Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>A=Мамчур, Людмила Василівна@<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


    Мамчур, Людмила Василівна (молодший науковий співробітник; Національний науковий центр "Інститут аграрної економіки").
    Формування організаційно-економічного механізму збалансованого розвитку ринку м'яса та м’ясопродуктів [Текст] / Л. В. Мамчур // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал . - 2017. - № 8. - С. 38-47 : табл.; рис. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.32
Рубрики: Економіка
   Экономика

   Економіка сільського господарства

   Экономика сельского хозяйства

   Україна
    Украина

Кл.слова (ненормовані):
аграрні ринки -- аграрные рынки -- ринок м'яса -- рынок мяса -- ринок м'ясопродуктів -- рынок мясопродуктов -- виробництво м'яса -- производство мяса -- споживання м'яса -- потребление мяса -- попит на ринку м'яса -- спрос на рынке мяса -- пропозиція на ринку м'яса -- предложение на рынке мяса -- збалансованість ринку м'яса -- сбалансированность рынка мяса
Анотація: Проааналізовано сучасний стан ринку м'яса, дано оцінку його збалансованості. Аналіз показників розвитку ринку м'яса та м’ясопродуктів дав змогу акцентувати увагу щодо значного незбалансування досліджуваного ринку, спричиненого здебільшого нижчим рівнем потенційно можливих перспектив розвитку даного сегмента аграрного ринку, оперуючи показниками попиту й пропозиції. Визначено, що сучасне забезпечення зазначеного ринку знаходиться на рівні власного споживання, який у свою чергу не відповідає раціональним нормам споживання. Розроблено прогнози збалансованості ринку м'яса та м’ясопродуктів з урахуванням попиту й пропозиції, перспективної ємності внутрішнього споживчого ринку, експортного потенціалу і можливі прогнозні сценарії розвитку досліджуваного ринку. Встановлено відсутність комплексного підходу, збалансованого розвитку ринку м'яса та м'ясопродуктів і оцінки результативності його функціонування, що уможливило відповідно до цього сформувати модель розвитку ринку м'яса та м'ясопродуктів, організаційно-економічний механізм забезпечення збалансованості ринку.

Перейти к внешнему ресурсу: текст статьи
Утримувачі документа:
КЗК ДОУНБ

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)