Моделювання утворення структури типу кавового кiльця при випаровуваннi краплi, що має у складi суспендованi частинки / Л. А. Булавiн [и др.]> // Доповіді Національної академії наук України. - 2014. - № 12. - С. 71-76 : ил. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕКІ . - ISSN 1025-6415
Рубрики: Физика Элементарные частицы Фізика Елементарні частинки Кл.слова (ненормовані): елементарні частинки -- элементарные частицы -- кавові кільца -- кофейные кольца -- випаровування краплі -- испарение капли -- колоїдні частинки -- коллоидные частицы -- метод Монте-Карло -- Монте-Карло метод Анотація: Методом Монте-Карло досліджено процес утворення структури типу кавового кільця випаруванні краплі суспензії, наповненої колоїдними частинками. Утримувачі документа: НТБ НТУ "ХПІ" Дод.точки доступу: Булавін, Л. А. (академік НАН України); Храпатий, С. В.; Лебовка, М. I.; Вигорницький, M. В.; Пивоварова, Н. С. |