеми продовольчого забезпечення населення країни в сучасних умовах пов'язані з розвитком економіки на ринкових засадах, що зумовлює необхідність подальшого удосконалення державного регулювання кількісних і якісних показників харчової продукції. Розглянуті основні заходи державного регулювання продовольчого ринку країни. Утримувачі документа: КЗК ДОУНБ Дод.точки доступу: Про захист прав споживачів, закон України \о произв.\; Про стандартизацію, закон України \о произв.\ |