Чухрай, Наталя Іванівна (завідувач кафедри менеджменту організацій Національного університету "Львівська поілтехніка"; м.Львів; Україна; доктор економічних наук; професор). Формування спожівчої корисності інновації / Н. І. Чухрай, Л. С. Лісовська> // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2013. - № 11. - С. 27-34 : схем. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ Рубрики: Экономика Економіка Основы теории рыночного хозяйства Основи теорії риночного господарства Кл.слова (ненормовані): инновации -- інновації -- новые товары -- нові товари -- инновационная деятельность -- інноваційна діяльність -- потребительская полезность инноваций -- споживча корисність інновацій -- потребительская ценность инноваций -- споживча цінність інновацій -- терминология -- термінологія -- уровни полезности инновации -- рівні корисності інновації -- формализированные технологии -- формалізовані технології -- этапы инновационного процесса -- етапи інноваційного процесу Анотація: Розкрито зміст поняття «споживча корисність інновації» як складової її споживчої цінності та розглянуто рівні формування нового товару. З метою інноваційної діяльності обґрунтовано технологію формування споживчої корисності інновації за етапами інноваційного процесу. Утримувачі документа: Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23 Дод.точки доступу: Лісовська, Лідія Степанівна (заступник завідувача кафедри менеджменту організацій Національного університету "Львівська поілтехніка"; м.Львів; Україна; кандидат економічних наук; доцент); Об инновационной деятельности, закон Украины \о произв.\Про інноваційну діяльність, закон України \о произв.\ |