Ватренко, О. В. (доктор технічних наук; Одеська національна академія харчових технологій ).
    Стан системи закупорювання консервів у скляній тарі під час іхнього зберігання / О. В. Ватренко // Упаковка : журнал для виробників та споживачів тари і упаковки. - 2013. - № 5. - С. 41-43. - Бібліогр. в кінці ст. 6 назв. - рис. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ . - ISSN 2225-2975
УДК
Рубрики: Харчове виробництво
   Пищевое производство

Кл.слова (ненормовані):
відкриття тари -- открытие тары -- косервування продуктів -- консервирование продуктов -- критерії герметизації -- критерии герметизации -- скляна тара -- стеклянная тара -- момент відгвинчування -- момент отвинчивания -- системи закупорювання консервів -- системы закупорки консервов
Анотація: В статті подано силовий та математичний аналіз процесу відкриття скляної тари системи типу ІІІ та твіст-офф. Для оцінювання стану системи закупорювання під час зберігання продукції вперше автором використано критерій герметизації скляної тари. В статті вироблено порівняння величини критерію на різних етапах перетворень в затворах скляної тари. Автором досліджено процес герметизації затворів після теплової обробки продукції.

Утримувачі документа:
НБ УИПА