Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
<.>K=жирні сири<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
Тур, Олександр
(аспірант).
Пріоритети стратегічного розвитку підприємств харчової промисловості [Текст] / О. Тур> // Економіст : науково-практичний журнал. - 2016. -
№ 5
. - С. 68-71 : табл.; 2-рис. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
338.45:68+338.45:664
ББК
65.305.7
Рубрики:
Экономика
Экономика легкой и пищевой промышленности
Економіка
Економіка легкої та харчової промисловості
Україна
Украина
Полтавська область
Полтавская область
Кл.слова (ненормовані):
харчова промисловість
--
пищевая промышленность
--
підприємства харчової промисловості
--
предприятия пищевой промышленности
--
стратегічний розвиток
--
стратегическое развитие
--
жирні
сири
--
жирные сыры
--
борошно
--
мука
--
кристалічний цукор
--
кристаллический сахар
--
виробництво харчових продуктів
--
производство продуктов питания
--
ринки продовольства
--
рынки продовольствия
--
інтегровані підприємницькі об'єднання
--
интегрированные предпринимательские объединения
Анотація:
Розкрито теоретико-методологічні підходи до стратегічного розвитку підприємств харчової промисловості в умовах масової втрати українськими товаровиробниками традиційних для себе зовнішніх ринків. Пропонується підхід до формування пріоритетів стратегічного розвитку підприємств харчової промисловості крізь призму входження в інтегровані підприємницькі об¦9єднання з метою збереження виробничо-технічного та трудового потенціалу суб'єкта господарювання. Виявлено значні перспективи активізації процесів злиття та поглинання як необхідної передумови адаптації до нового формату поведінки на зовнішніх ринках харчових продуктов.
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)