06
   Л 89


    Знак, З. О.
    Дослідження процесу очищення стічних вод м'ясопереробного підприємства / З. О. Знак, Л. В. Савчук, Р. В. Мних // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". - Л., 2010. - № 667 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. - С. 24-30
УДК
Рубрики: ОЧИСТКА СТОЧНЫХ ВОД
   Очистка стічних вод

Кл.слова (ненормовані):
ОЧИСТКА СТОЧНЫХ ВОД -- МЯСОПЕРЕРАБАТЫВАЮЩИЕ ПРЕДПРИЯТИЯ -- очистка стічних вод -- М'ЯСОПЕРЕРОБНІ ПІДПРИЄМСТВА


Дод.точки доступу:
Савчук, Л.В.; Мних, Р.В.
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)




    Шлапак, Олександр.
    Конкурентоспроможність вітчизняного м'ясного скотарства / О. Шлапак // Економіст : науково-практичний журнал. - 2013. - № 2. - С. 48-51 : табл. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.34
Рубрики: Економіка
   Економіка сільського господарства, 1960-2011 рр.

   Экономика

   Экономика сельского хозяйства, 1960-2011 гг.

   Україна
    Украина

Кл.слова (ненормовані):
м'ясне скотарство -- тваринництво -- велика рогата худоба -- конкурентоспроможність м'ясного скотарства -- зарубіжний досвід -- споживання м'яса -- ринок м'яса -- виробництво м'яса -- яловичина -- забійна вага -- сільськогосподарські підприємства -- м'ясопереробні підприємства -- тваринницькі підприємства -- мясное животноводство -- животноводство -- крупный рогатый скот -- конкурентоспособность мясного животноводства -- зарубежный опыт -- потребление мяса -- рынок мяса -- производство мяса -- говядина -- убойный вес -- сельскохозяйственные предприятия -- мясоперерабатывающие предприятия -- животноводческие предприятия
Анотація: Проаналізовано підходи до розв'язання проблеми підвищення конкурентоспроможності галузі м'ясного скотарства країни. Зроблено висновок, що на сьогодні в Україні створилися об'єктивні передумови для відновлення колишніх позицій на внутрішньому ринку м'яса та нарощування виробництва високоякісної яловичини, здатної конкурувати й на зовнішньому ринку.


Дод.точки доступу:
OSI GROUP, компанія \о ней\; Агрікор Холдинг, компанія \о ней\; Агрикор Холдинг, компания




    Рябоконь, В. П. (доктор економічних наук; член-кореспондент НААН; головний науковий співробітник; Національний науковий центр "Інститут аграрної економіки").
    Формування та використання виробничого потенціалу м’ясопереробних підприємств / В. П. Рябоконь, Ю. П. Шаповалова // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал. - 2013. - № 6. - С. 21-27 : рис., табл. - (Економіка агропромислового виробництва). - Бібліогр. наприкінці ст., 18 назв. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ . - ISSN 2221-1055
ДРНТІ
УДК
Рубрики: Сільськогосподарське виробництво, 2006-2011 рр.
   Сельскохозяйственное производство, 2006-2011 гг.

   Україна
    Украина

    Луганська область

    Луганская область

Кл.слова (ненормовані):
АПК -- м'ясопереробна галузь -- мясоперерабатывающая отрасль -- м'ясопереробні підприємства -- мясоперерабатывающие предприятия -- потенціал підприємств -- потенциал предприятий -- виробничий потенціал підприємств -- производственный потенциал предприятий -- переробні галузі -- перерабатыващие отрасли -- сільськогосподарські підприємства -- сельскохозяйственные предприятия -- виробники тваринницької продукції -- производители животноводческой продукции -- регионы Украины -- регіони України
Анотація: Розкрито теоретико-методологічні засади формування й використання виробничого потенціалу м’ясопереробних підприємств в умовах трансформації організаційно-економічного механізму функціонування агропромислового комплексу України.

