Пастухов, С. С.
    Определение основных путей повышения эффективности работы вагонов-ресторанов на основе маркетингового анализа / С. С. Пастухов // Вестн. ВНИИЖТа. - 2008. - № 2. - С. 42-47 : табл.
УДК
Рубрики: ВАГОНЫ ПАССАЖИРСКИЕ
   ВАГОНЫ-РЕСТОРАНЫ

   ВАГОНИ ПАСАЖИРСЬКІ

   ВАГОНИ-РЕСТОРАНИ

Кл.слова (ненормовані):
ВАГОНЫ ПАССАЖИРСКИЕ -- ПАССАЖИРСКИЕ ВАГОНЫ -- ВАГОНЫ-РЕСТОРАНЫ -- МАРКЕТИНГ -- ВАГОНИ ПАСАЖИРСЬКІ -- ПАСАЖИРСЬКІ ВАГОНИ -- ВАГОНИ-РЕСТОРАНИ

Є примірники у відділах:
ЧЗНЛ (12.08.2008р. Інв.1619ж - Б.ц.) (вільний)


   629.4
   П 44


    Федоркив, Д. М.
    Модернизация холодильного оборудования вагона-ресторана при капитально-восстановительном ремонте / Д. М. Федоркив // Подвижной состав ХХІ века : идеи, требования, проекты : сб. науч. статей / Петербургский гос. ун-т путей сообщения. - СПб., 2007. - Вып. 4. - С. 166-171
УДК
Рубрики: Пассажирские вагоны
   Пасажирські вагони

Кл.слова (ненормовані):
пассажирские вагоны -- вагоны-рестораны -- холодильное оборудование -- ремонт вагонов -- капитально-восстановительный ремонт -- пасажирські вагони -- вагони-ресторани -- холодидьне обладнання -- ремонт вагонів -- капітально-відновний ремонт

Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)




   
    Первоклассный вагон-ресторан // Вагонный парк. - 2010. - № 12. - С. 23-27
УДК
Рубрики: ВАГОНЫ - РЕСТОРАНЫ
   ВАГОНИ-РЕСТОРАНИ

Кл.слова (ненормовані):
ВАГОНЫ - РЕСТОРАНЫ -- УСТРОЙСТВО -- МОДЕРНИЗАЦИЯ -- ВАГОНИ-РЕСТОРАНИ -- УСТРІЙ -- МОДЕРНІЗАЦІЯ


Є примірники у відділах: всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)




    Миколенко, Т. И.
    Джордж Мортимер Пулльман и его вагоны / Т. И. Миколенко // Вагонный парк. - 2012. - № 3. - С. 62-64
УДК
Рубрики: Железнодорожный транспорт
   Вагоны

   Залізничний транспорт

   Вагони

Кл.слова (ненормовані):
железнодорожный транспорт -- пассажирские вагоны -- вагоны-рестораны -- залізничний транспорт -- пасажирські вагони -- вагони-ресторани


Дод.точки доступу:
Пулльман, Джордж Мортимер \о нем\

Є примірники у відділах: всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)




    Nieh, Fang-Pei (Departament of Food and Beverage Management; Vanung University; Taiwan; R.O.C.).
    Correlations between brand equity, customer cognitive value, and customer loyalty [Text] : (in quick service restaurant industry) / F. -P. Nieh, C. -Y. Pong = Кореляція між вартістю бренду, сприйняттям кореляції споживачами та лояльністю клієнтів : на прикладі ресторанів швидкого харчування / Ф.-П.Ніє, Ч.-Ю. Понг = Корреляция между стоимостью бренда, восприятием стоимости потребителями и лояльностью клиентов : на примере ресторанов быстрого питания / Ф.-П.Ние, Ч.-Ю. Понг // Актуальні проблеми економіки. - 2012. - № 3. - P. 425-435 : рис., табл. - Библиогр. в конце ст. - Статья на английском языке. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.431(ТАІ)-2
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика общественного питания

