Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=морозиво<.>
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 за 6
1.


    Улюра, Ганна.
    Морозиво літом, гарячий чай взимі / Г. Улюра // Слово і час : науково-теоретичний журнал. - 2012. - № 1. - С. 100-102. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
Рец. на Філоненко С. О. Масова література в Україні: дискурс/гендер/жанр : монографія / С. О. Філоненко. - Донецьк : Ландон - ХХІ, 2011. - 432 с.
УДК
ББК 83.3(4Укр)
Рубрики: Літературознавство
   Литературоведение

Кл.слова (ненормовані):
масова література -- массовая литература -- рецензии -- рецензії -- украинская литература -- украинская проза -- українська література -- українська проза


Знайти схожі

2.


    Кущенко , Ж.
    Продукт родом з дитинства / Ж. Кущенко // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2012. - № 3. - С. 57-60. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
стандартизація -- стандартизация -- якість продукції -- качество продукции -- морозиво -- мороженое -- виробництво морозива -- производство мороженого -- історія виникнення морозива -- история возникновения мороженого
Анотація: Розглядається історія виникнення та виробництва морозива.


Знайти схожі

3.


    Чукурна, Олена (кандидат економічних наук).
    Методологія управління ціновим ризиком у системі маркетингу / О. Чукурна // Економіст : науково-практичний журнал. - 2013. - № 4. - С. 55-59 : табл., рис. - Библиогр. в конце ст.
УДК
ББК 65.291.3
Рубрики: Економіка
   Экономика

   Маркетинг

   Україна
    Украина

Кл.слова (ненормовані):
управління ціновим ризиком -- маркетинг підприємств -- індекс інфляції -- інфляція -- золотовалютні резерви -- морозиво Пломбір -- управление ценовыми рисками -- маркетинг предприятий -- индекс инфляции -- инфляция -- золотовалютные резервы -- мороженое Пломбир
Анотація: Розглянуто методологію управління ціновим ринком у системі маркетингу. Обгрунтовано методологічні підходи щодо оцінки цінового ризику в системі маркетингу підприємства. Визначено фактори, які сприяють появі цінових ризиків. Запропоновано класифікацію методів оцінки цінового ризику, значну увагу в якій приділено математико-статистичним методам.


Є примірники у відділах: всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)

Знайти схожі

4.


    Миргородська, Лідія (музкерівник).
    Солодка мрія : фрагмент маминого свята для старших дошкільнят / Л. Миргородська // Дошкільне виховання. - 2014. - № 1. - С. 35-37. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 74.100.58
Рубрики: Дошкільне виховання
   Дошкольное воспитание

Кл.слова (ненормовані):
свята -- розваги -- 8 березня -- праздники -- развлечения -- 8 марта -- жиночий день -- женский праздник
Анотація: Подані фрагменти прикрасять будь-який сценарій до свята 8 березня.

Перейти к внешнему ресурсу: \\tower-2008\textlok\Адвокат\Дошк_вихов_2014_1\10.pdf
Утримувачі документа:
НБ МДУ

Дод.точки доступу:
Пісня про морозиво \о произв.\; Танок чашок і чайника \о произв.\; Танець шоколадок \о произв.\; Карамельний оркестр, танець \о произв.\; Танець з мамами \о произв.\

Знайти схожі

5.


   
    За результатами роботи Апеляційної палати Державної служби інтелектуальної власності України [Текст] / підгот. Т. Салфетник // Інтелектуальна власність в Україні. - 2015. - № 11. - С. 42-49. - Зміст: Щодо реєстрації знака для товарів і послуг "Горячие туры" ; Щодо реєстрації знака для товарів і послуг "WEG" ; Щодо реєстрації знака для товарів і послуг "PERFETTO" . - ISSN 1608-6422
УДК
Рубрики: Інтелектуальна власність
   Интеллектуальная собственность

Кл.слова (ненормовані):
інтелектуальна власність -- интеллектуальная собственность -- знаки для товарів і послуг -- знаки для товаров и услуг -- однорідність товарів -- однородность товаров -- недобросовісна конкуренція -- недобросовестная конкуренция -- порівняльний аналіз -- сравнительный анализ -- Горячие туры -- влаштування подорожей -- устройство путешествий -- WEG -- електричні апарати -- электрические аппараты -- товари побутової техніки -- товары бытовой техники -- PERFETTO -- морозиво -- мороженое
Анотація: Колегія Апеляційної палати Державної служби інтелектуальної власності України розглянула заперечення про відмову в реєстрації деяких знаків для товарів і послуг.

