Бужин, Олександр Олексійович (здобувач Уманського державного педагогічного університету ім. Павла Тичини; м.Умань; Україна).
    Структуризація сільськогосподарської продукції / О. О. Бужин // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2014. - № 7. - С. 96-100 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.32(4УКР)в-80
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика сельского хозяйства, 1990-2010 гг.

   Економіка сільського господарства, 1990-2010 рр.

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
переводные коэффициенты -- перевідні коефі­цієнти -- производственная структуризация -- виробнича структуриразція -- продукция животноводства -- продукція тваринництва -- продуция растениеводства -- продукція рослинництва -- сільськогосподарська продукція -- сельскохозяйственная продукция -- сырые жиры -- сирі жири -- сырые протеины -- сирі протеїни -- условная пшеница -- умовна пшениця -- види сільськогосподарської продукції
Анотація: Запропонований один з можливих підходів щодо визначення питомої ваги кожного виду продукції рослинництва і тваринництва у загальному обсязі сільськогосподарської продукції. Для цього автором розроблені коефіцієнти переведення основних видів продукції рослинництва в показник умовної пшениці. Це дає можливість визначати показники в постійній умовній величині - умовній пшениці, а не у важко сумісних показниках абсолютної маси і перемінному грошовому вираженні, на яке впливає нестабільність курсу національної грошової одиниці. Зроблено розрахунок структури продукції рослинництва і тваринництва України в натуральних і умовних показниках за 1990 і 2012 роки. Запропонований підхід дозволяє проводити аналіз і контроль виробництва сільськогосподарської продукції на рівні підрозділу, підприємства, регіону, країни та міжнародних співтовариств.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Дод.точки доступу:
днепропетровский автор, но не о Днепропетровске