Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Каталог книг (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=пищевые продукты<.>
Загальна кількість знайдених документів : 46
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-40   41-46 
1.


   Україна. Закони.

   
    Про внесеня змін до Закону України "Проякість та безпеку харчових продуктів та продовольчої сировини" : Закон від 6.09.2005 р. № 2809 (НОВА РЕДАКЦІЯ ЗАКОНУ) // Уряд. кур'єр. - 2005. - 26 жовт. - С. 5-12 ; Голос України. - 2005. - 1 листоп. - С. 12-19
Кл.слова (ненормовані):
ЗАКОН -- ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- КАЧЕСТВО


Дод.точки доступу:
Україна. Закони
Є примірники у відділах: всього 2 : ЧЗНЛ (2)
Вільні: ЧЗНЛ (2)

Знайти схожі

2.


    Олійник, Д. (професор; доктор економічних наук).
    До питання використання генетично модифікованих організмів в Україні / Д. Олійник // Економіка України : Щомісячний політіко-економічний журнал. Держком УРСР по економіці и АH УРСР. До 1992р -Економіка Радянської України - на рос. та укр. мовах. - 2009. - № 6. - С. 85-92. - Библиогр. в сносках
УДК
ББК 65.305.7
Рубрики: Економіка
   Економіка легкої та харчової промисловості

   Гігієна харчування

   Экономика

   Экономика легкой и пищевой промышленности

   Гигиена питания

   Україна
Кл.слова (ненормовані):
ГМО -- продукти харчування -- використання генетично модифікованих організмів -- харчові продукти -- державне регулювання -- маркування продуктів -- генетически модифицированные организмы -- продукты питания -- использование генетически модифицированных организмов -- пищевые продукты -- государственное регулирование -- маркировка продуктов
Анотація: Розглянуто доцільність запровадження єдиних підходів щодо використання продуктів харчування, які містять генетично модифіковані організми. Проаналізовано їх використання в Україні та вплив на здоров'я споживачів. Наведено рекомендації щодо реформування системи технічного регулювання та споживчої політики шляхом введення технічних регламентів і нормативно-правових актів стосовно встановлення вимог до безпеки харчових продуктів, які виробляються із сировини, отриманої з генетично модифікованих рослин і тварин.


Є примірники у відділах:
ЧЗНЛ (14.08.2009р. Прим. 1 - ) (вільний)

Знайти схожі

3.


    Недосєкова, Н. С.
    Проблеми використання харчових добавок / Н. С. Недосєкова // Безпека життєдіяльності. - 2009. - № 7. - С. 2-3
УДК
Рубрики: Гигиена питания
   Гігієна харчування

Кл.слова (ненормовані):
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- ХАРЧОВІ ПРОДУКТИ -- ХАРЧОВІ ДОБАВКИ

Є примірники у відділах:
ЧЗНЛ (11.09.2009р. Інв.2870ж - Б.ц.) (вільний)

Знайти схожі

4.


    Ролько, О.
    Системи управління безпечністю харчових продуктів. Програми-передумови / О. Ролько // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2010. - N 3. - С. 55-57. - Библиогр.: с. 57
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
контроль якості -- контроль качества -- системи забезпечення безпеки -- системы обеспечения безопасности -- програми-передуми -- программы-предпосылки -- харчові продукти -- пищевые продукты -- харчове виробництво -- пищевое производство -- безпечність виробництва -- безопасность производства -- управління безпечністю -- управление безопасностью -- рекомендації -- рекомендации
Анотація: Розроблені рекомендації щодо впровадження фундаментальних основ систем обеcпечення харчовим виробництвом - програм-передумов.

Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

5.


    Вяткін, О.
    Аналізування методів визначення показників безпеки харчових продуктів / О. Вяткін, Р. Гапонова // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2010. - N 3. - С. 43-45. - Библиогр.: с. 45
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
контроль якості -- контроль качества -- безпека життєдіяльності -- безопасность жизнедеятельности -- показники безпеки -- показатели безопасности -- харчові продукти -- пищевые продукты -- токсичні елементи -- токсичные элементы -- генетично модифіковані організми -- генетически модифицированные организмы -- методи визначення показників безпеки -- методы определения показателей безопасности -- забруднювачі -- загрязнители
Анотація: Проведено аналіз існуючих поширених методів визначення показників безпеки харчової продукції, точніше токсичних елементів.


