Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
<.>K=процессная оптимизация<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
Труш, Юлія Леонідівна
(кандидат економічних наук; доцент кафедри прикладної економіки Національного університету харчових технологій України).
Мотивація та стимулювання персоналу як складові системи управління якістю продукції на підприємстві [Текст] / Ю. Л. Труш, М. В. Григорців, О. П. Осадчук> // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2016. -
№ 12
. - С. 274-279 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
331
658.3
ББК
65.304.25(4УКР-2КИЇ)г-80
Рубрики:
Экономика
Економіка
Экономика пищевой промышленности
Економіка харчової промисловості
Теория управления качеством
Теорія управління якістю
Украина
Україна
Киев
Київ
Кл.слова (ненормовані):
качество труда
--
якість праці
--
классификационные признаки
--
класифікаційні ознаки
--
организационное стимулирование
--
організаційне стимулювання
--
персонал
--
процессная
оптимизация
--
процесна оптимізація
--
система управления качеством труда
--
система управління якістю праці
--
трудовые мотивации
--
трудові мотивації
--
управленческий инструментарий
--
управлінський інструментарій
Анотація:
Вдосконалено мотиваційні та стимулюючі інструменти з метою підвищення ефективності управління якістю продукції на підприємстві. Доведено, що внаслідок запропонованих мотивів задоволення потреб в залежності від віку працівників та методів управління персоналом можна удосконалити систему управління якістю продукції на підприємстві в розрізі класифікаційних ознак. Запропоновані заходи в системі управління якістю нададуть змогу вдосконалити процес управління якістю продукції.
Утримувачі документа:
ДЦГБ
Дод.точки доступу:
Григорців, Михайло Володимирович (кандидат економічних наук; доцент кафедри прикладної економіки і права Національного університету харчових технологій; м.Київ); Осадчук, Оксана Павлівна (кандидат економічних наук; старший викладач кафедри менеджменту Національного університету харчових технологій; м.Київ); Киевхлеб, украинское ЧАО \о нем\
Знайти схожі
>
2.
Шашкова, Ніна Ігорівна
(доктор економічних наук; доцент; завідувач кафедри адміністративного менеджменту Херсонського державного університету; м.Херсон).
Моделювання показників ефектиивності управління організаційною культурою підприємства [Текст] / Н. І. Шашкова, А. І. Соловйов, С. М. Макаренко> // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2017. -
№ 2
. - С. 107-112 : табл.,граф. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
331
658.3
ББК
65.304.25(4УКР-2ХЕР)г-6
Рубрики:
Экономика
Економіка
Экономика пищевой промышленности
Економіка харчової промисловості
Теория управления персоналом
Теорія управління персоналом
Украина
Україна
Херсон
Кл.слова (ненормовані):
качество труда
--
якість праці
--
квалиметрический социально-психологический мониторинг
--
кваліметричний соціально-психологічний моніторинг
--
KPI-показатели
--
KPI-показники
--
организационная культура предприятий
--
організаційна культура підприємств
--
процессная
оптимизация
--
процесна оптимізація
--
системные компоненты
--
системні компоненти
--
трудовые мотивации
--
трудові мотивації
--
мотивация труда
--
мотивація праці
--
эффективность управления
--
ефективність управління
--
экономическое моделирование
--
економічне моделювання
--
досвід українських підприємств
--
опыт украинских предприятий
Анотація:
Змодельовано показники ефективності управління організаційною культурою на основі інтеграції окремих елементів, виявлених у ході проведення кваліметричного соціально-психологічного моніторингу. Виділено головні компоненти організаційної культури підприємства, які можуть бути використані в практиці формування KPI-показників мотивації персоналу підприємства.
Утримувачі документа:
ДЦГБ
Дод.точки доступу:
Соловйов, Андрій Іванович (кандидат економічних наук; доцент; декан факультету економіки та менеджменту Херсонського державного університету; м.Херсон); Макаренко, Сергій Миколайович (кандидат економічних наук; доцент кафедри менеджменту та управління Херсонського державного університету; м.Херсон); Херсонский маслозавод, украинское ЧАО \о нем\; Херсонський маслозавод, українське ПАО \про нього\
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)