Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=кокосовая скорлупа<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


    Сутхачайді, Ванні (завідувач кафедри логістичного менеджменту коледжу логістики китайського сегменту Рахабхатського університут Суан Сунандха; м.Бангкок; Таїланд).
    Управління люгістикою у виробництві товарів з кокосової шкарлупи [Текст] : на прикладі провінції Самут Согкоам, Таїланд / В. Сутхачайді // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2016. - № 9. - С. 161-165 : г схем. - Бібліогр. в кінці ст. - Стаття англійською мовою. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.40(5ТАЇ)в-2
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Производственная логистика

   Виробнича логістика

   Таиланд
    Таїланд

    Самут Согкоам, провинция

    Самут Согкоам, провинція

Кл.слова (ненормовані):
кокосовая скорлупа -- кокосова шкарлупа -- логистические процессы -- логістичні процеси -- поставки -- постачання -- производственные циклы -- виробничі цикли -- тренды -- тренди -- управление логистикой -- управління логістикою
Анотація: Досліджено логістичні процеси у виробництві товарів з кокосової шкаралупи та виділено найбільш очевидні їх тренди. Аналіз проведено за 3 групами логістичних процесів: вхідна логістика, логістика безпосередньо виробництва та вихідна логістика. У результаті дослідження зроблено 4 головні висновки: 1) більшість точок з виробництва товарів з кокосової шкаралупи знаходяться в одноосібній власності, при цьому якість товарів зазвичай низька, оскільки виробництвом займаються місцеві працівники без особливих навичок; 2) процеси досліджених виробництв можна розділити на 4 стадії – підготовка, саме виробництво, пакування та дистрибуція; 3) всі логістичні процеси, пов’язані з даним виробництвом, несуть у собі певні ризики через те, що ні якість, ані обсяги виробництва не відповідають очікуванням споживачів; 4) головні фактори впливу на успішність досліджених виробництв – це дизайн пакування, питання постачання сировини та управління дистрибуцією.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)