Утримувачі документа:
Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна

Дод.точки доступу:
Салфетник, Тетяна; Апеляційна палата Державної служби інтелектуальної власності України \про неї\Державна служба інтелектуальної власності України \про неї\; Про охорону прав на знаки для товарів і послуг, закон України \о произв.\; Міжнародна класифікація товарів і послуг для реєстрації знаків \про неї\

Є примірники у відділах: всього 1 : ДБВ (1)
Вільні: ДБВ (1)

Знайти схожі

6.


   
    Біотехнологічні аспекти отримання йогуртної основи для виробництва низьколактозного морозива / А. А. Трубнікова [и др.] // Вісник Національного технічного університету “ХПІ”. С. Нові рішення в сучасних технологіях. - Харків, 2018. - Вип. 9(1285). - С. 243-255 : іл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕКІ
УДК
ББК 36.95
Рубрики: Харчові виробництва
   Пищевые производства

   Виробництво молока і молочних продуктів

   Производство молока и молочных продуктов

Кл.слова (ненормовані):
йогуртна основа -- маслянка -- низьколактозне морозиво -- показники якості -- піноутворювальна здатність -- стійкість піни -- молочнокислі мікроорганізми -- молочні продукти -- йогуртная основа -- пахта -- низколактозное мороженое -- показатели качества -- пенообразующая способность -- устойчивость пены -- молочнокислые микроорганизмы -- молочные продукты
Анотація: Обґрунтовано вибір закваски для виробництва йогуртної основи як компонента низьколактозного морозива, представлені дослідження технологічних властивостей йогуртної основи для виробництва низьколактозного морозива. Проаналізовані інформаційні джерела щодо використання мікроорганізмів, які найактивніше продукують фермент лактазу при виробництві йогуртної основи, і обґрунтований вибір композиції мікробіологічних культур за ?- галактозидазною активністю та кислотоутворенням. Вивчена можливість використання маслянки з підвищеною масовою часткою сухих речовин в якості основного компоненту для виробництва суміші морозива. Встановлена раціональна концентрація сухого знежиреного безлактозного молока, що входить до рецептури йогуртної основи (5,0 % від її маси). Досліджено процес ферментації молочної основи DVS культурами (YF-903+La-5) та DVS закваскою «Йогурт» VIVO. Зразки сквашеної йогуртної основи із застосуванням закваски DVS «Йогурт» VIVO мають більш щільний згусток та кращі технологічні показники - піноутворювальну здатність та стійкість піни. Визначені показники (смак, запах, консистенція), які будуть впливати на якість морозива. Визначені основні фізико-хімічні показники отриманої йогуртної основи (масова частка лактози та масова частка білків), що забезпечують раціональний вміст у готовому низьколактозному морозиві основних компонентів хімічного складу (збільшений вміст білків (5,41 %), цукрів: глюкози та галактози (3,47 %) та знижений вміст лактози (3,01 %). Отримані зразки йогуртної основи характеризувались високим вмістом корисної мікрофлори (біфідо- та лактобактерій). Найбільш вірогідне число лактобактерій - 2,5·108 КУО/см3, біфідобактерій - 3,0·109 КУО/см3. Отримана йогуртна основа проявляє пробіотичну дію. Наведена технологічна схема виробництва пробіотичної йогуртної основи з маслянки.


Дод.точки доступу:
Трубнікова, А. А.; Шарахматова, Т. Є.; Мамінтова, К. О.; Цупра, О. С.

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)