Толок, Галина Арсенівна (кандидат технічних наук; доцент кафедри готельно-ресторанного бізнесу Київського національного університету культури і мистецтв).
    Оцінювання конкурентоспроможності вегетаріанського кафе [Текст] / Г. А. Толок // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2018. - № 4. - С. 40-47 : табл., іл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.431(4УКР-2КИЇ)г-5
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика общественного питания

   Економіка громадського харчування

   Украина
    Україна

    Киев

    Київ

Кл.слова (ненормовані):
вегетарианские кафе -- вегетаріанські кафе -- вегетарианство -- вегетаріанство -- оценочная методология -- оціночна методологія -- конкурентоспособность вегетарианских кафе -- конкурентоспроможність вегетаріанських кафе -- предприятия общественного питания -- підприємства громадського харчування -- приоритетные направления -- пріоритетні напрями -- ресторанный бизнес -- ресторанний бізнес -- SWOT-анализ -- SWOT-аналіз -- ценовая политика -- цінова політика -- экономическая эффективность вегетарианских кафе -- економічна ефективність вегетаріанських кафе -- досвід українських підприємств -- опыт украинских предприятий
Анотація: Проаналізовано особливості сучасного стану функціонування вегета ріанських кафе. Обґрунтовано проблеми та шляхи підвищення конкурентоспроможності вегетаріанського кафе «ECO-BUFFET» на основі аналізу структури послуг, споживачів, конкурентів, SWOT-аналізу. Наведено порівняльну характеристику окремих показників конкурентоспроможності кафе з вегетаріанською кухнею у м. Києві.

Перейти к внешнему ресурсу: \\new\textlok\Акт_пробл_економ_2018\Акт_пробл_економ_2018_4\6.pdf
Утримувачі документа:
ДЦГБ

Дод.точки доступу:
Eco-Buffet, сеть вегетарианских кафе \о ней\; Eco-Buffet, мережа вегетаріанських кафе \про неї\