Чорновіл, І. А. (аспірант Вінницького державного педагогічного університету ім. М.Коцюбинського; м.Вінниця; Україна). Проблеми функціонування м'ясопереробних підприємств в умовах недосконалої конкуренції [Текст] / І. А. Чорновіл> // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2013. - № 5. - С. 163-168. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ Рубрики: Экономика Економіка Экономика пищевой промышленности Економіка харчової промисловості Украина Україна Винницкая область Вінницька область Кл.слова (ненормовані): видовая дифференциация -- видова диференціація -- конкуренция -- конкуренція -- монополии -- монополії -- монополистическая конкуренция -- монополістична конкуренція -- мясная промышленность -- м'ясна промисловість -- мясопереработывающие предприятия -- м'ясопереробні підприємтва -- несовершенная конкуренция -- недосконала конкуренція -- олигополия -- олігополія -- отраслевые рынки -- галузеві ринки -- ринок м'яса -- рынок мяса -- ринок м'ясопереробної продукції -- рынок мясоперерабатывающей продукции -- конкурентоспроможність м'ясної продукції -- конкурентоспособность мясной продукции -- конкурентоспроможність продукції -- конкурентоспособность продукции -- регионы Украинны -- регіони України -- терминология -- термінологія Анотація: Розглянуто поняття недосконалої конкуренції та її види. Проаналізовано проблеми функціонування м'ясопереробних підприємств Вінницької області та виявлено, що ринок м'ясного виробництва на цьому етапі розвитку належить до ринкової структури недосконалої конкуренції - монополістичної конкуренції. Утримувачі документа: Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23 Дод.точки доступу: Антимонопольний комитет Украины \о нем\ |