Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>U=311.17<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.


    Мартинюк, Л. В. (провідний економіст; НТК статистичних досліджень).
    Статистичний аналіз у системі прийняття ефективних управлінських рішень у туризмі / Л. В. Мартинюк // Статистика України. - 2013. - № 2. - С. 56-60 : схеми. - (Статистика та суміжні галузі досліджень). - Бібліогр. наприкінці ст., 9 назв
ДРНТІ
УДК
Рубрики: Економічна статистика
   Экономическая статистика

Кл.слова (ненормовані):
туризм -- статистичний аналіз -- статистический анализ -- управлінські рішення -- управленческие решения -- стратегія розвитку туристичної галузі -- стратегия развития туристической отрасли -- система моніторингу туризму -- система мониторинга туризма
Анотація: Досліджено алгоритм розробки, обґрунтування та прийняття управлінських рішень на основі статистичного аналізу туристичної галузі. Вдосконалено організаційне забезпечення розвитку туризму на макро- та мікрорівнях.

Утримувачі документа:
КРУ "Универсальная научная библиотека им. И. Я. Франко" : 95017

Є примірники у відділах: всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)

Знайти схожі

2.


    Герасименко, С. С. (доктор економічних наук; професор; завідувач кафедри; ВНЗ "Національна академія управління").
    Статистична характеристика споживання продуктів харчування населенням України / С. С. Герасименко, В. С. Герасименко // Статистика України. - 2013. - № 2. - С. 28-33 : табл. - (Демографічна та соціальна статистика). - Бібліогр. наприкінці ст., 16 назв
ДРНТІ
УДК
Рубрики: Економічна статистика, 1917-1933 рр.
   Экономическая статистика, 1917-1933 гг.

   Україна
    Украина

Кл.слова (ненормовані):
продукти харчування -- продукты питания -- норми споживання -- нормы потребления -- калорійність харчування -- калорийность питания -- чинники рівня споживання -- факторы уровня потребления -- структура харчування -- структура питания -- рівень споживання продуктів харчування -- уровень потребления продуктов питания
Анотація: Дослідженно процеси формування рівня споживання продуктів харчування населенням України за період 1917-1933 рр.

Утримувачі документа:
КРУ "Универсальная научная библиотека им. И. Я. Франко" : 95017

Дод.точки доступу:
Герасименко, В. С. (кандидат фізико-математичних наук; науковий співробітник; Українське історичне товариство)

Є примірники у відділах: всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)