Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=тютюнова промисловість<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.


    Крисанов, Дмитро (доктор економічних наук Інституту економіки та прогнозування НАН України).
    Знос, амортизація та відтворення основних засобів у харчовій і тютюновій промисловості України / Д. Крисанов, К. Бужимська // Економіст : науково-практичний журнал. - 2011. - № 11. - С. 23-29 : табл. - Библиогр. в конце ст.
УДК
ББК 65.305.7
Рубрики: Економіка
   Економіка харчової промисловості, 2000-2011 рр.

   Экономика

   Экономика пищевой промышленности, 2000-2011 гг.

   Україна
    Украина

Кл.слова (ненормовані):
економіка харчової промисловості -- галузі економіки -- галузі АПК -- агропромисловий комплекс -- переробно-харчове виробництво -- харчова промисловість -- тютюнова промисловість -- основні засоби -- знос основних засобів -- амортизація основних засобів -- відтворення основних засобів -- інноваційна діяльність -- наукомістке виробництво -- спиртова промисловість -- цукрова промисловість -- промислова політика -- державна промислова політика -- галузева статистика -- экономика пищевой промышленности -- отрасли экономики -- отрасли АПК -- агропромышленный комплекс -- перерабатывающее производство -- пищевая промышленность -- табачная промышленность -- основные средства -- износ основных средств -- амортизация основных средств -- воспроизводство основных средств -- инновационная деятельность -- наукоемкое производство -- спиртовая промышленность -- сахарная промышленность -- промышленная политика -- государственная промышленная политика -- отраслевая статистика
Анотація: Проаналізовано динаміку та особливості протікання зношувальних процесів за видами (підвидами) економічної діяльності промисловості з виробництва харчових продуктів, напоїв і тютюнових виробів. Систематизовано проблеми, які накопичилися у сфері відтворення основного капіталу за 2000-і роки, обгрунтовано напрями і розроблено сценарії активізації відтворювальних процесів з урахуванням реального стану, стартових умов, можливостей ресурсозабезпечення й необхідності переведення підприємств на інноваційну модель розвитку.


Дод.точки доступу:
Бужимська, Катерина (кандидат економічних наук; Житомирський державний технологічний університет)

Є примірники у відділах: всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)

Знайти схожі

2.


    Крисанов, Дмитрий (доктор экономических наук; Институт экономики и прогнозирования НАН Украины).
    Пищевая продукция качественная, безопасная и инновационная: проблемы стандартизации, производства и реализации / Д. Крисанов // Економіст : науково-практичний журнал. - 2012. - № 3. - С. 42-49 : табл. - Библиогр. в конце ст.
УДК
ББК 65.305.7
Рубрики: Економіка
   Економіка харчової промисловості, 1998-2011 рр.

   Экономика

   Экономика пищевой промышленности, 1998-2011 гг.

   Україна
    Украина

Кл.слова (ненормовані):
економіка харчової промисловості -- галузі економіки -- харчова промисловість -- тютюнова промисловість -- промислові підприємства -- харчова продукція -- якість продукції -- безпека продукції -- інноваційна продукція -- національні системи -- національна система технічного регулювання -- НСТР -- засоби стандартизації -- національні стандарти -- державні стандарти -- ДСТУ -- євроінтеграція -- системи управління -- системи управління якістю -- СУЯ -- нормативно-правове регулювання -- экономика пищевой промышленности -- отрасли экономики -- пищевая промышленность -- табачная промышленность -- промышленные предприятия -- пищевая продукция -- качество продукции -- безопасность продукции -- инновационная продукция -- национальные системы -- национальная система технического регулирования -- средства стандартизация -- национальные стандарты -- государственные стандарты -- ГОСТы -- евроинтеграция -- системы управления -- система управления качеством -- СУК -- нормативно-правовое регулирование
Анотація: Систематизированы законодательные, научные, нормативные, методические и другие подходы к оцениванию качества, безопасности и инновационности продукции, которая производится предприятиями пищевой и табачной промышленности; акцентируется внимание на основных ее составляющих и особенностях измерения. Раскрыты общие и отличительные характеристики отмеченных свойств продукции.


Дод.точки доступу:
Госинформнаука Украины \о нем\; Держінформнаука України \о нем\

Є примірники у відділах: всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)