Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=безопасность пищевой продукции<.>
Загальна кількість знайдених документів : 7
Показані документи с 1 за 7
1.


    Харічков, Сергій (доктор економічних наук; професор; заступник директора Інституту проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України).
    Орієнтир - збалансований розвиток та безпека агропродовольчої сфери / С. Харічков // Економіст : науково-практичний журнал. - 2012. - № 12. - С. 76. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
Рец. на монографію Павлов О.І. Сталий розвиток та безпека агропродовольчої сфери України / О. І. Павлов. - Одеса: Астропринт, 2012. - 760 с.
УДК
ББК 65.32
Рубрики: Економіка
   Економіка сільського господарства

   Экономика

   Экономика сельского хозяйства

   Україна
    Украина

Кл.слова (ненормовані):
національна безпека -- продовольча безпека -- продукти харчування -- сільськогосподарська продукція -- безпека харчової продукції -- безпека продуктів харчування -- рцензія на монографію -- национальная безопасность -- продовольственная безопасность -- продукты питания -- сельскохозяйственная продукция -- безопасность пищевой продукции -- безоасность продуктов питания -- рецензия на монографию


Дод.точки доступу:
Хвесик , М.А.; Юрчишин , В.В.; Павлов, О.І. \ред.\

Знайти схожі

2.


    Тюалі, А. (доктор ветеринарії).
    ISO 22000 у приватному секторі - питання інтеграції / А. Тюалі // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2013. - № 1. - С. 20. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕКІ
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
стандартизація -- стандартизация -- контроль якості -- контроль качества -- питання інтеграції -- вопросы интеграции -- безпека харчової продукції -- безопасность пищевой продукции -- аналіз погроз -- анализ угроз
Анотація: Стандарт ISO 22000 на управління безпекою харчової продукції відрізняється від інших міжнародних стандартів на контроль безпекою харчової продукції з погляду передових рішень в аналізі погроз.

Утримувачі документа:
НТБ НТУ "ХПІ"

Дод.точки доступу:
ISO 22000:2005 Системи управління безпекою харчових продуктів. Вимоги до всіх організацій у ланцюгу виробництва й споживання харчових продуктів \о произв.\; Системи управління безпекою харчових продуктів. Вимоги до всіх організацій у ланцюгу виробництва й споживання харчових продуктів ISO 22000:2005 \о произв.\

Знайти схожі

3.


   
    Нова редакція стандарту ISO/TS 22003 дасть поштовх сертифікації в галузі безпечності харчової продукції // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2013. - № 6. - С. 11 : ил.
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
харчова продукція -- пищевая продукция -- безпечність харчової продукції -- безопасность пищевой продукции -- харчова промисловість -- пищевая промышленность -- компетентність аудитора -- компетентность аудитора -- стандарти
Анотація: Основна зміна в новій редакції ISO/TS 22003, до якої доведеться адаптуватись органам сертифікації, це зміна «підходу, заснованого на атестації» на «підхід, заснований на професіоналізмі» в ході визначення компетентності аудитора.

Утримувачі документа:
НТБ НТУ "ХПІ"

Дод.точки доступу:
ISO/TS 22003 \о произв.\
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

4.


   
    Контроль безпечності харчової продукції в упаковці // Упаковка. - 2016. - № 3. - С. 30-32 : цв.ил. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
харчова продукція -- пищевая продукция -- безпечність харчової продукції -- безопасность пищевой продукции -- металеві забруднення -- металлические загрязнения -- металодетектори -- металлодетекторы -- система контролю якості -- система контроля качества -- контроль якості -- контроль качества -- виробничий процес -- производственный процесс -- критичні точки -- критические точки
Анотація: Мова йде про основні характеристики , на які необхідно звернути увагу під час вибору металодетектерів будь-якого типу. Використання металодетекторів належить до системи контролю якості харчової продукції.

Перейти к внешнему ресурсу: \\tower-2008\textlok\Адвокат\\Упаковка_2016_3\11.pdf

Знайти схожі

5.


