Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
<.>K=якість молочної продукції<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
Згурська, О. М.
(аспірант).
Шляхи підвищення конкурентоспроможності
продукції
молокопереробних підприємств / О. М. Згурська> // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал . - 2014. -
№ 3
. - С. 113-119 : табл. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
338.43
ББК
65.32
Рубрики:
Економіка сільського господарства
Экономика сельского хозяйства
Україна
Київська область
Європа
Кл.слова (ненормовані):
молочна промисловість
--
молочная промышленность
--
молокопереробні підприємства
--
молокоперерабатывающие предприятия
--
виробництво молока
--
производство молока
--
молочна продукція
--
молочная продукция
--
конкурентоспроможність
молочної
продукції
--
конкурентоспособность молочной продукции
--
молочна сировина
--
молочное сырье
--
якість
молочної
продукції
--
качество молочой продукции
--
управління якістю
--
управление качеством
--
стандартизація
--
стандартизация
--
сертифікація
--
сертификация
Анотація:
Узагальнено й обґрунтовано фактори забезпечення та підвищення конкурентоспроможності
продукції
молокопереробних підприємств. Розглянуто та визначено роль стандартизації й сертифікації у забезпеченні якості та, як результат, конкурентоспроможності
молочної
продукції
. Також визначено і проаналізовано вимоги вітчизняного стандарту та директив ЄС щодо якості
молочної
сировини. Аналіз факторів, які формують
якість
молочної
продукції
, показав, що виробництво якісного молока забезпечується чіткою системою господарських, зоотехнічних, ветеринарних і техніко-технологічних заходів, які попереджують причини та визначають критичні точки, а також методи усунення можливих відхилень від заданих параметрів у всьому харчовому ланцюзі. Запропоновано заходи для підвищення конкурентоспроможності
продукції
молокопереробних підприємств. Зроблено висновки про те, що основними резервами підвищення конкурентоспроможності
молочної
продукції
є запровадження високих стандартів, посилення концентрації виробництва, вдосконалення організації виробництва і праці, методів технологічного контролю, запровадження ефективної політики ресурсозабезпечення.
Знайти схожі
>
2.
Король, А. М.
(студентка; Національний університет харчових технологій).
Розвиток ринку
молочної
продукції
та перешкоди освоєння його зовнішнього сектору [Текст] / А. М. Король, І. В. Тюха> // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2016. -
№ 1
. - С. 80-84 : табл., граф. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК
65.422.5(УКР)в-5
Рубрики:
Экономика
Економіка
Торговля отдельными видами товаров, 2014-2015 гг.
Торгівля окремими видами товарів, 2014-2015 рр.
Украина
Україна
Кл.слова (ненормовані):
ведушие украинские товаропроизводители
--
провідні українські товаровиробники
--
государственная экономическая политика
--
державна економічна політика
--
качество молочной продукции
--
якість
молочної
продукції
--
мировые цены
--
світові ціни
--
молочная продукция
--
молочна продукція
--
национальные экономики
--
національні економіки
--
отраслевые рынки сбыта
--
галузеві ринки збуту
--
перерабатывающие пищевые производства
--
переробні харчові виробництва
--
пищевые продукты
--
харчові продукти
--
системообразующие проблемы
--
системоутворюючі проблеми
--
экономическая динамика
--
економічна динаміка
--
экспорт молочной продукции
--
експорт
молочної
продукції
--
зарубіжний досвід
--
зарубежный опыт
--
молокопереробні підприємства
--
молокоперерабатывающие предприятия
Анотація:
Розглянуто стан світового та внутрішнього ринків молока України. Визначено ряд перешкод, з якими може зіштовхнутись вітчизняне підприємство при розширенні своєї експортної діяльності, та оптимальні шляхи їх подолання.
Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск
Дод.точки доступу:
Тюха, І.В. (кандидат економічних наук; доцент Національного університету харчових технологій); Европейский Союз, международная организация \о нем\Європейський Союз, міжнародна організація \о нем\
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)