Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>U=338:642.0<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.


    Пасхавер, Борис Йосипович (доктор економічних наук; професор; академік НААН; головний науковий співробітник; Державна установа "Інститут економіки та прогнозування НАН України").
    Харчування поза домом у продовольчому споживанні / Б. Й. Пасхавер // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал . - 2015. - № 5. - С. 23-28 : табл. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.431
Рубрики: Економіка громадського харчування
   Экономика общественного питания

   Україна
    Украина

Кл.слова (ненормовані):
продовольче забезпечення -- продовольственное обеспечение -- продовольче споживання -- продовольственное потребление -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- продовольчі витрати -- продовольственные расходы -- доходи населення -- доходы населения -- купівельна спроможність населення -- покупательская способность населения
Анотація: Розглянуто стан і динаміку розвитку національного ресторанного господарства. Наразі ця важлива галузь продовольчого забезпечення за основними показниками суттєво відстає від розвинутих країн і власних минулих досягнень. Вирішальний фактор, що визначає частку ресторанного господарства у продовольчому забезпеченні країни – рух доходів населення. На жаль, статистика галузі фіксує ознаки її занепаду. Між 1990 р. і 2014 р. товарооборот ресторанного господарства зменшився більш ніж удвічі, а кількість його об’єктів – утричі. Відродження галузі громадського харчування – необхідна складова стратегічних намірів підвищення стандартів життя.


Знайти схожі

2.


    Жарінова, А. Г.
    Проблеми та перспективи розвитку ресторанного господарства [Электронный ресурс] / А. Г. Жарінова, О. М. Кравченко // Технології та дизайн. - 2016. - № 1. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
Рубрики: Економіка
   Економіка громадського харчування

   Экономика

   Экономика общественного питания

   Україна
    Украина

Кл.слова (ненормовані):
ресторанне господарство -- розвиток ресторанного бізнесу -- сфера послуг -- ресторанное хозяйство -- развитие ресторанного бизнеса -- сфера услуг
Анотація: Присвячена розвитку ресторанного бізнесу України, проблемам його становлення та шляхам для їх вирішення. Досліджені наявні проблеми розвитку ресторанного господарства та простежені майбутні шляхи для розвитку.
Посвящена развитию ресторанного бизнеса Украины, проблемам его становления и путям их решения. Исследованы существующие проблемы развития ресторанного хозяйства и прослежены будущие пути для развития.
The article is devoted to the development of the restaurant business in Ukraine, its formation problems and ways of solving them. We have studied the existing problems of the restaurant industry, and traced the path for the future development.


Дод.точки доступу:
Кравченко, О. М.

Знайти схожі

3.


    Щербак, О. В.
    Особливості формування інтер'єру приміщень закладів громадського харчування при університетах [Электронный ресурс] / О. В. Щербак, О. О. Заварзін // Технології та дизайн. - 2016. - № 3 : рис. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
Рубрики: Экономика общественного питания
   Економіка громадського харчування

Кл.слова (ненормовані):
харчування при університетах -- сучасні технології -- структурні зміни -- класифікація приміщень громадського харчування -- питание при университетах -- современные технологии -- структурные изменения -- классификация помещений общественного питания -- приміщення закладів громадського харчування -- помещения учреждений общественного питания
Анотація: Висвітлюється тема появи нових типів приміщень закладів громадського харчування при університетах. Аналізуються типологічні особливості закладів харчування при ВНЗ. Особлива увага в дослідженні приділена актуальним на сьогоднішній день питанням удосконалення та впровадження сучасних технологій для створення нових типів приміщень закладів громадського харчування при ВНЗ. На основі проведеного дослідження виявляється велика потреба у формуванні та розвитку принципово нових типів закладів громадського харчування при університетах.
Освещается тема появления новых типов помещений общественного питания при университетах. Анализируются типологические особенности общественного питания при вузах. Особое внимание в исследовании уделено актуальным на сегодняшний день вопросам совершенствования и внедрения современных технологий для создания новых типов помещений учреждений общественного питания при вузах. На основе проведенного исследования оказывается большая потребность в формировании и развитии принципиально новых типов заведений общественного питания при университетах.
This article covers the topic of new types of catering facilities at universities. This article analyzes the typological features of catering. Particular attention is paid to study important today to improvement and implementation of new technologies to create new types of catering facilities at universities. Based on the research a great need revealed for the formation and development of fundamentally new types of catering.


Дод.точки доступу:
Заварзін, О. О.

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)