Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
<.>K=безопасность пищевой продукции<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
7
Показані документи
с 1 за 7
>
1.
Харічков, Сергій
(доктор економічних наук; професор; заступник директора Інституту проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України).
Орієнтир - збалансований розвиток та безпека агропродовольчої сфери / С. Харічков> // Економіст : науково-практичний журнал. - 2012. -
№ 12
. - С. 76. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
Рец. на монографію Павлов О.І. Сталий розвиток та безпека агропродовольчої сфери України / О. І. Павлов. - Одеса: Астропринт, 2012. - 760 с.
УДК
338.43
ББК
65.32
Рубрики:
Економіка
Економіка сільського господарства
Экономика
Экономика сельского хозяйства
Україна
Украина
Кл.слова (ненормовані):
національна безпека
--
продовольча безпека
--
продукти харчування
--
сільськогосподарська продукція
--
безпека харчової продукції
--
безпека продуктів харчування
--
рцензія на монографію
--
национальная
безопасность
--
продовольственная
безопасность
--
продукты питания
--
сельскохозяйственная продукция
--
безопасность
пищевой
продукции
--
безоасность продуктов питания
--
рецензия на монографию
Дод.точки доступу:
Хвесик , М.А.; Юрчишин , В.В.; Павлов, О.І. \ред.\
Знайти схожі
>
2.
Тюалі, А.
(доктор ветеринарії).
ISO 22000 у приватному секторі - питання інтеграції / А. Тюалі> // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2013. -
№ 1
. - С. 20. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕКІ
УДК
658.516
ББК
30ц
Рубрики:
Техника
Стандартизация. Контроль качества
Техніка
Стандартизація. Контроль якості
Кл.слова (ненормовані):
стандартизація
--
стандартизация
--
контроль якості
--
контроль качества
--
питання інтеграції
--
вопросы интеграции
--
безпека харчової продукції
--
безопасность
пищевой
продукции
--
аналіз погроз
--
анализ угроз
Анотація:
Стандарт ISO 22000 на управління безпекою харчової продукції відрізняється від інших міжнародних стандартів на контроль безпекою харчової продукції з погляду передових рішень в аналізі погроз.
Утримувачі документа:
НТБ НТУ "ХПІ"
Дод.точки доступу:
ISO 22000:2005 Системи управління безпекою харчових продуктів. Вимоги до всіх організацій у ланцюгу виробництва й споживання харчових продуктів \о произв.\; Системи управління безпекою харчових продуктів. Вимоги до всіх організацій у ланцюгу виробництва й споживання харчових продуктів ISO 22000:2005 \о произв.\
Знайти схожі
>
3.
Нова редакція стандарту
ISO/TS 22003 дасть поштовх сертифікації в галузі безпечності харчової продукції> // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2013. -
№ 6
. - С. 11 : ил.
УДК
658.516
ББК
30ц
Рубрики:
Техника
Стандартизация. Контроль качества
Техніка
Стандартизація. Контроль якості
Кл.слова (ненормовані):
харчова продукція
--
пищевая продукция
--
безпечність харчової продукції
--
безопасность
пищевой
продукции
--
харчова промисловість
--
пищевая промышленность
--
компетентність аудитора
--
компетентность аудитора
--
стандарти
Анотація:
Основна зміна в новій редакції ISO/TS 22003, до якої доведеться адаптуватись органам сертифікації, це зміна «підходу, заснованого на атестації» на «підхід, заснований на професіоналізмі» в ході визначення компетентності аудитора.
Утримувачі документа:
НТБ НТУ "ХПІ"
Дод.точки доступу:
ISO/TS 22003 \о произв.\
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)
Знайти схожі
>
4.
Контроль безпечності харчової
продукції в упаковці> // Упаковка. - 2016. -
№ 3
. - С. 30-32 : цв.ил. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
658.516
Рубрики:
Техника
Стандартизация. Контроль качества
Техніка
Стандартизація. Контроль якості
Кл.слова (ненормовані):
харчова продукція
--
пищевая продукция
--
безпечність харчової продукції
--
безопасность
пищевой
продукции
--
металеві забруднення
--
металлические загрязнения
--
металодетектори
--
металлодетекторы
--
система контролю якості
--
система контроля качества
--
контроль якості
--
контроль качества
--
виробничий процес
--
производственный процесс
--
критичні точки
--
критические точки
Анотація:
Мова йде про основні характеристики , на які необхідно звернути увагу під час вибору металодетектерів будь-якого типу. Використання металодетекторів належить до системи контролю якості харчової продукції.
