Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
<.>K=модифицированный метод Дельфи<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
Ванг, Жен-Хуань
(доцент кафедри управління харчовими та питними технологіями Медичного коледжу Макау; м. Тайбей; Тайвань; PhD (харчові технології)).
Дослідження ключових показників ефективності діяльності підприємств громадського харчування на Тайвані / Ж. -Х. Ванг> // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2013. -
№ 7
. - С. 240-250 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - Стаття англійською мовою. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК
65.431(5КИТ)в7-80
Рубрики:
Экономика
Економіка
Экономика общественного питания
Економіка громадського харчування
Тайвань
Кл.слова (ненормовані):
анализ иерархий
--
аналіз ієрархій
--
анализ рисков
--
аналіз ризиків
--
Дельфи
модифицированный
метод
--
Дельфі модифікований
метод
--
ключевые показатели эффективности
--
ключові показники ефективності
--
КПЕ
--
КПЭ
--
количественное оценивание
--
кількісне оцінювання
--
критические контрольные точки
--
критичні контрольні точки
--
модифицированный
метод
Дельфи
--
модифікований
метод
Дельфі
--
предприятия общественного питания
--
підприємства громадського харчування
--
ресторанный бизнес
--
ресторанний бізнес
--
стабильное бизнес-управление
--
стабільне бізнес-управління
Анотація:
Досліджено ключові показники ефективності (КПЕ) підприємств громадського харчування на Тайвані, визначено критерії кількісного оцінювання стійкого управління бізнесом. На базі існуючих досліджень і за допомогою модифікованого
метод
у Дельфі встановлено КПЕ для громадського харчування, 4 виміри і 13 критеріїв оцінювання встановлено за допомогою аналізу ієрархій. . Запропоновано шкалу оцінювання раціоналізації і ефективності діяльності на підприємствах громадського харчування для стійкого функціонування підприємства і вибору компаній громадського харчування для споживачів.
Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23
Знайти схожі
>
2.
Лінь, Фень-І
(професор кафедри управління бізнесом Національного технологічного університету; м.Тайбей; Тайвань; PhD (менеджмент)).
Нагороди за якість як основа комплексного управління якістю у високотехнологічних галузіх / Ф. -І. Лінь, П. Ц.-Л. Ван, Дж. Інь> // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2013. -
№ 11
. - С. 392-402 : табл., схем. - Бібліогр. в кінці ст. - Стаття англійською мовою. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК
65.304в7-80
Рубрики:
Экономика
Економіка
Экономика отраслей промышленности
Економіка галузей промисловості
Управление качеством
Управління якістю
Кл.слова (ненормовані):
высокотехнологическая промышленность
--
високотехнологічна промисловість
--
Дельфи
модифицированный
метод
--
Дельфі
модифицированный
метод
--
детерминирующие факторы
--
детермінуючі фактори
--
качество администрирования
--
якість адміністрування
--
комплексне управління якістю
--
метод
анализа иерархий
--
метод
аналізу ієрархій
--
модифицированный
метод
Дельфи
--
модифікований
метод
Дельфі
--
управленческая комплексность
--
управлінська комплексність
--
фирменная конкурентоспособность
--
фірмова конкурентоспроможність
Анотація:
Досліджено тайванську систему нагород за якість у рамках вимірювання критеріїв комплексного управління якістю (КУЯ) та проаналізовано його вплив на конкурентоспроможність фірми для галузі високотехнологічної промисловості. Для виявлення факторів, що впливають на реалізацію КУЯ, застосовано модифікований
метод
Дельфі, а потім проведено аналіз ієрархій для встановлення пріоритетності показників. Результати показали, що модель, яка використовує показники нагород за якість, надійно визначає розміри впровадження КУЯ. Ключовими факторами успіху для високотехнологічних фірм є активна участь вищого керівництва і клієнтоорієнтована стратегія розвитку. Описано теоретичні та практичні способи застосування отриманих даних.
Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23
Дод.точки доступу:
Ван, Печсі Цзін-Лін (викладач Інституту промислового і бізнес-управління Національного технологічного університету; м.Тайбей; Тайвань); Інь, Джиммі (фінансовий директор"Chongqing Songlia Property Corporation"; м.Тайбей; Тайвань); Тайваньская национальная награда за качество \о ней\
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)