Дод.точки доступу:
Гапонова, Р.
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

6.


    Камалов, Насімсі.
    Проблемы организации маркетинга в совместных предприятиях пищевой промышленности Азербайджана / Н. Камалов // Економіст : науково-практичний журнал. - 2010. - № 6. - С. 46-49 : табл. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БИБЛИОТЕКЕ
УДК
ББК 65.291
Рубрики: Економіка
   Економіка підприємства, 1995-2008 рр.

   Экономика

   Экономика предприятия

   Азербайджан
Кл.слова (ненормовані):
економіка підприємства -- харчова промисловість -- галузі промисловості -- статистика -- харчові продукти -- виробництво харчових продуктів -- холдинги -- экономика предприятия -- пищевая промышленность -- отрасли промышленности -- пищевые продукты -- производство пищевых продуктов -- маркетингові системи -- маркетинговые системы
Анотація: Рассмотрена деятельность предприятий пищевой промышленности Азербайджана, проведен анализ маркетинговых систем двух ведущих совместных предприятий отрасли, выявлены недостатки и указаны пути усовершенствования.

Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

7.


    Широбокова, А.
    Управління безпечністю харчових продуктів: системиний підхід / А. Широбокова // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2010. - N 2. - С. 68-70. - Библиогр.: с. 70. - В ОБЛ. БИБЛИОТЕКЕ
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
сандартизація -- стандартизация -- контроль якості -- контроль качества -- харчова промисловість -- пищевая промышленность -- харчові продукти -- пищевые продукты -- системний підхід -- системный подход -- ризики -- риски -- безпека -- безопасность -- міжнародні стандарти -- международные стандарты
Анотація: Розглянуто необхідність та етапи упровадження на підприємствах харчової галузі системи безпеки.

Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

8.


    Купинец, Лариса (кандидат экономических наук; Институт проблем рынка и экономико-экологических исследований НАН Украины; Одесса).
    Продовольствие и здоровье нации: риск-анализ, экономическая оценка, управленческие решения / Л. Купинец, С. Харичков // Економіст : науково-практичний журнал. - 2011. - № 6. - С. 31-37 : табл., рис. - Библиогр. в конце ст.
УДК
ББК 65.9(4Укр)
Рубрики: Экономика
   Экономика Украины

   Економіка

   Економіка України

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
национальные экономики -- продовольтвенный комплекс -- здоровье нации -- ущерб здоровью -- пищевые продукты -- безопасность продуктов -- загрязнения продуктов -- некачественные продукты -- качество продовольствия -- пищевые добавки -- медицинские исследования -- риски заболеваемости -- пищевые риски -- экономическая оценка -- управленческие решения -- экологическая политика -- національні економіки -- продовольчий комплекс -- здоров'я нації -- збиток здоров'ю -- харчові продукти -- безпека продуктів -- забруднення продуктів -- неякісні продукти -- якість продовольства -- харчові добавки -- медичні дослідження -- ризики захворюваності -- харчові ризики -- економічна оцінка -- управлінські рішення -- екологічна політика
Анотація: Рассмотрена зависимость состояния здоровья населения от качества продовольствия. Следуя логике риск-анализа обоснован методологический подход к количественной оценке риска заболеваемости населения в результате воздействия вредных компонентов пищевых продуктов на организм человека. Предложены организационные решения повышения безопасности продовольствия.


Дод.точки доступу:
Харичков, Сергей (доктор экономических наук; Институт проблем рынка и экономико-экологических исследований НАН Украины; Одесса)

Є примірники у відділах: всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)

Знайти схожі

9.


    Мамедов, Парвиз.
    Организация производства и реализация пищевых продуктов в Азербайджане / П. Мамедов // Економіст : науково-практичний журнал. - 2011. - № 2. - С. 49-51 : табл. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.305.7 + 65.42
Рубрики: Економіка
   Економіка харчової промисловості, 2000-2009 рр.

   Економіка торгівлі

   Экономика

   Экономика пищевой промышленности, 2000-2009 гг.

