Толок, Галина Арсенівна (кандидат технічних наук; доцент кафедри готельно-ресторанного бізнесу Київського національного університету культури і мистецтв). Оцінювання конкурентоспроможності вегетаріанського кафе [Текст] / Г. А. Толок> // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2018. - № 4. - С. 40-47 : табл., іл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
Рубрики: Экономика Економіка Экономика общественного питания Економіка громадського харчування Украина Україна Киев Київ Кл.слова (ненормовані): вегетарианские кафе -- вегетаріанські кафе -- вегетарианство -- вегетаріанство -- оценочная методология -- оціночна методологія -- конкурентоспособность вегетарианских кафе -- конкурентоспроможність вегетаріанських кафе -- предприятия общественного питания -- підприємства громадського харчування -- приоритетные направления -- пріоритетні напрями -- ресторанный бизнес -- ресторанний бізнес -- SWOT-анализ -- SWOT-аналіз -- ценовая политика -- цінова політика -- экономическая эффективность вегетарианских кафе -- економічна ефективність вегетаріанських кафе -- досвід українських підприємств -- опыт украинских предприятий Анотація: Проаналізовано особливості сучасного стану функціонування вегета ріанських кафе. Обґрунтовано проблеми та шляхи підвищення конкурентоспроможності вегетаріанського кафе «ECO-BUFFET» на основі аналізу структури послуг, споживачів, конкурентів, SWOT-аналізу. Наведено порівняльну характеристику окремих показників конкурентоспроможності кафе з вегетаріанською кухнею у м. Києві. Перейти к внешнему ресурсу: \\new\textlok\Акт_пробл_економ_2018\Акт_пробл_економ_2018_4\6.pdf Утримувачі документа: ДЦГБ Дод.точки доступу: Eco-Buffet, сеть вегетарианских кафе \о ней\; Eco-Buffet, мережа вегетаріанських кафе \про неї\ |