Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=методи визначення показників безпеки<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


    Вяткін, О.
    Аналізування методів визначення показників безпеки харчових продуктів / О. Вяткін, Р. Гапонова // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2010. - N 3. - С. 43-45. - Библиогр.: с. 45
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
контроль якості -- контроль качества -- безпека життєдіяльності -- безопасность жизнедеятельности -- показники безпеки -- показатели безопасности -- харчові продукти -- пищевые продукты -- токсичні елементи -- токсичные элементы -- генетично модифіковані організми -- генетически модифицированные организмы -- методи визначення показників безпеки -- методы определения показателей безопасности -- забруднювачі -- загрязнители
Анотація: Проведено аналіз існуючих поширених методів визначення показників безпеки харчової продукції, точніше токсичних елементів.


Дод.точки доступу:
Гапонова, Р.
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)