Малюта, Л. Я.
    Забезпечення якості продукції - необхідна умова підвищення конкурентоспроможності підприємства та його продукції в сучасному ринковому просторі / Л. Я. Малюта // Економіка, фінанси, право : Інформаційно-аналітичний журнал. - 2008. - № 9. - С. 11-14 : рис. - Библиогр. в конце ст.
УДК
ББК 65.050
Рубрики: Економіка
   Управління економікою

   Экономика

   Управление экономикой

   Україна
Кл.слова (ненормовані):
якість продукції -- конкурентоспроможність підприємств -- ринкова економіка -- управління якістю продукції -- економічні категорії -- сільськогосподарське машинобудування -- качество продукции -- конкурентоспособность предприятий -- рыночная экономика -- управление качеством продукции -- экономические категории -- сельскохозяйственное машиностроение
Анотація: Розглянуто поняття якості як економічної категорії та її значення у підвищенні конкурентоспроможності підприємства та його продукції на ринку; запропоновано схему забезпечення умов стабільності якості в процесі виробництва.


Дод.точки доступу:
Фейгенбаум, А. \о нем\
Є примірники у відділах:
ЧЗНЛ (18.12.2008р. Інв.2126ж - Б.ц.) (вільний)




    Кулешова, Ганна (кандидат економічних наук; Миколаївський державний аграрний університет).
    НАССР - складова системи управління якістю продукції аграрних підприємств / Г. Кулешова // Економіст : науково-практичний журнал. - 2012. - № 2. - С. 56-58. - Библиогр. в конце ст.
УДК
ББК 65.32
Рубрики: Економіка
   Економіка сільського господарства

   Экономика

   Экономика сельского хозяйства

   Україна
    Украина

Кл.слова (ненормовані):
економіка сільського господарства -- галузі економіки -- сільське господарство -- агропромисловий комплекс -- АПК -- аграрні підприємства -- сільськогосподарська продукція -- безпечність продуктів -- якість продукції -- управління якістю продукції -- міжнародні системи -- системи управління якістю -- экономика сельского хозяйства -- отрасли экономики -- сельское хозяйство -- агропромышленный комплекс -- аграрные предприятия -- сельскохозяйственная продукция -- безопасность продуктов -- качество продукции -- управление качеством продукции -- международные системы -- системы управления качеством
Анотація: Розкрито питання підвищення якості продукції аграрного сектора за рахунок упровадження на підприємствах ефективних міжнародних систем управління якістю. Базовою системою виступає НАССР, яка впливає на формування доходів і значно підвищує рівень конкурентоспроможності підприємств у міжнародній спільноті.


Є примірники у відділах: всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)




    Корнієнко, Тетяна Миколаївна (здобувач; старший викладач).
    Оцінка ефективності напрямів підвищення якості продукції / Т. М. Корнієнко // Економіка. Фінанси. Право : інформаційно-аналітичний журнал. - 2013. - № 1. - С. 18-20. - Библиогр. в конце ст.
УДК
ББК 65.305.7
Рубрики: Економіка
   Економіка легкої та харчової промисловості

   Экономика

   Экономика легкой и пищевой промышленности

Кл.слова (ненормовані):
якість готової продукції -- качество готовой продукции -- якість продукції -- качество продукции -- хлібопекарські підприємства -- хлебопекарные предприятия -- управління якістю продукції -- управление качеством продукции -- економічна ефективність -- экономическая эффективность -- оцінка економічної ефективності -- оценка экономической эффективности
Анотація: Присвячено дослідженню оцінки ефективності напрямів підвищення якості продукції для удосконалення процесу управління якістю на хлібопекарських підприємствах. Розглянуто основні показники економічної ефективності якості продукції, а також внутрішні фактори, що впливають на формування та динамику ї зміни.

Утримувачі документа:
КЗК ДОУНБ

Є примірники у відділах: всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)




    Артиш, В. І. (кандидат економічних наук; доцент; Національний університет біоресурсів і природокористування України).
    Удосконалення управління виробництвом органічної продукції / В. І. Артиш // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал. - 2013. - № 6. - С. 28-31 : табл. - (Аграрний ринок). - Бібліогр. наприкінці ст., 9 назв. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ . - ISSN 2221-1055
ДРНТІ
УДК
Рубрики: Організація з виробництва сільськогосподарської продукції
   Организация по производству сельскохозяйственной продукции

