Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
<.>GEO=Самут Согкоам, провинція<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
Сутхачайді, Ванні
(завідувач кафедри логістичного менеджменту коледжу логістики китайського сегменту Рахабхатського університут Суан Сунандха; м.Бангкок; Таїланд).
Управління люгістикою у виробництві товарів з кокосової шкарлупи [Текст] : на прикладі провінції
Самут
Согкоам
, Таїланд / В. Сутхачайді> // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2016. -
№ 9
. - С. 161-165 : г схем. - Бібліогр. в кінці ст. - Стаття англійською мовою. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
658.7
ББК
65.40(5ТАЇ)в-2
Рубрики:
Экономика
Економіка
Производственная логистика
Виробнича логістика
Таиланд
Таїланд
Самут
Согкоам
, провинция
Самут
Согкоам
,
провинція
Кл.слова (ненормовані):
кокосовая скорлупа
--
кокосова шкарлупа
--
логистические процессы
--
логістичні процеси
--
поставки
--
постачання
--
производственные циклы
--
виробничі цикли
--
тренды
--
тренди
--
управление логистикой
--
управління логістикою
Анотація:
Досліджено логістичні процеси у виробництві товарів з кокосової шкаралупи та виділено найбільш очевидні їх тренди. Аналіз проведено за 3 групами логістичних процесів: вхідна логістика, логістика безпосередньо виробництва та вихідна логістика. У результаті дослідження зроблено 4 головні висновки: 1) більшість точок з виробництва товарів з кокосової шкаралупи знаходяться в одноосібній власності, при цьому якість товарів зазвичай низька, оскільки виробництвом займаються місцеві працівники без особливих навичок; 2) процеси досліджених виробництв можна розділити на 4 стадії – підготовка, саме виробництво, пакування та дистрибуція; 3) всі логістичні процеси, пов’язані з даним виробництвом, несуть у собі певні ризики через те, що ні якість, ані обсяги виробництва не відповідають очікуванням споживачів; 4) головні фактори впливу на успішність досліджених виробництв – це дизайн пакування, питання постачання сировини та управління дистрибуцією.
Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)