Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=ефективність м'ясного скотарства<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


    Шиян, Наталія Іванівна (кандидат економічних наук; доцент; Харківський національний аграрний університет ім. В. В. Докучаєва).
    Структура витрат як фактор формування рівня ефективності галузі м'ясного скотарства [Текст] / Н. І. Шиян // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал . - 2015. - № 12. - С. 44-49 : табл.; рис. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 46.0
Рубрики: Сільське господарство
   Сельское хозяйство

   Велика рогата худоба

   Крупный рогатый скот

   Україна
    Украина

Кл.слова (ненормовані):
м'ясне скотарство -- мясное скотоводство -- велика рогата худоба -- крупный рогатый скот -- структури витрат -- структуры затрат -- виробнича собівартість -- производственная себестоимость -- постійні витрати -- постоянные затраты -- змінні витрати -- переменные затраты -- середньодобовий приріст ВРХ -- среднедневной прирост КРС -- ефективність м'ясного скотарства -- эффективность мясного скотоводства -- інтенсивність виробництва -- интенсивность производства
Анотація: Обгрунтовано методичний підхід до розмежування витрат на на постійні та змінні і вивчено вплив перших на показники ефективності галузі м'ясного скотарства в сільськогосподарських підприємствах України. Досліджено вплив питомої ваги постійних витрат у собівартості виробництва приросту ВРХ на рівень продуктивності худоби. Встановлено існування іншої залежності між аналізованими показниками в передових аграрних підприємствах: після проходження мінімальної межі питомої ваги постійних витрат (9,2% у 2013 р.) спостерігається підвищення окремих показників ефективності розвитку галузі м'ясного скотарства, проте галузь залишається збитковою. Досягнення високих показників розвитку галузі м'ясного скотарства вбачається при використанні інновацій у виробництві продукції

Утримувачі документа:
КЗК ДОУНБ

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)