   Забезпечення продовольством

   Обеспечение продовольствием

   Сільськогосподарська екологія

   Сельскохозяйственная экология

Кл.слова (ненормовані):
екологічний менеджмент -- экологический менеджмент -- органічне виробництво -- органическое производство -- ринок органічної продукції -- рынок органической продукции -- сільськогосподарська продукція -- сельскохозяйственная продукция -- органічна сільськогосподарська продукція -- органическая сельскохозяйственная продукция -- управління органічним сільським господарством -- управление органическим сельским хозяйством -- рослинництво -- растениеводство -- тваринництво -- животноводство -- управління якістю продукції -- управление качеством продукции -- екологічно чиста продукція -- экологически чистая продукция -- органічне землеробство -- органическое земледелие
Анотація: Визначено можливість застосування управлінських аспектів регулювання виробництва органічної сільськогосподарської продукції в України.

Утримувачі документа:
КРУ "Универсальная научная библиотека им. И. Я. Франко" : 95017




    Корнієнко, Т. М. (здобувач; старший викладач; Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна").
    Комплекс заходів для вдосконалення системи стратегічного управління якістю продукції на хлібопекарських підприємствах харчової промисловості / Т. М. Корнієнко // Формування ринкових відносин в Україні. - 2013. - № 2. - С. 170-174 : схем. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25(4УКР)-80
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности

   Економіка харчової промисловості

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
отраслевое лидерство -- галузеве лідерство -- управление качеством продукции -- управління якістю продукції -- персонал -- продуктовый ассортимент -- продуктовий асортимент -- производственное планирование -- виробниче планування -- производственные процессы -- виробничі процеси -- управленческие принципы -- управлінські принципи -- хлебопекарные предприятия -- хлібопекарські підприємства -- харчові підприємства -- пищевые предприятия
Анотація: Розглянуто комплекс заходів для вдосконалення системи стратегічного управління якістю продукції на хлібопекарських підприємствах, який є одним з основних важелів для забезпечення ефективного управління якістю виробництва хліба і хлібобулочних виробів у харчовій промисловості.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23




    Безродна, С. М. (здобувач; асистентка кафедри економіки підприємства; Буковинсчький державний фінансово-економічний університет; Україна).
    Впровадження стратегічно орієнтованого підходу до управління якістю продукції на підприємствах ресторанного господарства України / С. М. Безродна // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2013. - № 3. - С. 114-119 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.431(4УКР)в7-80
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика общественного питания

   Економіка громадського харчування

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
нормативно-правове регулювання -- нормативно-правовое регулирование -- управление качеством продукции -- управління якістю продукції -- качество продукции -- якість продукції -- методические подходы -- методичні підходи -- ресторанное хозяйство -- ресторанне господарство -- стратегическая ориентированность -- стратегічна орієнтованість -- управленческая методология -- управлінська методологія -- управленческие принципы -- управлінські принципи -- управленческие стратегии -- управлінські стратегії -- громадське харчування -- общественное питание
Анотація: Проаналізовано існуючі методичні підходи до управління якістю продукції. Визначено нормативно-правове значення управління якістю продукції. На основі об'єднання існуючих методичних підходів та принципів нормативно-правового значення запропоновано новий стратегічно орієнтований підхід до управління якістю продукції.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Дод.точки доступу:
Государственная ветеринарная служба Украины \о ней\; Про державну ветеринарну службу України \о ней\; Государственная санитарно-эмидемиологическая служба Министерства здравооханения Украины \о ней\; Державна санітарно-епідеміологічна служба Міністерства охорони здоров'я України \о ней\; О безопасности и качестве пищевых продуктов, закон Украины \о произв.\; Про безпечність та якість харчових продуктів, закон України \о произв.\; О ветеринарной медицине, закон Украины \о произв.\; Про ветеринарну медицину, закон України \о произв.\; О государственном регулировании импорта сельскохозяйственной продукции, закон Украины \о произв.\; Про державне регулювання імпорта сільськогосподарської продукції, закон України \о произв.\; О защите населения от инфекционных заболеваний, закон Украины \о произв.\; Про захист населення від інфекційних захворювань, закон України \о произв.\; О защите прав потребителей, закон Ураины \о произв.\; Про захист прав споживачів, закон України \о произв.\; О подтверждении соответстия, закон Украины \о произв.\; Про підтвердження відповідності, закон України \о произв.\; О стандартизации, закон Украины \о произв.\; Про стандартизацію, закон України \о произв.\; Об изъятии из обращения, переработке, утилизации, уничтожении и дальнейшем использовании некачественной и опасной продукции, Закон Украины \о произв.\; Про вилучення з обігу, переробку, утилізацію, знищення або подальше використання неякісної та небезпечної продукції, закон України \о произв.\; Об обеспечении санитарного и эпидемического благополучия населения, закон Украины \о произв.\; Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення, закон України \о произв.\; Об экологической экспертизе, закон Украины \о произв.\; Про екологічну експертизу, закон України \о произв.\




