Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
<.>K=система НАССР<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
Система
управління якістю
та безпечністю при виробництві капсульованих продуктів з пробіотичними мікроорганізмами [Текст] / Є. П. Пивоваров [и др.]> // Вісник Національного технічного університету “ХПІ”. Серія: Нові рішення в сучасних технологіях. - Харків, 2016. -
Вип. 12(1184)
. - С. 137-144 : ил. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
664.932+664.87
Рубрики:
Пищевые производства
Производство пищевых концентратов
Харчові виробництва
Виробництво харчових концентратів
Кл.слова (ненормовані):
капсульовані пробіотичні мікроорганізми
--
капсулированные пробиотические микроорганизмы
--
система
НАССР
--
безпека харчової продукції
--
безопасность пищевой продукции
--
системи управління якістю
--
системы управления качеством
--
виробництво капсульованих продуктів
--
производство капсулированных продуктов
--
напівфабрикати
--
полуфабрикаты
--
харчові виробництва
--
пищевые производства
--
виробництво харчових концентратів
--
производство пищевых концентратов
Анотація:
Висвітлює актуальність проблеми впровадження системи управління безпечністю за принципами
НАССР
на виробництвах харчової промисловості. У статті уперше описано особливості побудови та використання даної системи на виробничих ділянках, де випускають капсульовані напівфабрикати з пробіотичними мікроорганізмами. При цьому особлива увага направлена на усі можливі критичні точки контролю, які можуть стати на заваді виробництва безпечної капсульованої продукції з пробіотичними мікроорганізмами. Охарактеризовані усі види ризиків, а також наведені рекомендації щодо попередження, усунення або зниження їх до припустимих рівнів, позначених у міжнародних стандартах. Наведені пропозиції, за рахунок запропонованого
система
тичного контролю на всіх етапах виробництва, гарантують виготовлення безпечної продукції; безпечність продукції при споживанні; збільшення відповідальності персоналу на усіх операціях та стадіях технологічного процесу.
Дод.точки доступу:
Пивоваров, Є. П. (доктор технічних наук); Большакова, В. Л.; Кондратюк, Н. В. (кандидат технічних наук,); Демидова, О. В. (студентка)
Знайти схожі
>
2.
Холостова, А. М.
(аспірант кафедри державної політики та суспільного розвитку).
Формування чек-листу державної перевірки підприємства на дотримання процедур контролю шкідників [Текст] / А. М. Холостова> // Інвестиції: Практика та досвід : Аналіз. Прогнози. Коментар. - 2017. -
№ 6
. - С. 124-127 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
351
ББК
67.401.12
Рубрики:
Право
Управління соціально-культурною сферою
Управление социально-культурной сферой
Кл.слова (ненормовані):
чек-листи
--
чек-листы
--
державні перевірки
--
государственные проверки
--
державні органи влади
--
государственные органы власти
--
безпека харчової промисловості
--
безопасность пищевой промышленности
--
система
НАССР
--
контроль шкідників харчових продуктів
--
контроль вредителей пищевых продуктов
--
ринок харчових продуктів
--
рынок пищевых продуктов
--
підприємства харчової промисловості
--
предприятия пищевой промышленности
--
споживачі харчових продуктів
--
потребители пищевых продуктов
Анотація:
Сьогодні існує гостра необхідність державної перевірки Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів підприємств різних видів діяльності (зокрема харчових та з підвищеним ступенем ризику) на предмет відповідності вимогами проведення процедур контролю шкідників. Здійснення таких перевірок не може проводитись без чітко визначених параметрів. Виходом міг би служити чітко складений чек-лист перевірок, він не має бути обтяжливий чи не зрозумілий і має містити базовий перелік питань, виконання яких необхідне для проведення адекватних процедур з контролю шкідників. Чек-лист (Check list — контрольний список) — список, що містить ряд необхідних питань для перевірки будь-якої роботи. Відзначаючи пункти списку, особа, що перевіряє може дізнатися про стан належного/не належного виконання роботи/робіт, що перевіряються.
Дод.точки доступу:
Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів \о ней\
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)