Віткін, Л. (доктор технічних наук; професор Університету економіки та права "КРОК"; головний консультант). Визначення ступеня ризику небезпечності продукції на м’ясопереробному підприємстві / Л. Віткін, С. Лапач, О. Ролько> // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2014. - № 5. - С. 57-61 : ил. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
Рубрики: Техника Стандартизация. Контроль качества Техніка Стандартизація. Контроль якості Кл.слова (ненормовані): м’ясопереробні підприємства -- мясоперерабатывающие предприятия -- виробництво небезпечної продукції -- производство опасной продукции -- ступень ризиків небезпечності -- степень рисков опасности -- експертна оцінка -- экспертная оценка -- небезпечна продукція -- опасная продукция -- управління ризиками продукції -- управление рисками продукции -- м'ясо-молочна продукція -- мясо-молочная продукция -- математичне моделювання -- математическое моделирование -- регресійний аналіз -- регрессионный анализ -- методи статистичного оброблення -- методы статистической обработки Анотація: Запропоновано модель оцінювання ризику виробництва небезпечної продукції м’ясопереробним підприємством на основі таких методів оцінювання ризиків, як експертна оцінка, попарне порівняння та регресійний аналіз. Перейти к внешнему ресурсу: \\Tower-2008\textlok\Адвокат\Стандарт_сертифік_якість_2014_5\17.pdf Утримувачі документа: НТБ НТУ "ХПІ" Дод.точки доступу: Лапач, С. (кандидат фізико-математичних наук; доцент); Ролько, О. (інженер з якості) |