Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
<.>K=підсистема контролю витрат<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
Микитенко, Тетяна
(кандидат економічних наук; доцент кафедри аудиту і економічного аналізу Університету державної фіскальної служби України).
Концептуальні підходи до формування системи внутрішнього
контролю
витрат
/ Т. Микитенко, Т. Міщенко> // Бухгалтерський облік і аудит : науково-практичний журнал. - 2016. -
№ 10
. - С. 23-32 : схем. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
657.1:637.52
Рубрики:
Бухгалтерський облік
Бухгалтерский учет
М'ясна промисловість
Мясная промышленность
Кл.слова (ненормовані):
бухгалтерський облік
--
бухгалтерский учет
--
внутрішній аудит
--
внутренний аудит
--
внутрішній контроль
--
внутренний контроль
--
система внутрішнього
контролю
--
система внутреннего контроля
--
витрат
и
--
расходы
--
види
контролю
витрат
--
виды контроля расходов
--
підсистема
контролю
витрат
--
подсистемы контроля расходов
--
м'ясна промисловість
--
мясная промышленность
--
м'ясопереробні підприємства
--
мясоперерабатывающие предприятия
Анотація:
Досліджено стан та організацію внутрішнього
контролю
витрат
м'ясопереробних підприємств в умовах висококонкурентного середовища та посиленого режиму економії і ресурсозбереження. Узагальнено та проаналізовано виявлені недоліки. Запропоновано використання системного підходу до організації і розвитку підсистеми внутрішнього
контролю
витрат
м'ясопереробног підприємства. Розроблено загальну структуру показників
контролю
сировинних ресурсів із різним ступенем деталізації, з метою отримання повної та достовірної інформації для оцінки економічного і раціонального їх використання за видами м'ясопродукції та вцілому по підприємству за звітний період.
Утримувачі документа:
Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна
Дод.точки доступу:
Міщенко, Тетяна (кандидат економічних наук; доцент кафедри аудиту і економічного аналізу державної фіскальної служби України)
Є примірники у відділах:
всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)