   Экономика торговли

   Азербайджан
Кл.слова (ненормовані):
економіка харчової промисловості -- галузі економіки -- харчова промисловість -- організація виробництва -- харчові продукти -- види харчової продукції -- нормативно-правове регулювання -- економіка торгівлі -- внутрішня торгівля -- зовнішня торгівля -- експорт товарів -- імпорт товарів -- інвестиції -- державне регулювання -- экономика пищевой промышленности -- отрасли экономики -- пищевая промышленность -- организация производства -- пищевые продукты -- виды пищевой продукции -- нормативно-правовое регулирование -- экономика торговли -- внутренняя торговля -- внешняя торговля -- экспорт товаров -- импорт товаров -- инвестиции -- государственное регулирование
Анотація: На основе многолетних статитических данных проанализировано состояние организации производства пищевых продуктов республики, их реализация на внутреннем и внешнем рынках, а также структура импорта. Выявлены соответствующие резервы и указаны пути рационального использования пищевых продуктов.

Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

10.


    Катаєва, С. Е.
    Безпечність застосування синтетичних добавок у харчових продуктах для дітей / С. Е. Катаєва // Безпека життєдіяльності. - 2012. - № 8. - С. 35-40 : табл.
УДК
Рубрики: Пищевая промышленность
   Харчова промисловість

Кл.слова (ненормовані):
пищевые продукты -- харчові продукти -- пищевые добавки -- харчові добавки -- синтетические добавки -- синтетичні добавки -- пищевые красители -- харчові барвники


Є примірники у відділах: всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)

Знайти схожі

11.


    Олефір, В. (кандидат економічних наук).
    Проблеми зростання харчової промисловості / В. Олефір // Економіст : науково-практичний журнал. - 2012. - № 7. - С. 26-30 : табл., рис. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БИБЛИОТЕКЕ
УДК
ББК 65.305.7
Рубрики: Економіка
   Економіка харчової промисловості, 2007-2011 рр.

   Экономика

   Экономика пищевой промышленности, 2007-2011 гг.

   Україна
    Украина

Кл.слова (ненормовані):
економіка харчової промисловості -- галузі економіки -- харчова промисловість -- харчові продукти -- виробництво харчових продуктів -- виробництво напоїв -- тютюнові вироби -- експортно-імпортна політика -- галузева статистика -- экономика пищевой промышленности -- отрасли экономики -- пищевая промышленность -- пищевые продукты -- производство пищевых продуктов -- производство напитков -- табачные изделия -- экспортно-импортная политика -- отраслевая статистика
Анотація: Розкрито сучасні проблеми вітчизняної харчової промисловості. Проаналізовано динаміку виробництва основних видів харчових продуктів і напоїв протягом 2007-2011 років. Запропоновано ряд заходів щодо відновлення економічного зростання у виробництві харчових продуктів, напоїв і тютюнових виробів.


Знайти схожі

12.


    Миронова, А. (генеральний директор).
    Глутамат натрію (Е 621) у харчових продуктах: які небезпеки? / А. Миронова // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2012. - № 3. - С. 63-65. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
стандартизація -- стандартизация -- контроль якості -- контроль качества -- харчові продукти -- пищевые продукты -- глутамат натрію -- глутамат натрия -- Е 621 -- методика визначення глутамату натрію -- методика определения гпутамата натрия
Анотація: У Випробувальному центрі державного підприємства "Полтавастандартметрологія освоїли нову методику визначення глутамату натрію (Е 621) у харчових продуктах.


Дод.точки доступу:
Випробувальний центр державного підприємства "Полтавастандартметрологія" \о нем\; Полтавастандартметрологія, випробувальний центр державного підприємства \о нем\

Знайти схожі

13.


    Тиреуов, Канат (первый проректор Казахского национального аграрного университета; г.Алматы; Казахстан; доктор экономических наук; профессор).
    Возможные угрозы национальной продовольственной безопасности, связанные с вступлением Казахстана в ВТО / К. Тиреуов, У. Керимова, Э. Балапанова // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2013. - № 1. - С. 503-514 : табл., граф. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.050(5КАЗ)в6 + 65.32(5КАЗ)в6-2
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Управление экономикой

