Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=рецептурні складові<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


    Шведюк, Дмитро Анатолійович (студент; кафедра технології м'яса та м'ясних продуктів).
    Дослідження фізико-хімічних властивостей напівфабрикатів м’ясних з додаванням білково-жирових емульсій на основі купажованих жирів [Текст] / Д. А. Шведюк, В. М. Пасічний, Ж. І. Прохоренко // Вісник Національного технічного університету “ХПІ”. Серія: Нові рішення в сучасних технологіях. - Харків, 2016. - Вип. 42(1214). - С. 223-227 : ил. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
Рубрики: Харчові виробництва
   Виробництво продуктів з птиці

   Пищевые производства

   Производство птицепродуктов

Кл.слова (ненормовані):
м’ясні січені напівфабрикати -- жирові фази -- рецептурні складові -- клітковина -- зелена маса подорожника -- пальмова олія -- функціональні показники продукту -- напівфабрикати з м’яса птиці -- мясные рубленные полуфабрикаты -- жировые фазы -- рецептурные составляющие -- клетчатка -- зеленая масса подорожника -- пальмовое масло -- функциональные показатели продукта -- полуфабрикаты из мяса птицы
Анотація: Досліджено вплив введення білково-жирових емульсій на основі купажованих жирів різного складу на фізико-хімічні та функціонально-технологічні властивості м’ясних січених напівфабрикатів, проведено їх порівняльний аналіз залежно від виду жирової фази та кількості внесення емульсії. Розглянуто взаємодію досліджуваних емульсій з іншими рецептурними складовими виробу – зокрема з клітковиною та зеленою масою подорожника. Проведено порівняльний аналіз дослідних зразків з контрольною групою та обґрунтовано оптимальну рецептуру кінцевого продукту.


Дод.точки доступу:
Пасічний, Василь Миколайович (доктор технічних наук; професор кафедри технології м'яса та м'ясних продуктів); Прохоренко, Жанна Іванівна (кандидат технічних наук; старший науковий співробітник; кафедра технології м’яса та м’ясопродуктів)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)