Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
<.>K=биохимические показатели<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
Цудзевич, Б. О.
Вплив солей міді на функціонування антиоксидантної системи у тканинах щурів / Б. О. Цудзевич, І. В. Калінін> // Доповіді Національної академії наук України. - 2013. -
№ 9
. - С. 179-183 : ил. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕКІ . - ISSN 1025-6415
УДК
577.1
ББК
28.072
Рубрики:
Биология
Общая биохимия
Біологія
Загальна біохімія
Кл.слова (ненормовані):
біохімія
--
биохимия
--
антиоксидантні системи
--
антиоксидантные системы
--
солі міді
--
соли меди
--
тканини щурів
--
ткани крыс
--
біохімічні показники
--
биохимические
показатели
Анотація:
Досліджено вплив різних анонімів солей міді на біохімічні показники та функціонування антиоксидантної системи в тканинах щурів.
Утримувачі документа:
НТБ НТУ "ХПІ"
Дод.точки доступу:
Калінін, І. В.
Знайти схожі
>
2.
Термостатний спосіб виробництва
– гарантія тривалого зберігання паст білкових дитячого харчування / Ю. С. Українцева [и др.]> // Вісник Національного технічного університету “ХПІ”. С. Нові рішення в сучасних технологіях. - Харків : НТУ “ХПІ”, 2017. -
Вип. 32(1254)
. - С. 123-132 : ил. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕКІ
УДК
637.1
ББК
36.95
Рубрики:
Пищевые производства
Производство молока и молочных продуктов
Харчові виробництва
Виробництво молока і молочних продуктів
Кл.слова (ненормовані):
дитяче харчування
--
детское питание
--
паста білкова
--
паста белковая
--
зберігання
--
хранение
--
температура хранения
--
иемпература зберігання
--
органолептичні показники
--
органолептические
показатели
--
кислотність
--
кислотность
--
мікробіологічні показники
--
микробиологические
показатели
--
біохімічні показники
--
биохимические
показатели
--
пробіотичні властивості
--
пробиотические свойства
Анотація:
Викладені результати досліджень зміни показників якості паст білкових дитячого харчування з високими гіпоалергенними, пробіотичними, в т.ч. антагоністичними, властивостями при зберіганні в герметичній тарі при температурі (4 ± 2) °С протягом 28 діб. Показано, що при зазначених умовах протягом 24 діб досліджені зразки мають високі органолептичні, нормовані фізико-хімічні, мікробіологічні та біохімічних показники якості. Встановлено, що граничний термін зберігання паст білкових дитячого харчування при температурі (4 ± 2) °С не повинен перевищувати 12 діб з урахуванням коефіцієнта запасу для кисломолочних продуктів дитячого харчування (за умови зберігання в герметичній тарі).
Дод.точки доступу:
Українцева, Ю. С.; Ткаченко, Н. А.; Авершина, А. С.; Павленко, О. Т.
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)