Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=оздоровительные функциональные продукты<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


    Андрощук, В. (заступник начальника науково-дослідного відділу стандартизації в агропромисловому комплексі НДІ стандартизації).
    Новизна і актуальність ДСТУ 7346:2013 "Вироби кондитерські борошняні для спеціального дієтичного споживання. Загальні технічні умови" / В. Андрощук, А. Дорохович // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2013. - № 5. - С. 25-26
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
нормативні документи -- нормативные документы -- продукти харчування -- продукты питания -- оздоровчі функціональні продукти -- оздоровительные функциональные продукты -- дієтичні продукти -- диетические продукты -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия
Анотація: Розглядається актуальне на сьогодні питання - розроблення і поставлення на виробництво спеціальних оздоровчих функціональних продуктів.

Утримувачі документа:
НТБ НТУ "ХПІ"

Дод.точки доступу:
Дорохович, А. (доктор технічних наук; професор кафедри хліба, кондитерського і макаронного виробництва); ДСТУ 7346:2013 "Вироби кондитерські борошняні для спеціального дієтичного споживання. Загальні технічні умови" \о произв.\Вироби кондитерські борошняні для спеціального дієтичного споживання. Загальні технічні умови, ДСТУ 7346:2013 \о произв.\

Є примірники у відділах: всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)