Малигіна, В. Алгоритм мінімізації ризиків та потенційних небезпек у ланцюгу "поле - споживач" / В. Малигіна, О. Холодова> // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2010. - N 3. - С. 46-49. - Библиогр.: с. 49
Рубрики: Техника Стандартизация. Контроль качества Техніка Стандартизація. Контроль якості Кл.слова (ненормовані): контроль якості -- контроль качества -- ринкові відносини -- рыночные отношения -- безпека життєдіяльності -- безопасность жизнедеятельности -- мінімізація ризиків -- минимизация рисков -- м’ясопереробна галузь -- мясоперерабатывающая отрасль -- м’ясні продукти -- мясные продукты -- ковбаса варена -- колбаса вареная -- вареная колбаса -- варена ковбаса -- поле-споживач -- поле-потребитель Анотація: Запропановано алгоритм мінімізації потенційних ризиків споживання на прикладі ковбаси вареної з додаванням нуту. Дод.точки доступу: Холодова, О. Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене) |
Ліпич, Любов (доктор економічних наук; Волинський національний університет імені Лесі Українки). Аналіз економічного потенціалу підприємств птахівництва в системі розвитку зовнішньоекономічної діяльності / Л. Ліпич, К. Кутикіна> // Економіст : науково-практичний журнал. - 2012. - № 9. - С. 31-39 : табл., рис. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
Рубрики: Економіка Економіка сільського господарства, 2007-2012 рр. Экономика Экономика сельского хозяйства, 2007-2012 гг. Україна Волинська область Украина Волынская область Кл.слова (ненормовані): економіка сільського господарства -- галузі економіки -- сільське господарство -- агропромисловий комплекс -- АПК -- підприємства птахівництва -- виробництво м'яса -- м'ясні продукти -- збутова діяльність -- зовнішньоекономічна діяльність -- ЗЕД -- внутрішній ринок -- зовнішнішній ринок -- статистика галузі -- экономика сельского хозяйства -- отрасли экономики -- сельское хозяйство -- агропромышленный комплекс -- предприятия птицеводства -- производство мяса -- мясные продукты -- сбытовая деятельность -- внешнеэкономическая деятельность -- ВЭД -- внутренний рынок -- внешний рынок Анотація: Проаналізовано стан виробничої та збутової діяльності підприємств птахівництва. Оцінено конкурентоспроможність досліджуваних підприємств та їх продукції. Проаналізовано тенденції ЗЕД підприємств птахівництва та баланс м'яса і м'ясних продуктів з метою визначення можливостей збуту на внутрішньому й зовнішньому ринках. Дод.точки доступу: Кутикіна, Клавдія (Волинський національний університет імені Лесі Українки); ТзОВ "Птахокомплекс "Губин" \о нем\Птахокомплекс "Губин", ТзОВ \о нем\ |
Вербицький, С. (завідувач лабораторією стандартизації та метрології). Методи вимірювання показників якості м’ясних продуктів: ступність відповідности міждержавних стандартів міжнародним вимогам / С. Вербицький, М. Шугай, Н. Пацера> // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2013. - № 5. - С. 60-65 : ил. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Техника Стандартизация. Контроль качества Техніка Стандартизація. Контроль якості Кл.слова (ненормовані): стандартизація -- стандартизация -- контроль якості -- контроль качества -- відповідність стандартів -- соответствие стандартам -- м’ясні продукти -- мясные продукты -- міждержавні стандарти -- межгосударственные стандарты -- міжнародні вимоги -- межгосударственные требования -- показатели качества -- показники якості Анотація: Досліджено відповідність чинних міждержавних стандартів на методи вимірювання показників якості м’ясних продуктів сучасним міжнародним вимогам. Утримувачі документа: НТБ НТУ "ХПІ" Дод.точки доступу: Шугай, М. (кандидат біологічних наук; старший науковий співробітник відділу біотехнології); Пацера, Н. (провідний інженер лабараторї стандартизації та метрології) Є примірники у відділах: всього 1 : ЧЗНЛ (1) Вільні: ЧЗНЛ (1) |