Труш, Юлія Леонідівна (кандидат економічних наук; доцент кафедри прикладної економіки Національного університету харчових технологій України). Система управління безпечністю харчових продуктів [Текст] / Ю. Л. Труш, М. В. Григорців, І. А. Заїнчковська> // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2016. - № 3. - С. 74-77 : табл., схем. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ Рубрики: Экономика Економіка Экономика пищевой промышленности Економіка харчової промисловості Управление качеством Управління якістю Кл.слова (ненормовані): организация производства -- організація виробництва -- конкурентоспособность пищевой промышленности -- конкурентоспроможність харчової промисловості -- пищевые продукты -- харчові продукти -- продукти харчування -- продукты питания -- безпека продуктів харчування -- безопасность продуктов питания -- предприятия пищевой промышленности -- підприємства харчової промисловості -- системы управления качеством продукции -- системи управлення якістю продукції Анотація: Система управління якістю продукції підприємств є одним з основних важелів забезпечення ефективного управління якістю. З розвитком господарських відносин актуальними залишаються питання, пов'язані з їх аналізом. Утримувачі документа: Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск Дод.точки доступу: Григорців, М.В. (кандидат економічних наук; доцент національного університету харчових технологій); Заїнчковська, Юлія Леонідівна (кандидат економічних наук; доцент кафедри прикладної економіки Національного університету харчових технологій України); НАССР, система контроля качества пищевых продуктов \о произв.\ |