Холостова, А. М. (аспірант кафедри державної політики та суспільного розвитку).
    Формування чек-листу державної перевірки підприємства на дотримання процедур контролю шкідників [Текст] / А. М. Холостова // Інвестиції: Практика та досвід : Аналіз. Прогнози. Коментар. - 2017. - № 6. - С. 124-127 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 67.401.12
Рубрики: Право
   Управління соціально-культурною сферою

   Управление социально-культурной сферой

Кл.слова (ненормовані):
чек-листи -- чек-листы -- державні перевірки -- государственные проверки -- державні органи влади -- государственные органы власти -- безпека харчової промисловості -- безопасность пищевой промышленности -- система НАССР -- контроль шкідників харчових продуктів -- контроль вредителей пищевых продуктов -- ринок харчових продуктів -- рынок пищевых продуктов -- підприємства харчової промисловості -- предприятия пищевой промышленности -- споживачі харчових продуктів -- потребители пищевых продуктов
Анотація: Сьогодні існує гостра необхідність державної перевірки Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів підприємств різних видів діяльності (зокрема харчових та з підвищеним ступенем ризику) на предмет відповідності вимогами проведення процедур контролю шкідників. Здійснення таких перевірок не може проводитись без чітко визначених параметрів. Виходом міг би служити чітко складений чек-лист перевірок, він не має бути обтяжливий чи не зрозумілий і має містити базовий перелік питань, виконання яких необхідне для проведення адекватних процедур з контролю шкідників. Чек-лист (Check list — контрольний список) — список, що містить ряд необхідних питань для перевірки будь-якої роботи. Відзначаючи пункти списку, особа, що перевіряє може дізнатися про стан належного/не належного виконання роботи/робіт, що перевіряються.


Дод.точки доступу:
Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів \о ней\