   Економіка громадського харчування

   Tайвань
    Taiwan

Кл.слова (ненормовані):
восприятие ценности потребителем -- сприйняття цінності споживачем -- customer cognitive value -- интенсивность брендов -- інтенсивність брендів -- brabnd intensity -- лояльность клиентов -- лояльність клієнтів -- customer loyality -- стоимость бренда -- вартість бренду -- brand equity -- целостность бренда -- цілісність бренду -- brand integrity -- экстенсивность бренда -- екстенсивність бренду -- brand extensity -- громадське харчування -- общественное питание -- ресторани швидкого харчування -- рестораны быстрого питания
Анотація: Quisk service restaurant industry is booming in Taiwan besause of rapid development of economy, qusk growth of national income, change of lifestyle, increase of female employment etc., the trend ti eat out is daining its popularity. Quisk service restaurant industry therefore has to continiosly provide customers with multiple products to relate the restourant srevice with quality and value standards in their minds. Satisfying customers is the key to sucessful and sustainable profit managenet.
Показано, что сектор ресторанов быстрого питания на Тайване переживает стремительный рост, который связан с быстрым ростом национального дохода, изменением стиля жизни, ростом трудоустроенности женщин и т.д. - питание вне дома становится все популярней. Рестораны быстрого питания должны постоянно обеспечивать клиентов множеством продуктов высокого качества. Удовлетворение потребностей клиентов и закрепление в их сознании высоких стандартов сервиса - ключ к устойчивой прибыльности бизнеса.
Показано, що сектор ресторанів швидкого харчування на Тайвані переживає стрімке зростання, пов'язане зі швидким зростанням національного доходу, зміною стилю життя, ростом працевлаштування жінок тощо - харчування поза домом набуває популярності. Ресторани швидкого харчування мають постійно забезпечувати клієнтів значною кількістю продуктів високої якості. Задоволення потреб клієнтів та закріплення в їхній свідомості високих стандартів сервісу - ключ до стійкої прибутковості бізнесу.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Дод.точки доступу:
Pong, Ching-Young (Correspondence autor; Departament of Food and Beverage Management; Taipei College of Maritime Technology; Taiwan; R.O.C.)
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)




    П'ятницька, Галина (доктор економічних наук; професор).
    Розвиток ресторанного господарства в Україні: структурні трансформації, фінансова стійкість підприємств, прогнози / Г. П'ятницька, О. Григоренко, В. Найдюк // Економіст : науково-практичний журнал. - 2013. - № 11. - С. 37-45 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
ББК 65.272
Рубрики: Економіка
   Економіка підприємства, 2003-2013 рр.

   Экономика

   Экономика предприятия, 2003-2013 гг.

   Україна
    Украина

Кл.слова (ненормовані):
ресторани -- ресторанні господарства -- фінанси ресторанних господарств -- фінансова стійкість ресторанних господарств -- стійкість підприємств -- підприємства громадського харчування -- харчові підприємства -- громадське харчування -- антикризове управління -- активи рестранних господарств -- прибутковість підприємств -- рентабельність підприємств -- рестораны -- ресторанные хозяйства -- финансы ресторанных хозяйств -- финансовая стойкость ресторанных хозяйств -- стойкость предприятий -- предприятия общественного питания -- пищевые предприятия -- антикризисное управление -- активы ресторанных хозяйств -- прибыльность предприятий -- рентабельность предприятий
Анотація: Встановлено сучасні тенденції кількісних змін і структурної перебудови підприємств ресторанного господарства України, а також причини, що обумовили їх формування. Визначено та проаналізовано зміни короткострокової, середньострокової та довгострокової стійкості різних за розміром підприємств ресторанного господарства України до початку, під час розгортання загальноекономічної кризи та в період прояву перших ознак економічної стабілізації. Зроблено прогноз щодо розвитку підприємств і закладів рестораного господарства України в майбутні часові періоди й окреслено тенденції, на які варто зважати їх керівникам у процесі генерування стратегій.

Утримувачі документа:
КЗК ДОУНБ

Дод.точки доступу:
Григоренко, Олег (кандидат економічних наук; доцент); Найдюк, Віталій (фінансовий директор)

Є примірники у відділах: всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)




    Діденко, Є. О. (кандидат економічних наук; доцент Київського національного університету технологій та дизайну).
    Види конкурентних переваг підприємств ресторанного господарства та особливості управління ними [Текст] / Є. О. Діденко // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2015. - № 12. - С. 107-111 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ, БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.431г-5
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика общественного питания

   Економіка громадського харчування

   Теория конкуренции

   Теорія конкуренції

   Тайвань
Кл.слова (ненормовані):
видовая дифференциация -- видова диференціація -- конкурентоспособность предприятий -- конкурентоспроможність підприємств -- конкурентные преимущества ресторанов -- конкурентні переваги ресторанів -- отличительные черты -- відмінні риси -- терминология -- термінологія -- управленческие особенности ресторанного бизнеса -- управлінські особливості ресторанного бізнесу -- ресторанное хозяйство -- ресторанне господарство -- рестораны -- ресторани
Анотація: Сформульовано визначення конкурентних переваг підприємства, систематизовано можливі види конкурентних переваг підприємств ресторанного господарства та наведені особливості управління ними з використанням практичного досвіду.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск




    Булейченко, В. В. (директор по развитию ООО "НПП "РОСТ").
    ООО "НПП "РОСТ" -лидер промышленного дизайна / В. В. Булейченко // Вагонный парк. - 2016. - № 9/10. - С. 32-37
УДК
Рубрики: Железнодорожный транспорт
   Залізничний транспорт

   Промышленный дизайн

   Промисловий дизайн

Кл.слова (ненормовані):
железнодорожный транспорт -- залізничний транспорт -- вагоны -- вагони -- вагоны-рестораны -- вагони-ресторани -- кабины машинистов -- кабіни машиністів -- пассажирские вагоны -- пасажирські вагони -- электровозы -- електровози -- локомотивы -- локомотиви -- промышленный дизайн -- промисловий дизайн -- интерьер вагонов -- інтер'єр вагонів -- комфорт -- научно-производственные предприятия -- науково-виробничі підприємства -- научные департаменты -- наукові департаменти
Анотація: В работе наведены примеры самых значительных дизайнерских работ вагонов, электровозов, вагонов-ресторанов, салонов вагонов компании "НПП "РОСТ".

