Моделювання утворення структури типу кавового кiльця при випаровуваннi краплi, що має у складi суспендованi частинки / Л. А. Булавiн [и др.] // Доповіді Національної академії наук України. - 2014. - № 12. - С. 71-76 : ил. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕКІ . - ISSN 1025-6415
УДК
ББК 22.382
Рубрики: Физика
   Элементарные частицы

   Фізика

   Елементарні частинки

Кл.слова (ненормовані):
елементарні частинки -- элементарные частицы -- кавові кільца -- кофейные кольца -- випаровування краплі -- испарение капли -- колоїдні частинки -- коллоидные частицы -- метод Монте-Карло -- Монте-Карло метод
Анотація: Методом Монте-Карло досліджено процес утворення структури типу кавового кільця випаруванні краплі суспензії, наповненої колоїдними частинками.

Утримувачі документа:
НТБ НТУ "ХПІ"

Дод.точки доступу:
Булавін, Л. А. (академік НАН України); Храпатий, С. В.; Лебовка, М. I.; Вигорницький, M. В.; Пивоварова, Н. С.