Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=учреждения общественного питания<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.


    Шпичак, О. М. (доктор економічних наук; професор; академік НААН; завідувач відділення ціноутворення, інфраструктури ринку та розвитку наукових інновацій; Національний науковий центр "Інститут аграрної економіки").
    Проблеми ємності внутрішнього споживчого ринку сільськогосподарської продукції та продовольства в Україні в контексті купівельної спроможності населення / О. М. Шпичак, О. В. Боднар // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал. - 2013. - № 6. - С. 5-13 : рис., табл. - (Аграрна політика і реформування). - Бібліогр. наприкінці ст., 12 назв. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ . - ISSN 2221-1055
ДРНТІ
УДК
Рубрики: Продовольчий комплекс
   Продовольственный комплекс

   Україна
    Украина

Кл.слова (ненормовані):
емкость рынков -- ємкість ринків -- ринки сільськогосподарської продукції -- рынки сельскохозяйственной продукции -- збут сільськогосподарської продукції -- сбыт сельскохозяйственной продукции -- ринки зерна -- рынки зерна -- ємкість ринків зерна -- емкость рынков зерна -- ємкість ринків картоплі -- емкость рынков картофеля -- потребительские рынки продовольствия -- споживчі ринки продовольства -- внутренние рынки -- внутрішні ринки -- внутренние продовольственные рынки -- внутрішні продовольчі ринки -- АПК -- громадське харчування -- общественное питание -- заклади громадського харчування -- учреждения общественного питания -- купівельна спроможність населення -- покупательская способность населения -- заробітна плата -- заработная плата
Анотація: Проаналізовано рівень купівельної спроможності населення України на прикладі ринку зерна та картоплі, виявлено характерні особливості й зроблено оцінку ємності внутрішнього споживчого ринку України.

Утримувачі документа:
КРУ "Универсальная научная библиотека им. И. Я. Франко" : 95017

Дод.точки доступу:
Боднар, О. В. (кандидат економічних наук; старший науковий співробітник; Національний науковий центр "Інститут аграрної економіки")

Знайти схожі

2.


    Озерський, Ігор Володимирович (доктор юридичних наук; доцент; професор кафедри кримінального права та правосуддя).
    Здирництво в закладах ресторанного господарства (соціально-правовий аналіз) [Текст] / І. В. Озерський // Економіка. Фінанси. Право : інформаційно-аналітичний журнал. - 2018. - № 1. - С. 36-39. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 67.408.12
Рубрики: Право
   Економічні злочини

   Экономические преступления

   Україна
    Украина

Кл.слова (ненормовані):
рестораний сервіс -- порушення прав споживачів -- заклади ресторанного господарства -- скарги на заклади ресторанного господарства -- послуги закладів ресторанного господарства -- заклади громадського харчування -- чайові -- нормативно-правове регулювання -- зарубіжний досвід -- ресторанный сервис -- нарушение прав потребителей -- заведения ресторанного хозяйства -- жалобы на заведения ресторанного хозяйства -- послуги закладів ресторанного господарства -- учреждения общественного питания -- чаевые -- нормативно-правовое регулирование -- зарубежный опыт -- услуги заведений ресторанного хозяйства
Анотація: Поставлена соціально-правова проблема ресторанного сервісу в Україні та його сприйняття споживачами (громадянами України), зокрема в замовленні послуги (продукту) і отриманні належного обслуговування і наступного розрахунку.


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)