Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=повішение квалификации<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


    Левченко, Юлія Григорівна (кандидат економічних наук; доцент кафедри прикладної економіки Національного університту харчових технологій).
    Підвищення кваліфікації кадрів та якості праці робітників на підприємствах хлібопекарської галузі / Ю. Г. Левченко, Ю. Л. Труш // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2015. - № 1. - С. 378-381 : табл. - Биіліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25г-6
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности

   Економіка харчової промисловості

   Теория управления персоналом

   Теорія управління персоналом

Кл.слова (ненормовані):
кадры -- кадри -- продукция пищевой промышленности -- продукція харчової промисловості -- профессиональные квалификации -- професійні кваліфікації -- підвищення кваліфікації -- повішение квалификации -- качество персонала -- якість персоналу -- якість праці -- качество труда -- трудовые ресурсы -- трудові ресурси -- управление качеством -- управління якістю -- хлебопекарные предприятия -- хлібопекарські підприємства
Анотація: Обґрунтовано доцільність підвищення кваліфікації кадрів та якості праці робітників на підприємствах хлібопекарської галузі з метою удосконалення управління якістю продукції та запропоновано шляхи вирішення виявлених проблем у контексті реальних умов функціонування підприємств галузі.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Дод.точки доступу:
Труш, Юлія Леонідівна (кандидат економічних наук; доцент кафедри прикладної економіки Національного університету харчових технологій України)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)