Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
<.>K=мясные продукты<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
3
Показані документи
с 1 за 3
>
1.
Малигіна, В.
Алгоритм мінімізації ризиків та потенційних небезпек у ланцюгу "поле - споживач" / В. Малигіна, О. Холодова> // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2010. -
N 3
. - С. 46-49. - Библиогр.: с. 49
УДК
658.516
ББК
30ц
Рубрики:
Техника
Стандартизация. Контроль качества
Техніка
Стандартизація. Контроль якості
Кл.слова (ненормовані):
контроль якості
--
контроль качества
--
ринкові відносини
--
рыночные отношения
--
безпека життєдіяльності
--
безопасность жизнедеятельности
--
мінімізація ризиків
--
минимизация рисков
--
м’ясопереробна галузь
--
мясоперерабатывающая отрасль
--
м’ясні продукти
--
мясные
продукты
--
ковбаса варена
--
колбаса вареная
--
вареная колбаса
--
варена ковбаса
--
поле-споживач
--
поле-потребитель
Анотація:
Запропановано алгоритм мінімізації потенційних ризиків споживання на прикладі ковбаси вареної з додаванням нуту.
Дод.точки доступу:
Холодова, О.
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)
Знайти схожі
>
2.
Ліпич, Любов
(доктор економічних наук; Волинський національний університет імені Лесі Українки).
Аналіз економічного потенціалу підприємств птахівництва в системі розвитку зовнішньоекономічної діяльності / Л. Ліпич, К. Кутикіна> // Економіст : науково-практичний журнал. - 2012. -
№ 9
. - С. 31-39 : табл., рис. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
338.43
ББК
65.32
Рубрики:
Економіка
Економіка сільського господарства, 2007-2012 рр.
Экономика
Экономика сельского хозяйства, 2007-2012 гг.
Україна
Волинська область
Украина
Волынская область
Кл.слова (ненормовані):
економіка сільського господарства
--
галузі економіки
--
сільське господарство
--
агропромисловий комплекс
--
АПК
--
підприємства птахівництва
--
виробництво м'яса
--
м'ясні продукти
--
збутова діяльність
--
зовнішньоекономічна діяльність
--
ЗЕД
--
внутрішній ринок
--
зовнішнішній ринок
--
статистика галузі
--
экономика сельского хозяйства
--
отрасли экономики
--
сельское хозяйство
--
агропромышленный комплекс
--
предприятия птицеводства
--
производство мяса
--
мясные
продукты
--
сбытовая деятельность
--
внешнеэкономическая деятельность
--
ВЭД
--
внутренний рынок
--
внешний рынок
Анотація:
Проаналізовано стан виробничої та збутової діяльності підприємств птахівництва. Оцінено конкурентоспроможність досліджуваних підприємств та їх продукції. Проаналізовано тенденції ЗЕД підприємств птахівництва та баланс м'яса і м'ясних продуктів з метою визначення можливостей збуту на внутрішньому й зовнішньому ринках.
Дод.точки доступу:
Кутикіна, Клавдія (Волинський національний університет імені Лесі Українки); ТзОВ "Птахокомплекс "Губин" \о нем\Птахокомплекс "Губин", ТзОВ \о нем\
Знайти схожі
>
3.
Вербицький, С.
(завідувач лабораторією стандартизації та метрології).
Методи вимірювання показників якості м’ясних продуктів: ступність відповідности міждержавних стандартів міжнародним вимогам / С. Вербицький, М. Шугай, Н. Пацера> // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2013. -
№ 5
. - С. 60-65 : ил. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
658.516
ББК
30ц
Рубрики:
Техника
Стандартизация. Контроль качества
Техніка
Стандартизація. Контроль якості
Кл.слова (ненормовані):
стандартизація
--
стандартизация
--
контроль якості
--
контроль качества
--
відповідність стандартів
--
соответствие стандартам
--
м’ясні продукти
--
мясные
продукты
--
міждержавні стандарти
--
межгосударственные стандарты
--
міжнародні вимоги
--
межгосударственные требования
--
показатели качества
--
показники якості
Анотація:
Досліджено відповідність чинних міждержавних стандартів на методи вимірювання показників якості м’ясних продуктів сучасним міжнародним вимогам.
Утримувачі документа:
НТБ НТУ "ХПІ"
Дод.точки доступу:
Шугай, М. (кандидат біологічних наук; старший науковий співробітник відділу біотехнології); Пацера, Н. (провідний інженер лабараторї стандартизації та метрології)
Є примірники у відділах:
всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)