Утримувачі документа:
Днепропетровский национальный университет жележнодорожного транспорта имени академика В. Лазаряна

Дод.точки доступу:
НПП "РОСТ", ООО \о ней\

Є примірники у відділах:
ЧЗНЛ Прим. 1 - (вільний)




    Волковська, Яна Віталіївна (аспірант).
    Формування моделі стратегічної карти підприємств готельно-ресторанного комплексу [Текст] / Я. В. Волковська // Економіка. Фінанси. Право : інформаційно-аналітичний журнал. - 2017. - № 11. - С. 36-38 : рис. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.432
Рубрики: Економіка
   Економіка готельного господарства

   Экономика

   Экономика гостиничного хозяйства

Кл.слова (ненормовані):
стратегічні карти -- збалансована система показників -- стратегічні цілі -- готелі -- ресторани -- стратегічне планування в готельно-ресторанних комплексах -- управління готельно-ресторанними комплексами -- стратегические карты -- сбалансированная система показателей -- стратегические цели -- отели -- рестораны -- стратегическое планирование в гостинично-ресторанных комплексах -- управление гостинично-ресторанными комплексами
Анотація: Присвячено створенню референтної моделі стратегічної карти на прикладі підприємств готельно-ресторанного комплексу. Проаналізовано особливості побудови збалансованої системи показників.





    Філіпова, Світлана (професор).
    Маркетингові та інформаційні технології як інструмент забезпечення фінансово-економічної безпеки підприємств готельно-ресторанного бізнесу [Text] / С. Філіпова, О. Малін, О. Шерстнева // Економіка. Фінанси. Право : інформаційно-аналітичний журнал. - 2018. - № 2. - P9-11. - Бібліогр. в кінці ст. - статья на английском языке. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.432
Рубрики: Економіка
   Економіка готельного господарства

   Экономика

   Экономика гостиничного хозяйства

   Україна
    Украина

Кл.слова (ненормовані):
економічні ризики підприємств -- невизначеність підприємств -- елементи ризиків -- регіональні ризики -- підприємства готельного господарства -- готелі -- ресторани -- конкурентоспроможність підприємств готельного бізнесу -- экономические риски предприятий -- неопределенность предприятий -- элементы рисков -- региональные риски -- предприятия гостиничного хозяйства -- гостиницы -- рестораны -- конкурентоспособность предприятий гостиничного бизнеса
Анотація: Розглянуто регіональні та корпоративні ризики, їх вплив на діяльність готельно-ресторанних підприємствта їх конкурентоспроможність. Оцінка та способи зниження економічних ризиків готельно-ресторанних підприємств.


Дод.точки доступу:
Малін, Олександр; Шерстнева, Ольга




    Толок, Галина Арсенівна (кандидат технічних наук; доцент кафедри готельно-ресторанного бізнесу Київського національного університету культури і мистецтв).
    Напрямки підвищення економічної ефективності діяльності вегетаріанських ресторанів [Текст] / Г. А. Толок // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2018/1. - № 3. - С. 39-44 : граф. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.431(4УКР)г-80
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика общественного питания, 2012-2016 гг.

   Економіка громадського харчування, 2012-2016 рр.

   Организация производства

   Організація виробництва

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
вегетарианство -- вегетаріанство -- отраслевая динамика -- глузева динаміка -- предприятия общественного питания -- підприємства громадського харчування -- приоритетные направления -- пріоритетні напрями -- ресторанный бизнес -- ресторанний бізнес -- вегетарианские рестораны -- вегетаріанські ресторани -- управленческие стратегии -- управлінські стратегії -- хозяйственная деятельность -- господарська діяльність -- экономическая эффективность -- економічна ефективність
Анотація: Проаналізовано особливості функціонування та розвитку вегетаріанських ресторанів в економічному та соціальному прояві; досліджено тенденції розвитку різних груп підприємств ресторанного господарства за останні роки. Виявлено позитивну динаміку розвитку вегетаріанських ресторанів, обґрунтовано проблеми та шляхи підвищення ефективності їх діяльності.

Перейти к внешнему ресурсу: \\new\textlok\Акт_пробл_економ_2018\Акт_пробл_економ_2018_3\5.pdf
Утримувачі документа:
ДЦГБ