Малигіна, В.
    Алгоритм мінімізації ризиків та потенційних небезпек у ланцюгу "поле - споживач" / В. Малигіна, О. Холодова // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2010. - N 3. - С. 46-49. - Библиогр.: с. 49
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
контроль якості -- контроль качества -- ринкові відносини -- рыночные отношения -- безпека життєдіяльності -- безопасность жизнедеятельности -- мінімізація ризиків -- минимизация рисков -- м’ясопереробна галузь -- мясоперерабатывающая отрасль -- м’ясні продукти -- мясные продукты -- ковбаса варена -- колбаса вареная -- вареная колбаса -- варена ковбаса -- поле-споживач -- поле-потребитель
Анотація: Запропановано алгоритм мінімізації потенційних ризиків споживання на прикладі ковбаси вареної з додаванням нуту.


Дод.точки доступу:
Холодова, О.
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)




    Ліпич, Любов (доктор економічних наук; Волинський національний університет імені Лесі Українки).
    Аналіз економічного потенціалу підприємств птахівництва в системі розвитку зовнішньоекономічної діяльності / Л. Ліпич, К. Кутикіна // Економіст : науково-практичний журнал. - 2012. - № 9. - С. 31-39 : табл., рис. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.32
Рубрики: Економіка
   Економіка сільського господарства, 2007-2012 рр.

   Экономика

   Экономика сельского хозяйства, 2007-2012 гг.

   Україна
    Волинська область

    Украина

    Волынская область

Кл.слова (ненормовані):
економіка сільського господарства -- галузі економіки -- сільське господарство -- агропромисловий комплекс -- АПК -- підприємства птахівництва -- виробництво м'яса -- м'ясні продукти -- збутова діяльність -- зовнішньоекономічна діяльність -- ЗЕД -- внутрішній ринок -- зовнішнішній ринок -- статистика галузі -- экономика сельского хозяйства -- отрасли экономики -- сельское хозяйство -- агропромышленный комплекс -- предприятия птицеводства -- производство мяса -- мясные продукты -- сбытовая деятельность -- внешнеэкономическая деятельность -- ВЭД -- внутренний рынок -- внешний рынок
Анотація: Проаналізовано стан виробничої та збутової діяльності підприємств птахівництва. Оцінено конкурентоспроможність досліджуваних підприємств та їх продукції. Проаналізовано тенденції ЗЕД підприємств птахівництва та баланс м'яса і м'ясних продуктів з метою визначення можливостей збуту на внутрішньому й зовнішньому ринках.


Дод.точки доступу:
Кутикіна, Клавдія (Волинський національний університет імені Лесі Українки); ТзОВ "Птахокомплекс "Губин" \о нем\Птахокомплекс "Губин", ТзОВ \о нем\




    Вербицький, С. (завідувач лабораторією стандартизації та метрології).
    Методи вимірювання показників якості м’ясних продуктів: ступність відповідности міждержавних стандартів міжнародним вимогам / С. Вербицький, М. Шугай, Н. Пацера // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2013. - № 5. - С. 60-65 : ил. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
стандартизація -- стандартизация -- контроль якості -- контроль качества -- відповідність стандартів -- соответствие стандартам -- м’ясні продукти -- мясные продукты -- міждержавні стандарти -- межгосударственные стандарты -- міжнародні вимоги -- межгосударственные требования -- показатели качества -- показники якості
Анотація: Досліджено відповідність чинних міждержавних стандартів на методи вимірювання показників якості м’ясних продуктів сучасним міжнародним вимогам.

Утримувачі документа:
НТБ НТУ "ХПІ"

Дод.точки доступу:
Шугай, М. (кандидат біологічних наук; старший науковий співробітник відділу біотехнології); Пацера, Н. (провідний інженер лабараторї стандартизації та метрології)

Є примірники у відділах: всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)