Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
<.>A=Григорців, Михайло Володимирович@<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
Труш, Юлія Леонідівна
(кандидат економічних наук; доцент кафедри прикладної економіки Національного університету харчових технологій України).
Мотивація та стимулювання персоналу як складові системи управління якістю продукції на підприємстві [Текст] / Ю. Л. Труш, М. В.
Григорців
, О. П. Осадчук> // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2016. -
№ 12
. - С. 274-279 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
331
658.3
ББК
65.304.25(4УКР-2КИЇ)г-80
Рубрики:
Экономика
Економіка
Экономика пищевой промышленности
Економіка харчової промисловості
Теория управления качеством
Теорія управління якістю
Украина
Україна
Киев
Київ
Кл.слова (ненормовані):
качество труда
--
якість праці
--
классификационные признаки
--
класифікаційні ознаки
--
организационное стимулирование
--
організаційне стимулювання
--
персонал
--
процессная оптимизация
--
процесна оптимізація
--
система управления качеством труда
--
система управління якістю праці
--
трудовые мотивации
--
трудові мотивації
--
управленческий инструментарий
--
управлінський інструментарій
Анотація:
Вдосконалено мотиваційні та стимулюючі інструменти з метою підвищення ефективності управління якістю продукції на підприємстві. Доведено, що внаслідок запропонованих мотивів задоволення потреб в залежності від віку працівників та методів управління персоналом можна удосконалити систему управління якістю продукції на підприємстві в розрізі класифікаційних ознак. Запропоновані заходи в системі управління якістю нададуть змогу вдосконалити процес управління якістю продукції.
Утримувачі документа:
ДЦГБ
Дод.точки доступу:
Григорців
,
Михайло
Володимирович
(кандидат економічних наук; доцент кафедри прикладної економіки і права Національного університету харчових технологій; м.Київ); Осадчук, Оксана Павлівна (кандидат економічних наук; старший викладач кафедри менеджменту Національного університету харчових технологій; м.Київ); Киевхлеб, украинское ЧАО \о нем\
Знайти схожі
>
2.
Григорців
,
Михайло
Володимирович
(кандидат економічних наук; доцент кафедри прикладної економіки і права Національного університету харчових технологій; м.Київ).
Мотиваційна система на підприємствах харчової промисловості [Текст] / М. В.
Григорців
, О. М. Герасименко> // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2016. -
№ 12
. - С. 53-56. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
331
658.3
ББК
65.304.25г-6
Рубрики:
Экономика
Економіка
Экономика пищевой промышленности
Економіка харчової промисловості
Теория управления персоналом
Теорія управління персоналом
Кл.слова (ненормовані):
качество труда
--
якість праці
--
мотивационные системы
--
мотиваційні системи
--
обесценивание труда
--
знецінення праці
--
стимулирование труда
--
стимулювання праці
--
продуктивность труда
--
продуктивність праці
--
система управления качеством труда
--
система управління якістю праці
--
трудовая мотивация
--
трудові мотивації
--
управленческий инструментарий
--
управлінський інструментарій
Анотація:
Мотиваційна система на підприємствах харчової промисловості є одним з головних факторів їх економічного зростання. З розвитком новітніх технологій і автоматизації виробництва питання мотивації персоналу стають більш актуальними, оскільки людська праця втрачає свою цінність. Правильна модель мотиваційної системи повинна об'єднати керівника і робітників для досягнення мети і забезпечити працівників сприятливими умовами праці. Мотивація допоможе працівнику належно ставитися до роботи та усвідомити, що є основою для професійного і службового зростання.
Утримувачі документа:
ДЦГБ
Дод.точки доступу:
Герасименко, О.М. (Національний університет харчових технологій; м.Київ)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)