Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
<.>K=рецептурні складові<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
Шведюк, Дмитро Анатолійович
(студент; кафедра технології м'яса та м'ясних продуктів).
Дослідження фізико-хімічних властивостей напівфабрикатів м’ясних з додаванням білково-жирових емульсій на основі купажованих жирів [Текст] / Д. А. Шведюк, В. М. Пасічний, Ж. І. Прохоренко> // Вісник Національного технічного університету “ХПІ”. Серія: Нові рішення в сучасних технологіях. - Харків, 2016. -
Вип. 42(1214)
. - С. 223-227 : ил. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
637.54
Рубрики:
Харчові виробництва
Виробництво продуктів з птиці
Пищевые производства
Производство птицепродуктов
Кл.слова (ненормовані):
м’ясні січені напівфабрикати
--
жирові фази
--
рецептурні
складові
--
клітковина
--
зелена маса подорожника
--
пальмова олія
--
функціональні показники продукту
--
напівфабрикати з м’яса птиці
--
мясные рубленные полуфабрикаты
--
жировые фазы
--
рецептурные составляющие
--
клетчатка
--
зеленая масса подорожника
--
пальмовое масло
--
функциональные показатели продукта
--
полуфабрикаты из мяса птицы
Анотація:
Досліджено вплив введення білково-жирових емульсій на основі купажованих жирів різного складу на фізико-хімічні та функціонально-технологічні властивості м’ясних січених напівфабрикатів, проведено їх порівняльний аналіз залежно від виду жирової фази та кількості внесення емульсії. Розглянуто взаємодію досліджуваних емульсій з іншими рецептурними складовими виробу – зокрема з клітковиною та зеленою масою подорожника. Проведено порівняльний аналіз дослідних зразків з контрольною групою та обґрунтовано оптимальну рецептуру кінцевого продукту.
Дод.точки доступу:
Пасічний, Василь Миколайович (доктор технічних наук; професор кафедри технології м'яса та м'ясних продуктів); Прохоренко, Жанна Іванівна (кандидат технічних наук; старший науковий співробітник; кафедра технології м’яса та м’ясопродуктів)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)