Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
<.>K=трансакционные издержки предприятий<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
Тур, Олександр
(аспірант).
Ендогенні детермінанти стратегічного розвитку підприємств харчової промисловості в контексті зміцнення їх ринкової стійкості [Текст] / О. Тур> // Економіст : науково-практичний журнал. - 2016. -
№ 10
. - С. 10-13 : табл. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
338.45.664
ББК
65.305.7
Рубрики:
Економіка
Економіка легкої та харчової промисловості
Экономика
Экономика легкой и пищевой промышленности
Україна
Украина
Кл.слова (ненормовані):
харчова промисловість
--
підприємства харчової промисловості
--
стійкість підприємств
--
ринкова стійкість підприємств
--
міжнародні стандарти виробництва харчових продуктів
--
фінансова незалежність підприємств
--
активи підприємств
--
матеріальні ресурси підприємств
--
ефективність використання ресурсів підприємств
--
монополізація регіональних аграрних ринків
--
доступність кредитів
--
трансакційні витрати підприємств
--
державно-приватне партнерство
--
аграрні кластери
--
пищевая промышленность
--
предприятия пищевой промышленности
--
устойчивость
предприятий
--
рыночная устойчивость
предприятий
--
международные стандарты производства пищевых продуктов
--
финансовая независимость
предприятий
--
активы
предприятий
--
материальные ресурсы
предприятий
--
эффективность использования ресурсов
предприятий
--
монополизация региональных аграрных рынков
--
доступность кредитов
--
трансакционные
издержки
предприятий
--
государственно-частное партнерство
--
аграрные кластеры
Анотація:
Обгрунтовано доцільність удосконалення інституціонального середовища для більш ефективного використання ендогенних детермінант розвитку підприємств харчової промисловості в контексті зміцнення їх ринкової стійкості. На основі аналізу рентабельності використання активів підприємств, ефективності використання матеріальних ресурсів та рівня фінансової незалежності суб'єктів продовольчого бізнесу виокремлено ендогенні ризики стратегічного розвитку підприємств харчової промисловості.
Утримувачі документа:
КЗК ДОУНБ
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)