Утримувачі документа:
КРУ "Универсальная научная библиотека им. И. Я. Франко" : 95017

Дод.точки доступу:
Шаповалова, Ю. П. (Луганський національний аграрний університет); Луганськм’ясопром, корпорація \про неї\ПАТ "Луганський м’ясокомбінат" \про нього\; Луганський м’ясокомбінат, ПАТ \про нього\




    Чеботарьов, Є. В.
    Методичне забезпечення маркетингового дослідження ринку м'ясопрдуктів Луганської області / Є. В. Чеботарьов // Регіональна економіка : Науково-практичний журнал. - 2013. - № 2. - С. 201-210 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ . - ISSN 1562-0905
УДК
Рубрики: М'ясопереробна галузь
   Мясоперерабатывающая отрасль

   Україна
    Луганська область

    Луганская область

Кл.слова (ненормовані):
маркетингові дослідження -- ринок м'ясопродуктів -- анкетирование -- споживання м'ясних продуктыв -- потребление мясных продуктов -- м'ясопереробні підприємства -- мясоперерабатывающие предприятия -- м'ясопереробна галузь -- мясоперерабатывающая отрасль -- опрос покупателей -- опитування покупців
Анотація: Класифіковано основні риси ринку м'ясопродуктів Луганської області та обгрунтовано методичні аспекти маркетингового дослідження: визначення методу опитування покупців; формулювання питань та варіантів відповідей; розрахунок обсягу вибіркової сукупності. Проаналізовано результати проведених анкетних опитувань споживачів мєясопродуктів в обласному центрі, містах обласного підпорядкування, промислових й аграрних адміністративно-територіальних районах регіону. На підгрунті встановлених споживацьких уподобань запропоновано заходи щодо вдосконалення маркетингової діяльності та оптимізації виробничо-комерційного процесу товаровиробників м'ясопереробної галузі.

Утримувачі документа:
Библиотека ИНСО ПГАСА




    Шпиг, Ю. М. (апірантка Національного університету харчових технологій).
    Методичні підходи до управління інтегрованими структурами в умовах модернізації національної економіки / Ю. М. Шпиг // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2014. - № 4. - С. 147-151 : схем. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25(УКР-4ХЕР)в-2
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности

   Економіка харчової промисловості

   Украина
    Україна

    Херсонская область

    Херсонська область

    Мелитополь

    Мелітополь

Кл.слова (ненормовані):
агропромышленный комплекс -- агропромисловий комплекс -- АПК -- аутсорсинг -- государственная продовольственная политика -- державна продовольча політика -- интегрированные структуры -- інтегровані структури -- модернизационные процессы -- модернізаційні процеси -- мясоперерабатывающие предприятия -- м'ясопереробні підприємства -- регионы Украины -- регіони України -- финансовые центры -- фінансові центри -- экономическая эффективность -- економічна ефективність -- продовольственная политика -- продовольча політика
Анотація: Сучасна продовольча політика спрямована на інтенсифікацію виробництва і підвищення ефективності використання ресурсів з метою надійного забезпечення населення країни продовольством. Загальновизнаною проблемою сучасної економічної реальності є низька ефективність діяльності вітчизняних підприємств харчової промисловості, коріння якої криються в застарілих підходах до управління, низькому рівні інвестицій в капітал, ігноруванні інновацій у всіх сферах діяльності промислових підприємств.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Дод.точки доступу:
Мелитопольский мясокомбинат, ЧАО \о нем\




    Віткін, Л. (доктор технічних наук; професор Університету економіки та права "КРОК"; головний консультант).
    Визначення ступеня ризику небезпечності продукції на м’ясопереробному підприємстві / Л. Віткін, С. Лапач, О. Ролько // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2014. - № 5. - С. 57-61 : ил. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
м’ясопереробні підприємства -- мясоперерабатывающие предприятия -- виробництво небезпечної продукції -- производство опасной продукции -- ступень ризиків небезпечності -- степень рисков опасности -- експертна оцінка -- экспертная оценка -- небезпечна продукція -- опасная продукция -- управління ризиками продукції -- управление рисками продукции -- м'ясо-молочна продукція -- мясо-молочная продукция -- математичне моделювання -- математическое моделирование -- регресійний аналіз -- регрессионный анализ -- методи статистичного оброблення -- методы статистической обработки
Анотація: Запропоновано модель оцінювання ризику виробництва небезпечної продукції м’ясопереробним підприємством на основі таких методів оцінювання ризиків, як експертна оцінка, попарне порівняння та регресійний аналіз.

