Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=якість молочної продукції<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.


    Згурська, О. М. (аспірант).
    Шляхи підвищення конкурентоспроможності продукції молокопереробних підприємств / О. М. Згурська // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал . - 2014. - № 3. - С. 113-119 : табл. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.32
Рубрики: Економіка сільського господарства
   Экономика сельского хозяйства

   Україна
    Київська область

    Європа

Кл.слова (ненормовані):
молочна промисловість -- молочная промышленность -- молокопереробні підприємства -- молокоперерабатывающие предприятия -- виробництво молока -- производство молока -- молочна продукція -- молочная продукция -- конкурентоспроможність молочної продукції -- конкурентоспособность молочной продукции -- молочна сировина -- молочное сырье -- якість молочної продукції -- качество молочой продукции -- управління якістю -- управление качеством -- стандартизація -- стандартизация -- сертифікація -- сертификация
Анотація: Узагальнено й обґрунтовано фактори забезпечення та підвищення конкурентоспроможності продукції молокопереробних підприємств. Розглянуто та визначено роль стандартизації й сертифікації у забезпеченні якості та, як результат, конкурентоспроможності молочної продукції. Також визначено і проаналізовано вимоги вітчизняного стандарту та директив ЄС щодо якості молочної сировини. Аналіз факторів, які формують якість молочної продукції, показав, що виробництво якісного молока забезпечується чіткою системою господарських, зоотехнічних, ветеринарних і техніко-технологічних заходів, які попереджують причини та визначають критичні точки, а також методи усунення можливих відхилень від заданих параметрів у всьому харчовому ланцюзі. Запропоновано заходи для підвищення конкурентоспроможності продукції молокопереробних підприємств. Зроблено висновки про те, що основними резервами підвищення конкурентоспроможності молочної продукції є запровадження високих стандартів, посилення концентрації виробництва, вдосконалення організації виробництва і праці, методів технологічного контролю, запровадження ефективної політики ресурсозабезпечення.


Знайти схожі

2.


    Король, А. М. (студентка; Національний університет харчових технологій).
    Розвиток ринку молочної продукції та перешкоди освоєння його зовнішнього сектору [Текст] / А. М. Король, І. В. Тюха // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2016. - № 1. - С. 80-84 : табл., граф. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.422.5(УКР)в-5
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Торговля отдельными видами товаров, 2014-2015 гг.

   Торгівля окремими видами товарів, 2014-2015 рр.

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
ведушие украинские товаропроизводители -- провідні українські товаровиробники -- государственная экономическая политика -- державна економічна політика -- качество молочной продукции -- якість молочної продукції -- мировые цены -- світові ціни -- молочная продукция -- молочна продукція -- национальные экономики -- національні економіки -- отраслевые рынки сбыта -- галузеві ринки збуту -- перерабатывающие пищевые производства -- переробні харчові виробництва -- пищевые продукты -- харчові продукти -- системообразующие проблемы -- системоутворюючі проблеми -- экономическая динамика -- економічна динаміка -- экспорт молочной продукции -- експорт молочної продукції -- зарубіжний досвід -- зарубежный опыт -- молокопереробні підприємства -- молокоперерабатывающие предприятия
Анотація: Розглянуто стан світового та внутрішнього ринків молока України. Визначено ряд перешкод, з якими може зіштовхнутись вітчизняне підприємство при розширенні своєї експортної діяльності, та оптимальні шляхи їх подолання.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск

Дод.точки доступу:
Тюха, І.В. (кандидат економічних наук; доцент Національного університету харчових технологій); Европейский Союз, международная организация \о нем\Європейський Союз, міжнародна організація \о нем\

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)