Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
<.>K=стабильное бизнес-управление<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
Ванг, Жен-Хуань
(доцент кафедри управління харчовими та питними технологіями Медичного коледжу Макау; м. Тайбей; Тайвань; PhD (харчові технології)).
Дослідження ключових показників ефективності діяльності підприємств громадського харчування на Тайвані / Ж. -Х. Ванг> // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2013. -
№ 7
. - С. 240-250 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - Стаття англійською мовою. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК
65.431(5КИТ)в7-80
Рубрики:
Экономика
Економіка
Экономика общественного питания
Економіка громадського харчування
Тайвань
Кл.слова (ненормовані):
анализ иерархий
--
аналіз ієрархій
--
анализ рисков
--
аналіз ризиків
--
Дельфи модифицированный метод
--
Дельфі модифікований метод
--
ключевые показатели эффективности
--
ключові показники ефективності
--
КПЕ
--
КПЭ
--
количественное оценивание
--
кількісне оцінювання
--
критические контрольные точки
--
критичні контрольні точки
--
модифицированный метод Дельфи
--
модифікований метод Дельфі
--
предприятия общественного питания
--
підприємства громадського харчування
--
ресторанный
бизнес
--
ресторанний бізнес
--
стабильное
бизнес
-
управление
--
стабільне бізнес-управління
Анотація:
Досліджено ключові показники ефективності (КПЕ) підприємств громадського харчування на Тайвані, визначено критерії кількісного оцінювання стійкого управління бізнесом. На базі існуючих досліджень і за допомогою модифікованого методу Дельфі встановлено КПЕ для громадського харчування, 4 виміри і 13 критеріїв оцінювання встановлено за допомогою аналізу ієрархій. . Запропоновано шкалу оцінювання раціоналізації і ефективності діяльності на підприємствах громадського харчування для стійкого функціонування підприємства і вибору компаній громадського харчування для споживачів.
Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)