Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
<.>K=безопасность пищевой промышленности<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
Холостова, А. М.
(аспірант кафедри державної політики та суспільного розвитку).
Формування чек-листу державної перевірки підприємства на дотримання процедур контролю шкідників [Текст] / А. М. Холостова> // Інвестиції: Практика та досвід : Аналіз. Прогнози. Коментар. - 2017. -
№ 6
. - С. 124-127 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
351
ББК
67.401.12
Рубрики:
Право
Управління соціально-культурною сферою
Управление социально-культурной сферой
Кл.слова (ненормовані):
чек-листи
--
чек-листы
--
державні перевірки
--
государственные проверки
--
державні органи влади
--
государственные органы власти
--
безпека харчової промисловості
--
безопасность
пищевой
промышленности
--
система НАССР
--
контроль шкідників харчових продуктів
--
контроль вредителей пищевых продуктов
--
ринок харчових продуктів
--
рынок пищевых продуктов
--
підприємства харчової промисловості
--
предприятия
пищевой
промышленности
--
споживачі харчових продуктів
--
потребители пищевых продуктов
Анотація:
Сьогодні існує гостра необхідність державної перевірки Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів підприємств різних видів діяльності (зокрема харчових та з підвищеним ступенем ризику) на предмет відповідності вимогами проведення процедур контролю шкідників. Здійснення таких перевірок не може проводитись без чітко визначених параметрів. Виходом міг би служити чітко складений чек-лист перевірок, він не має бути обтяжливий чи не зрозумілий і має містити базовий перелік питань, виконання яких необхідне для проведення адекватних процедур з контролю шкідників. Чек-лист (Check list — контрольний список) — список, що містить ряд необхідних питань для перевірки будь-якої роботи. Відзначаючи пункти списку, особа, що перевіряє може дізнатися про стан належного/не належного виконання роботи/робіт, що перевіряються.
Дод.точки доступу:
Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів \о ней\
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)