Пабат, В. О. (доктор сільськогосподарських наук; професор; Національний університет біоресурсів і природокористування України). Основні фактори, що зумовлюють якість продукції тваринництва / В. О. Пабат, Д. Т. Віннічук> // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал. - 2013. - № 12. - С. 108-113. - (Наукова дискусія). - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
. - ISSN 2221-1055 Рубрики: Сільськогосподарська екологія Сельскохозяйственная экология Органічне землеробство Органическое земледелие Екологія рослин Экология растений Продукти харчування тваринного походження Продукты питания животного происхождения Кл.слова (ненормовані): животноводство -- тваринництво -- продукция животноводства -- продукція тваринництва -- производство продукции животноводства -- виробництво продукції тваринництва -- молочные продукты питания -- молочні продукти харчування -- мясо -- м'ясо -- качество продукции животноводства -- якість продукції тваринництва -- продукты питания -- продукти харчування -- канцерогенные вещества в продуктах питания -- канцерогенні речовини в продуктах харчування -- факторы, влияющие на качество продукции животноводства -- фактори, що впливають якість продукции тваринництва -- наследственные факторы -- спадкові фактори -- экологические факторы -- екологічні фактори -- социально-экономические факторы -- соціально-економічні фактори -- сельскохозяйственные животные -- сільськогосподарські тварини -- екологічні методи в сільському господарстві -- экологические методы в сельском хозяйстве Анотація: Висвітлено проблеми виробництва якісної продукції тваринництва.
Утримувачі документа: КРУ "Универсальная научная библиотека им. И. Я. Франко" : 95017 Дод.точки доступу: Віннічук, Д. Т. (доктор сільськогосподарських наук; професор; Інститут водних проблем і меліорації НААН)
|