    Труш, Ю. П. (асистент Національного університету харчових технологій України).
    Використання комплексного програмно-цільового підходу в системі управління якістю продукції підприємств хлібопекарської галузі / Ю. П. Труш // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2013. - № 11. - С. 182-186 : табл., схем. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25в6-80
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности

   Економіка харчової промисловості

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
внутриотраслевая конкурентоспособность -- внутріщньогалузева конкурентоспроможність -- управление качеством продукции -- управління якістю -- качество продукции -- якість продукції -- комплексные целевые программы -- комплексні цільові програми -- программно-целевое планирование -- програмно-цільове планування -- управленческие системы -- управлінські системи -- хлебопекарная отрасль -- хлібопекарська галузь -- хлебопекарные предприятия -- хлібопекарні підприємства
Анотація: Розглянуто застосування програмно-цільового планування, що лежить в основі комплексних цільових програм та дозволяє в організаціях підвищити точність прогнозів і наблизити планові показники до фактичних, що значною мірою сприяє успішному розвитку підприємств.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23




    Мишко, Олена Валентинівна (кандидат економічних наук; старший викладач; Східноєвропейський університет ім. Л. Українки; м. Луцьк).
    Управління якістю - запорука підвищення конкурентоспроможності продукції / О. В. Мишко // Економіка. Фінанси. Право : інформаційно-аналітичний журнал. - 2014. - № 3. - С. 41-44. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
ББК 65.291.8
Рубрики: Економіка
   Організація виробництва

   Экономика

   Организация производства

Кл.слова (ненормовані):
якість продукції -- управління якістю продукції -- система управління якістю продукції -- менеджмент системи якості -- конкурентоспроможність продукції -- споживач продукції -- стандартизація якості -- система бездифектності праці -- качество прродукции -- управление качеством продукции -- менеджмент системы качества -- конкурентоспособность продукции -- потребитель продукци -- стандартизация качества -- система бездиффектности продукции
Анотація: Проаналізовано досвід зарубіжної та вітчизняної практики з управління якістю шляхом розробки, впровадження та вдосконалення систем менеджменту якості на підприємстві. Розглянуто поняття якості з позиції споживача й виробника та запропоновано критерії визначення результатів, досягнутих у процесі постійного поліпшення якості.

Перейти к внешнему ресурсу: \\tower-2008\textlok\Адвокат\Економ_фін_пр_2014_3\10.pdf
Утримувачі документа:
КЗК ДОУНБ
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)




    Погорелова, Елена (кандидат экономических наук; Национальный университет кораблестроения имени адмирала Макарова; г. Николаев).
    Технологии управления качеством в машиностроении как объект исследования и проектирования / Е. Погорелова, В. Ивата // Економіст : науково-практичний журнал. - 2014. - № 5. - С. 17-19 : рис. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БИБЛИОТЕКЕ
УДК
ББК 65.291.2
Рубрики: Экономика
   Внутрифирменное управление. Менеджмент

   Економіка

   Внутрішньофірмове управління. Менеджмент

Кл.слова (ненормовані):
машинобудівні підприємства -- машиностроительные предприятия -- управління якістю продукції -- управление качеством продукции -- продукція машинобудівництва -- продукция машиностроения -- процес управління якістю -- процесс управления качеством -- цикли процеса управління -- циклы процесса управления
Анотація: Исследованы технологии управления качеством на машиностроительных предприятиях. Определен порядок взаимодействия циклов управления на различных уровнях административной системы предприятия, предположена функционально-технологическая модель процесса управления качеством.



