Дослiдження особливостей впливу методу дискретно-iмпульсного введення енергiї на процес утворення лiпiдних наноструктур [Текст] / А. А. Долінський [и др.]> // Доповіді Національної Академії наук України : Науково-теоретичний журнал. - 2016. - № 4. - С. 49-54 : ил. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ . - ISSN 1025-6415
Рубрики: Пищевые производства Теоретические основы пищевых производств Харчові виробництва Теоретичні основи харчових виробництв Кл.слова (ненормовані): лiпiднi наноструктури -- липидные наноструктуры -- дискретно-iмпульсне введення енергії -- дискретно-импульсный ввод энергии -- гетерогеннi середовища -- гетерогенные среды -- дисперснi системи -- дисперсные системы -- функцiональнi матерiали -- функциональные материалы -- енергоефективність технологiй -- энергоэффективность технологий Анотація: Розглянутi питання пiдвищення енергоефективностi технологiй при одержаннi лiпiдних везикулярних наноструктур за рахунок використання методу дискретно-iмпульсного введення енергiї. Показана можливiсть використання харчових фосфолiпiдних комплексiв в якостi матерiалу для отримання лiпiдних наноструктур з необхiдними властивостями. Перейти к внешнему ресурсу: \\tower-2008\textlok\Адвокат\\Доповіді_НАН_Укр_2016_4\7.pdf Дод.точки доступу: Долінський, А. А. (академiк НАН України); Авдєєва, Л. Ю.; Шаркова, Н. О.; Чуніхін, О. Ю. |