   Управління економікою

   Экономика сельского хозяйства

   Економіка сільського господарства

   Казахстан
Кл.слова (ненормовані):
агропромышленный комплекс -- агропромисловий комплекс -- антидемпинговые санкции -- антидемпінгові санкції -- АПК -- внешнеторговое сальдо -- зовнішньоторгівельне сальдо -- внешнеэкономическая деятельность -- зовнішньоекономічна діяльність -- ВЭД -- ЗЕД -- государственная поддержка -- державна підтримка -- единое экономическое пространство -- єдиний економічний простір -- компенсационные пошлины -- компенсаційні мита -- пищевые продукты -- харчові продукти -- потребительская динамика -- споживча динаміка -- продовольственная безопасность -- продовольча безпека -- сельскохозяйственное производство -- сільськогосподарське виробництво -- таможенное регулирование -- митне регулювання -- тарифные преференции -- тарифні преференції
Анотація: Рассмотрены основные проблемы экономической доступности населению качественных продовольственных товаров, в т.ч. продукции сельского хозяйства, при условии вступления Казахстана в ВТО и создании единого экономического пространства на базе Таможенного Союза.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Дод.точки доступу:
Керимова, Укиляй (профессор кафедры экономики и менеджменета Казахского национального аграрного университета; г.Алматы; Казахстан; доктор экономических наук; профессор); Балапанова, Эльмира (PhD докторант Казахского национального аграрного университета; г.Алматы; Казахстан); Всемирная торговая организация \о ней\; Світова організація торгівлі, міжнародна організація \о ней\СОТ, міжнародна організація \о ней\; ВТО, всемирная торговая организация \о ней\; Таможенный Союз СНГ \о нем\; Митний Союз СНД \о нем\

Знайти схожі

14.


    Гавва, О. М. (доктор технічних наук; Національний університет харчових технологій; м. Київ).
    Smart-паковання для харчових продуктів / А. Н. Гавва, С. В. Токарчук, О. О. Кохан // Упаковка : журнал для виробників та споживачів тари і упаковки. - 2013. - № 2. - С. 36-40. - Бібліогр. в кінці ст. 8 назв. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ . - ISSN 2225-2975
УДК
Рубрики: Пакувальні матеріали
   Упаковочные материалы

Кл.слова (ненормовані):
smart-упаковка -- розумна упаковка -- умная упаковка -- активна упаковка -- активная упаковка -- пакувальні матеріали -- упаковочные материалы -- безпека харчових продуктів -- безопасность пищевых продуктов -- контроль температури упаковки -- контроль температуры упаковки -- пищевые продукты -- харчові продукти
Анотація: Проведено аналіз існуючих систем "розумних" і "активних" упаковок та виділено основні тенденції їх розвитку.


Дод.точки доступу:
Токарчук, С. В. (кандидат технічних наук; Національний університет харчових технологій; м. Київ); Кохан, О. О. (кандидат технічних наук; Національний університет харчових технологій; м. Київ)

Знайти схожі

15.


    Грищенко, Ф. (кандидат військових наук; начальник науково-організаційного відділу-вчений секретар).
    Європейська система безпечності харчових продуктів. Історія створення / Ф. Грищенко // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2013. - № 1. - С. 40-43 : ил. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕКІ
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

   Європа
    Европа

Кл.слова (ненормовані):
стандартизація -- стандартизация -- харчові продукти -- пищевые продукты -- система безпечності -- система безопасности -- безпечність харчових продуктів -- безопасность продуктов питания
Анотація: Розглянуто основні положення європейського законадавства щодо безпечності харчових продуктів та перспективи подальших досліджень за темою статті.

Утримувачі документа:
НТБ НТУ "ХПІ"

Дод.точки доступу:
Європейський Союз \о нем\

Знайти схожі

16.


    Миронова, А. (генеральний директор).
    Визначення алергенів у харчових продуктах / А. Миронова // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2013. - № 3. - С. 66-68 : ил. - Библиогр. в конце ст.
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
стандартизація -- стандартизация -- алергени -- аллергены -- харчові продукти -- пищевые продукты -- імуно-ферментний аналізатор -- иммуно-ферментный анализатор -- харчова сировина -- пищевое сырье
Анотація: Розглядається визначення алергенів у харчових продуктах та харчовій сировині.

Утримувачі документа:
НТБ НТУ "ХПІ"

Є примірники у відділах: всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)

Знайти схожі

17.