Дод.точки доступу:
Ивата, Вячеслав (кандидат экономических наук; Национальный университет кораблестроения имени адмирала Макарова; г. Николаев)
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)




    Стройко, Тетяна (доктор економічних наук; Миколаївський національний університет імені В. О. Сухомлинського).
    Імплементація європейських стандартів якості як фактор підвищення конкурентоспроможності харчової промисловості України / Т. Стройко, Є. Бойко // Економіст : науково-практичний журнал. - 2014. - № 5. - P36-38. - Бібліогр. в кінці ст. - Стаття англійською мовою. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.305.7
Рубрики: Экономика
   Экономика легкой и пищевой промышленности

   Економіка

   Економіка легкої та харчової промисловості

Кл.слова (ненормовані):
харчова промисловість -- пищевая промышленность -- конкурентоспроможність харчової промисловості -- конкурентоспособность пищевой промышленности -- європейські стандарти якості -- европейские стандарты качества -- управління якостю продукції -- управление качеством продукции
Анотація: Обгрунтовано основні напрямки впровадження європейських стандартів як фактора підвищення конкурентоспроможності харчової промисловості України. Досліджено поточну систему контролю за якістю харчових продуктів. Проаналізовано міжнародні тенденції щодо управління якістю продуктів. Встановлено заходи щодо запровадження європейських стандартів якості.



Дод.точки доступу:
Бойко, Євгенія (кандидат економічних наук; Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова; м. Миколаїв)
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)




    Зайцева, Людмила Олексіївна (аспірант; асистент кафедри фінансів Луганського національного університету імені Тараса Шевченка).
    Якість продукції - необхідна передумова конкурентоспроможності підприємства / Л. О. Зайцева // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2014. - № 9. - С. 196-200. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.22г-80
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика легкой промышленности

   Економіка легкої промисловості

Кл.слова (ненормовані):
качество продукции -- якість продукції -- управление качеством продукции -- управління якістю продукції -- отраслевая конкурентоспособность -- галузева конкурентоспроможність -- сертификация продукции -- сертифікація продукції -- системный инструменетарий -- системний інструментраій -- система управления качеством -- система управління якістю -- стандартизация качества продукции -- стандартизація якості продукції -- управленческие системы -- управлінські системи -- легка промисловість -- легкая промышленность
Анотація: Обґрунтовано доцільність створення та впровадження ефективної системи управління якістю продукції на підприємствах легкої промисловості. Визначено залежність конкурентоспроможності підприємства від якості продукції. Висвітлено найбільш дієві інструменти системи управління якістю.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Дод.точки доступу:
ISO 9000, международный стандарт \о произв.\
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)




    Долгий, Владимир Иванович (доктор экономических наук; профессор; заведующий лабораторией экономики и персонала каедры менеджмента Саратовского социо-экономического института им. Г.Плеханова Российского университета экономики; г.Саратов; Россия).
    Экономико-математическое моделирование оптимизации затрат на качество на машиностроительном предприятии / В. И. Долгий, Л. С. Верещагина // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2015. - № 1. - С. 467-474 : табл.,. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.15в6-93
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Финансы машиностроения

   Фінанси машинобудування

Кл.слова (ненормовані):
конкурентоспособная продукция -- конкурентоспроможна продукція -- экономическое моделирование -- економічне моделювання -- математическое программирование -- математичне програмування -- машиностроительные предприятия -- машинобудівні підприємства -- оптимизация затрат -- оптимізація витрат -- затраты на качество продукции -- витрати на якість продукції -- производственное планирование -- виробниче планування -- управление качеством продукции -- управління якістю продукції -- управленческие решения -- управлінські рішення -- экономико-математические модели -- економіко-математичні моделі
Анотація: Обоснована актуальность использования экономико-математических моделей при принятии управленческих решений по оптимизации затрат на машиностроительных предприятиях. Систематизированы основные методы и принципы экономико-математического моделирования. Представлены авторские задачи математического программирования производственного планирования: модель оптимизации выпуска конкурентоспособной продукции, модель оптимизации чистой приведенной стоимости, модель оптимизации выпуска продукции с целевой функцией максимизации прибыли, модель минимизации затрат на производство при удовлетворении требований заказчиков и полной загрузке оборудования, которые прошли апробацию на машиностроительных предприятиях.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Дод.точки доступу:
Верещагина, Людмила Сергеевна (доктор экономических наук; доцент лаборатории экономики и персонала каедры менеджмента Саратовского социо-экономического института им. Г.Плеханова Российского университета экономики; г.Саратов; Россия)




    Колодин, Виктор Семенович (доктор экономических наук; профессор; заведующий кафедрой логистики и предпринимательства Байкальского государственного университета экономики и права; г.Иркутск; Россия).
    Анализ и совершенствование основных принципов производственного менеджмента [Текст] / В. С. Колодин, К. В. Федотов, М. С. Чернишенко // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2015. - № 4. - С. 23-28 : табл., схем. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.301г-2
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика промышленного предприятия

