Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
<.>S=Тваринництво в цілому<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
Місюк, Микола Васильович
(доктор економічних наук; професор; декан економічного факультету; Подільський державний аграрно-технічний університет).
Інноваційно-інвестиційний підхід до формування та підвищення конкурентоспроможності продукції тваринництва [Текст] / М. В. Місюк> // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал . - 2016. -
№ 3
. - С. 74-79 : рис. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
^a636
ББК
45/46
Рубрики:
Сільське господарство
Сельское хозяйство
Тваринництво
в
цілому
Животноводство в целом
Україна
Украина
Кл.слова (ненормовані):
сільське господарство
--
сельское хозяйство
--
галузь тваринництва
--
отрасль животноводства
--
продукція тваринництва
--
продукция животноводства
--
конкурентоспроможність продукції тваринництва
--
конкурентоспособность продукции животноводства
--
інноваційний розвиток
--
инновационное развитие
--
інвестиційні процеси
--
инвестиционные процессы
--
інноваційно-інвестиційне забезпечення
--
инновационно-инвестиционное обеспечение
--
державне регулювання
--
государственное регулирование
--
стратегія розвитку тваринництва
--
стратегия развития животноводства
--
конкурентні переваги
--
конкурентные преимущества
Анотація:
Обгрунтувано та розроблено заходи щодо інноваційно-інвестиційного забезпечення формування і підвищення конкурентоспроможності продукції тваринництва. Запропоновано модель формування інноваційно-інвестиційного забезпечення конкурентоспроможності продукції тваринництва.
Перейти к внешнему ресурсу:
текст статьи
Знайти схожі
>
2.
Лаврук, Віталій Валерійович
(кандидат економічних наук; доцент; Подільський державний аграрно-технічний університет).
Модернізація галузі тваринництва як умова продовольчого забезпечення населення України [Текст] / В. В. Лаврук> // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал . - 2016. -
№ 12
. - С. 43-50 : табл.; рис. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
^a636
ББК
45/46
Рубрики:
Сільське господарство
Сельское хозяйство
Тваринництво
в
цілому
Животноводство в целом
Україна
Украина
Кл.слова (ненормовані):
продовольче забезпечення
--
продовольственное обеспечение
--
продукти харчування
--
продукты питания
--
тваринництво
--
животноводство
--
сільськогосподарські підприємства
--
сельскохозяйственные предприятия
--
велика рогата худоба
--
крупный рогатый скот
--
поголів'я ВРХ
--
поголовье КРС
--
тваринницька продукція
--
животноводческая продукция
--
виробництво продукції тваринництва
--
производство продукции животноводства
--
споживання продуктів харчування
--
потребление продуктов питания
--
економічна модернізація
--
экономическая модернизация
Анотація:
Розглянуто теоретичні й практичні аспекти та визначено сутність, значення і необхідність запровадження економічної модернізації в основних галузях тваринництва з метою підвищення ефективності його подальшого розвитку, збільшення обсягів виробництва нових видів тваринницької продукції для забезпечення потреб у ній населення. Встановлено, що запровадження сучасних нововведень у тваринництві грунтується в основному на підвищенні ефективності виробництва якісної екологічно безпечної тваринницької продукції для сприяння здоровому харчуванню населення. Значну увагу приділено дослідженню стану виробництва й споживання тваринницької продукції у різних регіонах країни. Використання системного підходу і методів економічного аналізу уможливило виявити незадовільну ситуацію із забезпеченням населення основними продуктами харчування тваринного походження.
Утримувачі документа:
КЗК ДОУНБ
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)