Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=биохимические показатели<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.


    Цудзевич, Б. О.
    Вплив солей міді на функціонування антиоксидантної системи у тканинах щурів / Б. О. Цудзевич, І. В. Калінін // Доповіді Національної академії наук України. - 2013. - № 9. - С. 179-183 : ил. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕКІ . - ISSN 1025-6415
УДК
ББК 28.072
Рубрики: Биология
   Общая биохимия

   Біологія

   Загальна біохімія

Кл.слова (ненормовані):
біохімія -- биохимия -- антиоксидантні системи -- антиоксидантные системы -- солі міді -- соли меди -- тканини щурів -- ткани крыс -- біохімічні показники -- биохимические показатели
Анотація: Досліджено вплив різних анонімів солей міді на біохімічні показники та функціонування антиоксидантної системи в тканинах щурів.

Утримувачі документа:
НТБ НТУ "ХПІ"

Дод.точки доступу:
Калінін, І. В.

Знайти схожі

2.


   
    Термостатний спосіб виробництва – гарантія тривалого зберігання паст білкових дитячого харчування / Ю. С. Українцева [и др.] // Вісник Національного технічного університету “ХПІ”. С. Нові рішення в сучасних технологіях. - Харків : НТУ “ХПІ”, 2017. - Вип. 32(1254). - С. 123-132 : ил. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕКІ
УДК
ББК 36.95
Рубрики: Пищевые производства
   Производство молока и молочных продуктов

   Харчові виробництва

   Виробництво молока і молочних продуктів

Кл.слова (ненормовані):
дитяче харчування -- детское питание -- паста білкова -- паста белковая -- зберігання -- хранение -- температура хранения -- иемпература зберігання -- органолептичні показники -- органолептические показатели -- кислотність -- кислотность -- мікробіологічні показники -- микробиологические показатели -- біохімічні показники -- биохимические показатели -- пробіотичні властивості -- пробиотические свойства
Анотація: Викладені результати досліджень зміни показників якості паст білкових дитячого харчування з високими гіпоалергенними, пробіотичними, в т.ч. антагоністичними, властивостями при зберіганні в герметичній тарі при температурі (4 ± 2) °С протягом 28 діб. Показано, що при зазначених умовах протягом 24 діб досліджені зразки мають високі органолептичні, нормовані фізико-хімічні, мікробіологічні та біохімічних показники якості. Встановлено, що граничний термін зберігання паст білкових дитячого харчування при температурі (4 ± 2) °С не повинен перевищувати 12 діб з урахуванням коефіцієнта запасу для кисломолочних продуктів дитячого харчування (за умови зберігання в герметичній тарі).


Дод.точки доступу:
Українцева, Ю. С.; Ткаченко, Н. А.; Авершина, А. С.; Павленко, О. Т.
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)