   Економіка промислового підприємства

Кл.слова (ненормовані):
стратегическое управление -- стратегічне управління -- производственный менеджмент -- виробничий менеджмент -- управление производством -- управління виробництвом -- промислове виробництво -- промышленное производство -- принципи виробничого менеджменту -- принципы производственного менеджмента -- производственные процессы -- виробничі процеси -- управление качеством продукции -- управління якістю продукції -- качество продукции -- якість продукції -- качество услуг -- якість послуг -- управленческая эффективность производства -- управлінська ефективність виробництва
Анотація: Определены и проанализированы основополагающие принципы эффективного функционирования системы управления современным производством, применение которых обеспечивает достижение поставленных целей; определяет качество принимаемых решений на предприятиях; способствует обеспечению конкурентоспособности выпускаемой предприятием продукции.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Дод.точки доступу:
Федотов, Константин Вадимович (доктор технических наук; профессор; заведующий кафедрой минеральных процессов и экологической инженерии Иркутского государственного технического университета; г.Иркутск; Россия); Чернишенко, Марина Сергеевна (кандидат экономических наук; доцент кафедры экономики и менеджмента Иркутского государственного технического университета; г.Иркутск; Россия)




    Буковинська, М. П. (доктор економічних наук; професор кафедри менеджменту та адміністрування Національного університету харчових технологій; м.Київ).
    Корпоративна соціальна відповідальність як фактор розвитку бізнеса і суспільства [Текст] / М. П. Буковинська // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2016. - № 5. - С. 8-11 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.292г-2
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Корпоративное управление

   Корпоративное управление

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
анализ функциональной среды -- аналіз функціонального середовища -- объединение предприятий -- обєднання підприємств -- бизнес-стратегии -- бізнес-стратегії -- корпоративная социальная ответственность -- корпоративна соціальна відповідальність -- социальная ответственность бизнеса -- соціальна відповідальність бізнесу -- КСО -- КСВ -- корпоративная экологическая ответственность -- корпоративна екологічна відповідальність -- общественное развитие -- суспільний розвиток -- потребители продукции -- споживачі продукції -- предпринимательская деятельность -- підприємницька діяльність -- топ-менеджмент -- управление качеством продукции -- управління якістю продукції -- управление персоналом -- управління персоналом -- фирменная конкурентоспособность -- фірмова конкурентоспроможність -- экологические аспекты -- екологічні аспекти -- экономическая эффективность корпоративной социальной ответственности -- економічна ефективність корпоративної соціальної відповідальності -- репутаційний менеджмент -- репутационный менеджмент -- зарубіжний досвід -- зарубежный опыт
Анотація: Розглянуто вплив корпоративної соціальної відповідальності на розвиток бізнесу та суспільства. Проаналізовано групи корпоративної соціальної відповідальності - внутрішню та зовнішню, які ураховуються при розробці ефективної бізнес-стратегії. Конкретизовано перелік соціальних та екологічних проблем, які відчуває бізнес, виявлено основні підходи до концепції корпоративної соціальної відповідальності, в основі яких лежить ідея морально-етичного обов'язку бізнесу та окремих менеджерів перед суспільством.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск

Дод.точки доступу:
Боуэн, Хоуард Р. (американский экономист) \о нем\; Социальная ответственность бизнесмена \о произв.\Хлебпром, украинский концерн \о нем\; Нестле, компания \о ней\




    Труш, І. В. (кандидат юридичних наук; доцент; Національний університет харчових технологій).
    Розвиток теорії та практики управління якістю у вітчизняних та зарубіжних країнах / І. В. Труш, О. П. Осадчук // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2018. - № 1. - С. 123-127 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕКІ
УДК
ББК 65.050г
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Теория управления экономикой, 1870-2000 гг.

   Теорія управління економікою, 1870-2000 рр.

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
зарубежный опыт -- зарубіжний досвід -- исторические аспекты -- історичні аспекти -- управление качеством продукции -- управління якістю продукції -- национальные экономики -- національні економіки -- организационные концепции -- організаційні концепції -- качество продукции -- якість продукції -- терминология -- термінологія -- управленческая практика -- управлінська практика
Анотація: Запропоновано на основі накопиченого досвіду дослідити і сформувати власну систематизацію теоретичних постулатів в історії розвитку теорії та практики управління якістю у вітчизняних та зарубіжних країнах.

Утримувачі документа:
ДЦГБ

Дод.точки доступу:
Осадчук, Оксана Павлівна (кандидат економічних наук; доцент кафедри менеджменту Національного університету харчових технологій; м.Київ)