Перейти к внешнему ресурсу: \\Tower-2008\textlok\Адвокат\Стандарт_сертифік_якість_2014_5\17.pdf
Утримувачі документа:
НТБ НТУ "ХПІ"

Дод.точки доступу:
Лапач, С. (кандидат фізико-математичних наук; доцент); Ролько, О. (інженер з якості)




    Баль-Прилипко, Л. В. (доктор технічних наук; професор; декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК).
    Розроблення технічних умов на твердий відхід очищення стічних вод м’ясопереробного підприємства / Л. В. Баль-Прилипко, О. П. Сокирко // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2015. - № 5. - С. 8-11 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техніка
   Стандартизація. Контроль якості

   Техника

   Стандартизация. Контроль качества

Кл.слова (ненормовані):
токсичні домішки -- органічне добриво -- курячий послід -- м’ясокопереробні підприємства -- екологічна безпека -- ковбасні фабрики -- птахофабрики -- очищення стоків -- экологическая безопасность -- токсические примеси -- куриный помет -- органическое удобрение -- мясоперерабатывающие предприятия -- колбасные фабрики -- птицефабрики -- очистка стоков
Анотація: Проведено дослідження з визначення складу твердого відходу (шламу) очищення стічних вод м’ясопереробного підприємства. Показано, що у шламі відсутні токсичні домішки першого та другого класу небезпеки й обгрунтовано пропозицію щодо його використання як компоненту органічних добрив на основі курячого посліду. Розроблено Технічні умови України на продукт.


Дод.точки доступу:
Сокирко, О. П. (аспірант кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції); Проект Технічних умов України ТУ У 15.1-25412361-003:2015 "Шлам очищення стічних вод" \о произв.\Шлам очищення стічних вод, Проект Технічних умов України ТУ У 15.1-25412361-003:2015 \о произв.\




    Пісучпен, Рунграт (Dr.; доцент кафедри промислового інжинірингу факультету інжинірингу Університету Казетсарт; м.Бангкок; Таїланд).
    Моделювання збалансування продуктової лінії для великого виробництва мороженого м'яса курки [Текст] / Р. Пісучпен, П. Онгунарук // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2016. - № 3. - С. 397-406 : табл, схем... - Бібліогр. в кінці ст. - Стаття англійською мовою. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25(5ТАЇ)с-80
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Финансы пищевой промышленности

   Фінанси харчової промисловості

   Таиланд
    Таїланд

Кл.слова (ненормовані):
замороженная курятина -- заморожена курятина -- замороженое мясо кур -- заморожене м'ясо курей -- организация производства -- організація виробництва -- имитационные модели -- імітаційні моделі -- Кайдзен логика -- Кайдзен логіка -- логика Кайдзен -- логіка Кайдзен -- математическое моделирование -- математичне моделювання -- мясоперерабатывающие предприятия -- м'ясопереробні підприємства -- управление персоналом -- управління підприємствами -- производственная оптимизация -- виробнича оптимізація -- расходы предприятий -- витрати підприємств -- сталансированные продуктовые линии -- збалансовані проуктові лінії -- оплата труда -- оплата праці -- економія заробітної плати -- экономия заработной платы -- Arena Simulation -- программное обеспечение -- програмне забезпечення
Анотація: Авторами поставлено за мету підвищити продуктивність виробництва мороженого м'яса курки на прикладі великого виробника в Таїланді. Представлено 4 авторські моделі процесу виготовлення м'яса. Чинна система виробництва порівняна з 4 змодельованими в програмі "Arena". У рамках чинної системи можна було б скоротити кількість робочих місць на деяких станціях і таким чином зменшити витрати на заробітну плату, однак загальний час виробництва в такому випадку не зменшується. При впровадженні ж логіки Кайдзен можна об'єднати дві станції в одну. Ітаким чином скорочуються і час на обробку м'яса, і кількість співробітників. У запропонованому варіанті кількість робітників скорочена на 11 осіб, а заощадження на заробітних платах становить 279,840 бат на рік.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск

Дод.точки доступу:
Онгунарук, Порнтіна (Dr.; афедра агропромислових технологій факультету агро-індустрії Університету Казетсарт; м.Бангкок; Таїланд)




    Харенко, Андрій Олександрович (кандидат економічних наук; доцент кафедри маркетингу Уманського національного університету садівництва; м.Умань).
    Збут продукції тваринництва сільськогосподарськими підприємствами [Текст] / А. О. Харенко, М. А. Коротєєв, Т. І. Бортник // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2016. - № 10. - С. 185-197 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.325.2(4УКР-4ЧЕК)в-5
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика животноводства, 2010-2014 гг.