    Гуменюк, Г. (доктор сільськогосподарських наук; професор).
    Приоритетні напрямки розвитку міждержавної стандартизації, сертифікації та забезпечення єдності вимірювання на період до 2020 року / Г. Гуменюк // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2013. - № 5. - С. 40-44. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
міждержавна стандартизація -- межгосударственная стандартизация -- сертифікація -- харчові продукти -- пищевые продукты -- акредитація -- аккредитация -- оцінювання відповідності -- оценивание соответствия -- ринковий нагляд -- рыночный надзор -- єдність вимірювання -- единство измерения
Анотація: Проаналізовано робочі документи Міждержавної ради стандартизації, сертифікації та метрології, використувані у ході розроблення приоритетів міждержавної стандартизації, ідентифіковані першочергові дії у використанні їхніх положень стосовно харчових продуктів і дій із захисту довкілля на період до 2015 року. Подано коротку характеристику важливих заходів, які мають бути розробленими з дотриманням умов забезпечення єдності вимірювань у сферах стандартизації, сертифікації, акредитації та контролю їхнього виконання на період до 2020 року.

Утримувачі документа:
НТБ НТУ "ХПІ"

Є примірники у відділах: всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)

Знайти схожі

18.


    Кохан, С. (провідний інженер науково-дослідного відділу стандартизації в агропромисловому комплексі).
    Необхідність дотримання вимог Технічного регламенту щодо правил маркування харчових продуктів / С. Кохан, Т. Шальман // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2013. - № 6. - С. 30-31 : ил. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
контроль якості -- контроль качества -- правила маркування -- правила маркировки -- маркування продуктів -- маркировка продуктов -- неякісні товари -- некачественные товары -- харчові продукти -- пищевые продукты -- споживачі -- потребители -- виробники -- производители
Анотація: Розповідається про Технічний регламент щодо правил маркування продуктів, особливості невідповідного маркування та боротьбу з виробниками, які не виконують вимог щодо надання достовірної інформації; можливість убезпечення споживачів і виробників від можливих негативних наслідків від виробництва та споживання неякісних товарів. Кожен має право робити свідомий вибір!

Утримувачі документа:
НТБ НТУ "ХПІ"

Дод.точки доступу:
Шальман, Т. (провідний фахівець по взаємодії з гомадськістю); Технічний регламент щодо правил маркування харчових продуктів \о произв.\
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

19.


    Гребенюк, Максим (кандидат юридичних наук; доцент).
    Шляхи вдосконалення вітчизняного законодавства у сфері спеціального маркування продуктів харчування / М. Гребенюк, О. Данчин // Підприємництво, господарство, право : науково-практичний господарсько-правовий журнал. До 2001 г. виходив російською мовою. - 2014. - № 3. - С. 34-36. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 67.404.9
Рубрики: Право
   Аграрне право

   Аграрное право

Кл.слова (ненормовані):
харчові продукти -- пищевые продукты -- харчова цінність харчового продукту -- пищевая ценность пищевого продукта -- хімічний склад харчового продукту -- химический состав пищевого продукта -- спеціальне маркування харчових продуктів -- специальная маркировка пищевых продуктов -- продовольча безпека -- продовольственная безопасность -- добовий раціон -- дневной рацион -- права споживачів на інформацію про харчовий продукт -- права потребителей на информацию о пищевом продукте -- корисні властивості харчових продуктів -- полезные свойства пищевых продуктов -- харчові компоненти -- пищевые компоненты -- безпека харчових продуктів -- безопасность пищевых продуктов
Анотація: Розкриваються особливості спеціального маркування харчових продуктів з метою попередження та запобігання хворобам, пов"язаним із харчуванням.


Дод.точки доступу:
Данчин, Олексій

Знайти схожі

20.


    Сак, О. (заступник директора).
    Затвердження зміни до технічного регламенту мийних засобів / О. Сак // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2014. - № 1. - С. 22-23. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
технічні регламенти -- технические регламенты -- мийні засоби -- моющие средства -- поверхнево-активні речовини -- поверхностно-активные вещества -- харчові продукти -- пищевые продукты
Анотація: Проаналізовано зміни, внесені до Технічного регламенту мийних засобів, згідно з постановою "Про затвердження Технічного регламенту мийних засобів".

Утримувачі документа:
НТБ НТУ "ХПІ"

Дод.точки доступу:
Про затвердження Технічного регламенту мийних засобів, постанова \о произв.\

Знайти схожі

 1-20    21-40   41-46 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)