Ванг, Жен-Хуань (доцент кафедри управління харчовими та питними технологіями Медичного коледжу Макау; м. Тайбей; Тайвань; PhD (харчові технології)).
    Дослідження ключових показників ефективності діяльності підприємств громадського харчування на Тайвані / Ж. -Х. Ванг // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2013. - № 7. - С. 240-250 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - Стаття англійською мовою. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.431(5КИТ)в7-80
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика общественного питания

   Економіка громадського харчування

   Тайвань
Кл.слова (ненормовані):
анализ иерархий -- аналіз ієрархій -- анализ рисков -- аналіз ризиків -- Дельфи модифицированный метод -- Дельфі модифікований метод -- ключевые показатели эффективности -- ключові показники ефективності -- КПЕ -- КПЭ -- количественное оценивание -- кількісне оцінювання -- критические контрольные точки -- критичні контрольні точки -- модифицированный метод Дельфи -- модифікований метод Дельфі -- предприятия общественного питания -- підприємства громадського харчування -- ресторанный бизнес -- ресторанний бізнес -- стабильное бизнес-управление -- стабільне бізнес-управління
Анотація: Досліджено ключові показники ефективності (КПЕ) підприємств громадського харчування на Тайвані, визначено критерії кількісного оцінювання стійкого управління бізнесом. На базі існуючих досліджень і за допомогою модифікованого методу Дельфі встановлено КПЕ для громадського харчування, 4 виміри і 13 критеріїв оцінювання встановлено за допомогою аналізу ієрархій. . Запропоновано шкалу оцінювання раціоналізації і ефективності діяльності на підприємствах громадського харчування для стійкого функціонування підприємства і вибору компаній громадського харчування для споживачів.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23




    П'ятницька, Галина (доктор економічних наук; професор).
    Розвиток ресторанного господарства в Україні: структурні трансформації, фінансова стійкість підприємств, прогнози / Г. П'ятницька, О. Григоренко, В. Найдюк // Економіст : науково-практичний журнал. - 2013. - № 11. - С. 37-45 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
ББК 65.272
Рубрики: Економіка
   Економіка підприємства, 2003-2013 рр.

   Экономика

   Экономика предприятия, 2003-2013 гг.

   Україна
    Украина

Кл.слова (ненормовані):
ресторани -- ресторанні господарства -- фінанси ресторанних господарств -- фінансова стійкість ресторанних господарств -- стійкість підприємств -- підприємства громадського харчування -- харчові підприємства -- громадське харчування -- антикризове управління -- активи рестранних господарств -- прибутковість підприємств -- рентабельність підприємств -- рестораны -- ресторанные хозяйства -- финансы ресторанных хозяйств -- финансовая стойкость ресторанных хозяйств -- стойкость предприятий -- предприятия общественного питания -- пищевые предприятия -- антикризисное управление -- активы ресторанных хозяйств -- прибыльность предприятий -- рентабельность предприятий
Анотація: Встановлено сучасні тенденції кількісних змін і структурної перебудови підприємств ресторанного господарства України, а також причини, що обумовили їх формування. Визначено та проаналізовано зміни короткострокової, середньострокової та довгострокової стійкості різних за розміром підприємств ресторанного господарства України до початку, під час розгортання загальноекономічної кризи та в період прояву перших ознак економічної стабілізації. Зроблено прогноз щодо розвитку підприємств і закладів рестораного господарства України в майбутні часові періоди й окреслено тенденції, на які варто зважати їх керівникам у процесі генерування стратегій.

Утримувачі документа:
КЗК ДОУНБ

Дод.точки доступу:
Григоренко, Олег (кандидат економічних наук; доцент); Найдюк, Віталій (фінансовий директор)

Є примірники у відділах: всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)




    Толок, Галина Арсенівна (кандидат технічних наук; доцент кафедри готельно-ресторанного бізнесу Київського національного університету культури і мистецтв).
    Напрямки підвищення економічної ефективності діяльності вегетаріанських ресторанів [Текст] / Г. А. Толок // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2018/1. - № 3. - С. 39-44 : граф. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.431(4УКР)г-80
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика общественного питания, 2012-2016 гг.

   Економіка громадського харчування, 2012-2016 рр.

   Организация производства

   Організація виробництва

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
вегетарианство -- вегетаріанство -- отраслевая динамика -- глузева динаміка -- предприятия общественного питания -- підприємства громадського харчування -- приоритетные направления -- пріоритетні напрями -- ресторанный бизнес -- ресторанний бізнес -- вегетарианские рестораны -- вегетаріанські ресторани -- управленческие стратегии -- управлінські стратегії -- хозяйственная деятельность -- господарська діяльність -- экономическая эффективность -- економічна ефективність
Анотація: Проаналізовано особливості функціонування та розвитку вегетаріанських ресторанів в економічному та соціальному прояві; досліджено тенденції розвитку різних груп підприємств ресторанного господарства за останні роки. Виявлено позитивну динаміку розвитку вегетаріанських ресторанів, обґрунтовано проблеми та шляхи підвищення ефективності їх діяльності.

Перейти к внешнему ресурсу: \\new\textlok\Акт_пробл_економ_2018\Акт_пробл_економ_2018_3\5.pdf
Утримувачі документа:
ДЦГБ




    Толок, Галина Арсенівна (кандидат технічних наук; доцент кафедри готельно-ресторанного бізнесу Київського національного університету культури і мистецтв).
    Оцінювання конкурентоспроможності вегетаріанського кафе [Текст] / Г. А. Толок // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2018. - № 4. - С. 40-47 : табл., іл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.431(4УКР-2КИЇ)г-5
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика общественного питания

   Економіка громадського харчування

   Украина
    Україна

    Киев

    Київ

Кл.слова (ненормовані):
вегетарианские кафе -- вегетаріанські кафе -- вегетарианство -- вегетаріанство -- оценочная методология -- оціночна методологія -- конкурентоспособность вегетарианских кафе -- конкурентоспроможність вегетаріанських кафе -- предприятия общественного питания -- підприємства громадського харчування -- приоритетные направления -- пріоритетні напрями -- ресторанный бизнес -- ресторанний бізнес -- SWOT-анализ -- SWOT-аналіз -- ценовая политика -- цінова політика -- экономическая эффективность вегетарианских кафе -- економічна ефективність вегетаріанських кафе -- досвід українських підприємств -- опыт украинских предприятий
Анотація: Проаналізовано особливості сучасного стану функціонування вегета ріанських кафе. Обґрунтовано проблеми та шляхи підвищення конкурентоспроможності вегетаріанського кафе «ECO-BUFFET» на основі аналізу структури послуг, споживачів, конкурентів, SWOT-аналізу. Наведено порівняльну характеристику окремих показників конкурентоспроможності кафе з вегетаріанською кухнею у м. Києві.

Перейти к внешнему ресурсу: \\new\textlok\Акт_пробл_економ_2018\Акт_пробл_економ_2018_4\6.pdf
Утримувачі документа:
ДЦГБ

Дод.точки доступу:
Eco-Buffet, сеть вегетарианских кафе \о ней\; Eco-Buffet, мережа вегетаріанських кафе \про неї\