Перейти к внешнему ресурсу:
\\tower-2008\textlok\Адвокат\\Упаковка_2016_3\11.pdf
Знайти схожі
>
5.
Кривошей, В. М.
Маркування продукції в упаковці : сучасні вимоги та тенденції / В. М. Кривошей> // Упаковка. - 2016. -
№ 4
. - С. 47-50 : цв.ил. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
655
Рубрики:
Полиграфическая промышленность
Типографское дело в целом
Поліграфічна промисловість
Друкарська справа в цілому
Кл.слова (ненормовані):
маркування продукції
--
маркировка
продукции
--
харчова продукція
--
пищевая продукция
--
безпечність харчової продукції
--
безопасность
пищевой
продукции
--
упаковочное производство
--
пакувальне виробництво
--
можливості маркування
--
возможности маркировки
--
каплеструменева технологія
--
каплеструйная технология
--
лазерна технологія
--
лазерная технология
--
термотрансферне маркування
--
термотрансферная маркировка
--
маркувальне обладнання
--
маркировочное оборудование
--
класифікація обладнання
--
классификация оборудования
Анотація:
Дана классификация маркировочного оборудования. Дана их их характекристика, приведены основные преимущества и недостатки маркировочного оборудованияконтактным и бесконтактным способом. Показаны основные показатели, по которым следует выбирать маркировочное оборудование. Приведены современные тенденции развития маркировочного оборудования.
Перейти к внешнему ресурсу:
\\tower-2008\textlok\Адвокат\\Упаковка_2016_4\18.pdf
Знайти схожі
>
6.
Система управління якістю
та безпечністю при виробництві капсульованих продуктів з пробіотичними мікроорганізмами [Текст] / Є. П. Пивоваров [и др.]> // Вісник Національного технічного університету “ХПІ”. Серія: Нові рішення в сучасних технологіях. - Харків, 2016. -
Вип. 12(1184)
. - С. 137-144 : ил. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
664.932+664.87
Рубрики:
Пищевые производства
Производство пищевых концентратов
Харчові виробництва
Виробництво харчових концентратів
Кл.слова (ненормовані):
капсульовані пробіотичні мікроорганізми
--
капсулированные пробиотические микроорганизмы
--
система НАССР
--
безпека харчової продукції
--
безопасность
пищевой
продукции
--
системи управління якістю
--
системы управления качеством
--
виробництво капсульованих продуктів
--
производство капсулированных продуктов
--
напівфабрикати
--
полуфабрикаты
--
харчові виробництва
--
пищевые производства
--
виробництво харчових концентратів
--
производство пищевых концентратов
Анотація:
Висвітлює актуальність проблеми впровадження системи управління безпечністю за принципами НАССР на виробництвах харчової промисловості. У статті уперше описано особливості побудови та використання даної системи на виробничих ділянках, де випускають капсульовані напівфабрикати з пробіотичними мікроорганізмами. При цьому особлива увага направлена на усі можливі критичні точки контролю, які можуть стати на заваді виробництва безпечної капсульованої продукції з пробіотичними мікроорганізмами. Охарактеризовані усі види ризиків, а також наведені рекомендації щодо попередження, усунення або зниження їх до припустимих рівнів, позначених у міжнародних стандартах. Наведені пропозиції, за рахунок запропонованого систематичного контролю на всіх етапах виробництва, гарантують виготовлення безпечної продукції; безпечність продукції при споживанні; збільшення відповідальності персоналу на усіх операціях та стадіях технологічного процесу.
Дод.точки доступу:
Пивоваров, Є. П. (доктор технічних наук); Большакова, В. Л.; Кондратюк, Н. В. (кандидат технічних наук,); Демидова, О. В. (студентка)
Знайти схожі
>
7.
Маркування - шлях
до безпечності продукції> // Упаковка : журнал для виробників та споживачів тари і упаковки. - 2018. -
№ 3
. - С. 15-16 : цв.ил. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕКІ
УДК
655
ББК
37.8
Рубрики:
Полиграфическая промышленность
Типографское дело в целом
Поліграфічна промисловість
Друкарська справа в цілому
Кл.слова (ненормовані):
маркування продукції
--
маркировка
продукции
--
харчова продукція
--
пищевая продукция
--
безпечність харчової продукції
--
безопасность
пищевой
продукции
--
упаковочное производство
--
пакувальне виробництво
--
пакувальні матеріали
--
упаковочные материалы
Анотація:
Мова йде про вимоги до маркування харчових продуктів.
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)