Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Григорців, Михайло Володимирович@<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.


    Труш, Юлія Леонідівна (кандидат економічних наук; доцент кафедри прикладної економіки Національного університету харчових технологій України).
    Мотивація та стимулювання персоналу як складові системи управління якістю продукції на підприємстві [Текст] / Ю. Л. Труш, М. В. Григорців, О. П. Осадчук // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2016. - № 12. - С. 274-279 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.304.25(4УКР-2КИЇ)г-80
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности

   Економіка харчової промисловості

   Теория управления качеством

   Теорія управління якістю

   Украина
    Україна

    Киев

    Київ

Кл.слова (ненормовані):
качество труда -- якість праці -- классификационные признаки -- класифікаційні ознаки -- организационное стимулирование -- організаційне стимулювання -- персонал -- процессная оптимизация -- процесна оптимізація -- система управления качеством труда -- система управління якістю праці -- трудовые мотивации -- трудові мотивації -- управленческий инструментарий -- управлінський інструментарій
Анотація: Вдосконалено мотиваційні та стимулюючі інструменти з метою підвищення ефективності управління якістю продукції на підприємстві. Доведено, що внаслідок запропонованих мотивів задоволення потреб в залежності від віку працівників та методів управління персоналом можна удосконалити систему управління якістю продукції на підприємстві в розрізі класифікаційних ознак. Запропоновані заходи в системі управління якістю нададуть змогу вдосконалити процес управління якістю продукції.

Утримувачі документа:
ДЦГБ

Дод.точки доступу:
Григорців, Михайло Володимирович (кандидат економічних наук; доцент кафедри прикладної економіки і права Національного університету харчових технологій; м.Київ); Осадчук, Оксана Павлівна (кандидат економічних наук; старший викладач кафедри менеджменту Національного університету харчових технологій; м.Київ); Киевхлеб, украинское ЧАО \о нем\

Знайти схожі

2.


    Григорців, Михайло Володимирович (кандидат економічних наук; доцент кафедри прикладної економіки і права Національного університету харчових технологій; м.Київ).
    Мотиваційна система на підприємствах харчової промисловості [Текст] / М. В. Григорців, О. М. Герасименко // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2016. - № 12. - С. 53-56. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.304.25г-6
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности

   Економіка харчової промисловості

   Теория управления персоналом

   Теорія управління персоналом

Кл.слова (ненормовані):
качество труда -- якість праці -- мотивационные системы -- мотиваційні системи -- обесценивание труда -- знецінення праці -- стимулирование труда -- стимулювання праці -- продуктивность труда -- продуктивність праці -- система управления качеством труда -- система управління якістю праці -- трудовая мотивация -- трудові мотивації -- управленческий инструментарий -- управлінський інструментарій
Анотація: Мотиваційна система на підприємствах харчової промисловості є одним з головних факторів їх економічного зростання. З розвитком новітніх технологій і автоматизації виробництва питання мотивації персоналу стають більш актуальними, оскільки людська праця втрачає свою цінність. Правильна модель мотиваційної системи повинна об'єднати керівника і робітників для досягнення мети і забезпечити працівників сприятливими умовами праці. Мотивація допоможе працівнику належно ставитися до роботи та усвідомити, що є основою для професійного і службового зростання.

Утримувачі документа:
ДЦГБ

Дод.точки доступу:
Герасименко, О.М. (Національний університет харчових технологій; м.Київ)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)