   Економіка тваринництва, 2010-2014 рр.

   Маркетингові дослідження

   Украина
    Україна

    Черкасская область

    Черкаська область

Кл.слова (ненормовані):
агропромышленный комплекс -- агропромисловий комплекс -- АПК -- маркетинговые исследования -- маркетингові дослідження -- м'ясопереробні підприємства -- мясоперерабатывающие предприятия -- молокоперерабатывающие предприятия -- молокопереробні підприємства -- ведущие производственные предприятия отрасли -- провідні виробничі підприємства галузі -- животноводческая продукция -- тваринницька продукція -- каналы реализации -- канали реалізації -- эффективность сбыта продукции -- ефективність збуту продукції галузі -- регионы Украины -- регіони України -- сбыт продукции животноводства -- збут продукції тваринництва -- збут молока -- сбыт молока -- сельскохозяйственные предприятия -- сільськогосподарські підприємства -- экономическая концентрация -- економічна концентрація -- велика рогата худоба -- крупный рогатый скот -- свині -- збут живою масою -- сбыт живой массой -- досвід українських підприємств -- опыт украинских предприятий
Анотація: Проаналізовано ефективність збутової діяльності сільськогосподарських підприємств Черкаської області за основними видами продукції тваринництва та вплив концентрації виробництва на її показники. Визначено провідні підприємства галузі на території регіону та розглянуто результати їх діяльності. Запропоновано напрями, здатні позитивно вплинути на ефективний збут продукції галузі господарствами регіону.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск

Дод.точки доступу:
Коротєєв, Микола Анатолійович (кандидат економічних наук; доцент кафедри економіки Уманського національного університету садівництва; м.Умань); Бортник, Тетяна Іванівна (кандидат економічних наук; доцент кафедри маркетингу Уманського національного університету садівництва; м.Умань)




    Микитенко, Тетяна (кандидат економічних наук; доцент кафедри аудиту і економічного аналізу Університету державної фіскальної служби України).
    Концептуальні підходи до формування системи внутрішнього контролю витрат / Т. Микитенко, Т. Міщенко // Бухгалтерський облік і аудит : науково-практичний журнал. - 2016. - № 10. - С. 23-32 : схем. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
Рубрики: Бухгалтерський облік
   Бухгалтерский учет

   М'ясна промисловість

   Мясная промышленность

Кл.слова (ненормовані):
бухгалтерський облік -- бухгалтерский учет -- внутрішній аудит -- внутренний аудит -- внутрішній контроль -- внутренний контроль -- система внутрішнього контролю -- система внутреннего контроля -- витрати -- расходы -- види контролю витрат -- виды контроля расходов -- підсистема контролю витрат -- подсистемы контроля расходов -- м'ясна промисловість -- мясная промышленность -- м'ясопереробні підприємства -- мясоперерабатывающие предприятия
Анотація: Досліджено стан та організацію внутрішнього контролю витрат м'ясопереробних підприємств в умовах висококонкурентного середовища та посиленого режиму економії і ресурсозбереження. Узагальнено та проаналізовано виявлені недоліки. Запропоновано використання системного підходу до організації і розвитку підсистеми внутрішнього контролю витрат м'ясопереробног підприємства. Розроблено загальну структуру показників контролю сировинних ресурсів із різним ступенем деталізації, з метою отримання повної та достовірної інформації для оцінки економічного і раціонального їх використання за видами м'ясопродукції та вцілому по підприємству за звітний період.

Утримувачі документа:
Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна

Дод.точки доступу:
Міщенко, Тетяна (кандидат економічних наук; доцент кафедри аудиту і економічного аналізу державної фіскальної служби України)

Є примірники у відділах: всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)