Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
<.>K=критерії герметизації<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
Ватренко, О. В.
(доктор технічних наук; Одеська національна академія харчових технологій ).
Стан системи закупорювання консервів у скляній тарі під час іхнього зберігання / О. В. Ватренко> // Упаковка : журнал для виробників та споживачів тари і упаковки. - 2013. -
№ 5
. - С. 41-43. - Бібліогр. в кінці ст. 6 назв. - рис. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ . - ISSN 2225-2975
УДК
621.798
664.8
Рубрики:
Харчове виробництво
Пищевое производство
Кл.слова (ненормовані):
відкриття тари
--
открытие тары
--
косервування продуктів
--
консервирование продуктов
--
критерії
герметизації
--
критерии герметизации
--
скляна тара
--
стеклянная тара
--
момент відгвинчування
--
момент отвинчивания
--
системи закупорювання консервів
--
системы закупорки консервов
Анотація:
В статті подано силовий та математичний аналіз процесу відкриття скляної тари системи типу ІІІ та твіст-офф. Для оцінювання стану системи закупорювання під час зберігання продукції вперше автором використано критерій
герметизації
скляної тари. В статті вироблено порівняння величини критерію на різних етапах перетворень в затворах скляної тари. Автором досліджено процес
герметизації
затворів після теплової обробки продукції.
Утримувачі документа:
НБ УИПА
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)