    Кривошей, В. М.
    Маркування продукції в упаковці : сучасні вимоги та тенденції / В. М. Кривошей // Упаковка. - 2016. - № 4. - С. 47-50 : цв.ил. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
Рубрики: Полиграфическая промышленность
   Типографское дело в целом

   Поліграфічна промисловість

   Друкарська справа в цілому

Кл.слова (ненормовані):
маркування продукції -- маркировка продукции -- харчова продукція -- пищевая продукция -- безпечність харчової продукції -- безопасность пищевой продукции -- упаковочное производство -- пакувальне виробництво -- можливості маркування -- возможности маркировки -- каплеструменева технологія -- каплеструйная технология -- лазерна технологія -- лазерная технология -- термотрансферне маркування -- термотрансферная маркировка -- маркувальне обладнання -- маркировочное оборудование -- класифікація обладнання -- классификация оборудования
Анотація: Дана классификация маркировочного оборудования. Дана их их характекристика, приведены основные преимущества и недостатки маркировочного оборудованияконтактным и бесконтактным способом. Показаны основные показатели, по которым следует выбирать маркировочное оборудование. Приведены современные тенденции развития маркировочного оборудования.

Перейти к внешнему ресурсу: \\tower-2008\textlok\Адвокат\\Упаковка_2016_4\18.pdf

Знайти схожі

6.


   
    Система управління якістю та безпечністю при виробництві капсульованих продуктів з пробіотичними мікроорганізмами [Текст] / Є. П. Пивоваров [и др.] // Вісник Національного технічного університету “ХПІ”. Серія: Нові рішення в сучасних технологіях. - Харків, 2016. - Вип. 12(1184). - С. 137-144 : ил. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
Рубрики: Пищевые производства
   Производство пищевых концентратов

   Харчові виробництва

   Виробництво харчових концентратів

Кл.слова (ненормовані):
капсульовані пробіотичні мікроорганізми -- капсулированные пробиотические микроорганизмы -- система НАССР -- безпека харчової продукції -- безопасность пищевой продукции -- системи управління якістю -- системы управления качеством -- виробництво капсульованих продуктів -- производство капсулированных продуктов -- напівфабрикати -- полуфабрикаты -- харчові виробництва -- пищевые производства -- виробництво харчових концентратів -- производство пищевых концентратов
Анотація: Висвітлює актуальність проблеми впровадження системи управління безпечністю за принципами НАССР на виробництвах харчової промисловості. У статті уперше описано особливості побудови та використання даної системи на виробничих ділянках, де випускають капсульовані напівфабрикати з пробіотичними мікроорганізмами. При цьому особлива увага направлена на усі можливі критичні точки контролю, які можуть стати на заваді виробництва безпечної капсульованої продукції з пробіотичними мікроорганізмами. Охарактеризовані усі види ризиків, а також наведені рекомендації щодо попередження, усунення або зниження їх до припустимих рівнів, позначених у міжнародних стандартах. Наведені пропозиції, за рахунок запропонованого систематичного контролю на всіх етапах виробництва, гарантують виготовлення безпечної продукції; безпечність продукції при споживанні; збільшення відповідальності персоналу на усіх операціях та стадіях технологічного процесу.



Дод.точки доступу:
Пивоваров, Є. П. (доктор технічних наук); Большакова, В. Л.; Кондратюк, Н. В. (кандидат технічних наук,); Демидова, О. В. (студентка)

Знайти схожі

7.


   
    Маркування - шлях до безпечності продукції // Упаковка : журнал для виробників та споживачів тари і упаковки. - 2018. - № 3. - С. 15-16 : цв.ил. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕКІ
УДК
ББК 37.8
Рубрики: Полиграфическая промышленность
   Типографское дело в целом

   Поліграфічна промисловість

   Друкарська справа в цілому

Кл.слова (ненормовані):
маркування продукції -- маркировка продукции -- харчова продукція -- пищевая продукция -- безпечність харчової продукції -- безопасность пищевой продукции -- упаковочное производство -- пакувальне виробництво -- пакувальні матеріали -- упаковочные материалы
Анотація: Мова йде про вимоги до маркування харчових продуктів.


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)